Ρε Σπύρο εννα πάω για δοκιμές το Σάββατο εννα έρθεις να σε πάρω να δοκιμάσω πάνω σου λίγες? Να σου πω εγώ αν αγοράζεις ασημόχαρτα....μακάρι να μεν σας τύχει να θορειτε τα πουλιά και να γυρίζουν πίσω και να φκαλεις ρούχα που πάνω σου να γυρίζεις να συναεις τενεκούθκια κάλυκες διάφορα σκουπίδια και να γυρίζουν ακόμα να θέλεις να καμεις πηλό να τριφτεις να βουττήσεις τον σιεπεττο μέσα και να γυριζεις σε μια φάση και το βουνό ναν ολογιαλλο που υες ασημόκολλες και εκείνα τα πολύχρωμα γυαλιστερά που ρίχνουν στα πάρτι γενεθλίων......ειλικρινά θέλεις να κλαίεις
Sergios έγραψε:Ρε Σπύρο εννα πάω για δοκιμές το Σάββατο εννα έρθεις να σε πάρω να δοκιμάσω πάνω σου λίγες? Να σου πω εγώ αν αγοράζεις ασημόχαρτα....μακάρι να μεν σας τύχει να θορειτε τα πουλιά και να γυρίζουν πίσω και να φκαλεις ρούχα που πάνω σου να γυρίζεις να συναεις τενεκούθκια κάλυκες διάφορα σκουπίδια και να γυρίζουν ακόμα να θέλεις να καμεις πηλό να τριφτεις να βουττήσεις τον σιεπεττο μέσα και να γυριζεις σε μια φάση και το βουνό ναν ολογιαλλο που υες ασημόκολλες και εκείνα τα πολύχρωμα γυαλιστερά που ρίχνουν στα πάρτι γενεθλίων......ειλικρινά θέλεις να κλαίεις
ΣΕΡΓΙΕ ΜΟΥ ΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ....ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ...ΑΝΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Sergios έγραψε:Ρε Σπύρο εννα πάω για δοκιμές το Σάββατο εννα έρθεις να σε πάρω να δοκιμάσω πάνω σου λίγες? Να σου πω εγώ αν αγοράζεις ασημόχαρτα....μακάρι να μεν σας τύχει να θορειτε τα πουλιά και να γυρίζουν πίσω και να φκαλεις ρούχα που πάνω σου να γυρίζεις να συναεις τενεκούθκια κάλυκες διάφορα σκουπίδια και να γυρίζουν ακόμα να θέλεις να καμεις πηλό να τριφτεις να βουττήσεις τον σιεπεττο μέσα και να γυριζεις σε μια φάση και το βουνό ναν ολογιαλλο που υες ασημόκολλες και εκείνα τα πολύχρωμα γυαλιστερά που ρίχνουν στα πάρτι γενεθλίων......ειλικρινά θέλεις να κλαίεις
Έλα ρε Σέρκη μου εν αστείο που το λαλεί ο Σπύρος! Αφού είπαμεν ότι αν σου τύχει έτσι πράμα εν να τα παραιτήσουμε με το Σπύρο τζιαί εν να έρτουμε να βοηθήσουμε!
Ο Σόλωνας έχει δίκιο, το άγχος δεν είναι καλό πράμα
Ευχαριστω Πανικο μου.Οσο για τα νευρα του Σεργη τον καταλαβαινω απολυτα και να μεν λαλουμε κουβεντες...σπαζουν τα νευρα σου οχι γιατι μπορουσε να επαιζες λια πουλια στο συγκεκριμενο ποστο αλλα παραπανω για κατι "συναδελφους κυνηγους" που τα θελουν ουλλα δικα τους και νοοτροπιες ττοππουζο-ταλιμπανισμου.Οποιος και να εισαι νευριαζεις γιατι ξερεις οτι εκςινη η περιοχη χαθηκε εκτος αν κατσεις να την καθαρισεις...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Sergios έγραψε:Μόνο για τον Σπύρο αστειεύομαι για τα άλλα σοβαρομιλώ.....άλλη κουβέντα πετε μας να δούμε τα πλάνα σας για το Σάββατο πριν την Κυριακή του κυνηγιού
Σέργιε μου θυμούμαι την κουβέντα που μας είπες, εννοείται ότι αστείεφκα ,όσο για το Σάββατο πριν την Κυριακή, αν πάω τελικά, αμφιβάλλω να μπορέσω να τζιμηθώ τζαι πολλά που την έννοια για την πρώτη μου φασσοτρυγονοκυριακή. Ψυχολογική προτετοιμασία τζαι νοητικό "δευτεράκι" για "σημειώσεις" για το φασσοκυνήγι. Όσο για τις δοκιμές, έρκουμαι αρκεί να έρτεις με Beretta