NOBEL SPEED 34gr.
Εξαιρετικο! Αλλα μαλλον για να εν τοσο καλλον πεζουν ρολο τα μεταλλα του οπλου μου...και το χαμηλο ποσοστο χρωμιου. μπορει να ειναι και ο κωνος ή αυλος. Δεν ειμαι σιγουρος...

Έσυρες την ροτσιά σου, είπα να σε βοηθήσωPathfinder έγραψε:χαχαχα μα εγω δεν ονομασα κανενα Σπυρο μου...ποιος εν ο Σολωνας;Εν ιδιογομοτης ο ανθρωπος;;spyrosspyrou851 έγραψε:Έλα, εδιόρθωσα το ποστ σουPathfinder έγραψε:Καλημερες πολλες και καλες παιδες...τι γινεται;
Εγω φετος θα παιξω (αν τα καταφερω να παω) μονο τις Percosso Gaccia 36. Tιποτε αλλο!!!
Ατε να δοκιμασω και καμια γεμωσια ετσι για το γμτ δηλαδη αν εβρεθει κανενας ιδιογομωτης συντοπιτης που θελει και δευτερη γνωμη για τα προιοντα του (ΣΟΛΩΝΑ ΑΚΟΥΕΙΣ ΜΕ;;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Από το θέμα που άνοιξα για την μαύρη αν θυμάμαι καλά είπες ότι την χρησιμοποιάς σε #6.master έγραψε:Σπύρο, πάντα σε #6, πως το κατάλαβες;
Τα πιο χοντρά σκάια είναι για παπύρες, χήνες, αρκόγαλους, αρκόσιηρους, καγκουρώ και πάνω.
Δεν γνωρίζω αν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά μάλλον 17 του Αυγούστου.kyriakos304 έγραψε:Πότε ξεκινά το κυνήγι;
Άλεξ, κάπου εξανάκουσα τούτο το όνομα. Νομίζω μια φορά που έπαιξα μια φάσσα πριν ξεψυχήσει εφώναξε "έφαν με ο Σόλωνας" τζιαί από ότι φαίνεται επήρεν με για τζίνον...Πρέπει να είναι φονέας φασσώνPathfinder έγραψε:χαχαχα μα εγω δεν ονομασα κανενα Σπυρο μου...ποιος εν ο Σολωνας;Εν ιδιογομοτης ο ανθρωπος;;spyrosspyrou851 έγραψε:Έλα, εδιόρθωσα το ποστ σουPathfinder έγραψε:Καλημερες πολλες και καλες παιδες...τι γινεται;
Εγω φετος θα παιξω (αν τα καταφερω να παω) μονο τις Percosso Gaccia 36. Tιποτε αλλο!!!
Ατε να δοκιμασω και καμια γεμωσια ετσι για το γμτ δηλαδη αν εβρεθει κανενας ιδιογομωτης συντοπιτης που θελει και δευτερη γνωμη για τα προιοντα του (ΣΟΛΩΝΑ ΑΚΟΥΕΙΣ ΜΕ;;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σπύρο είσαι φόρμα σήμερα!spyrosspyrou851 έγραψε:Από το θέμα που άνοιξα για την μαύρη αν θυμάμαι καλά είπες ότι την χρησιμοποιάς σε #6.master έγραψε:Σπύρο, πάντα σε #6, πως το κατάλαβες;
Τα πιο χοντρά σκάια είναι για παπύρες, χήνες, αρκόγαλους, αρκόσιηρους, καγκουρώ και πάνω.