ΚΛΟΠΗ ΤΡΙΓΟΝΙΟΥ!!!

Κλειδωμένο
sotiris!129

Re: ΚΛΟΠΗ ΤΡΙΓΟΝΙΟΥ!!!

Δημοσίευση από sotiris!129 »

:lol: :lol: :lol: ρε επεσεν μπροστα μας ζε εν ζε επια να τον πιαω ασπουμε οκ εν ζιαμε 5 μετρα που μας ζε γιριζω να αλαξω χαρτουτσιες ζε ηταν πουπανω του :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε::lol: :lol: :lol: ρε επεσεν μπροστα μας ζε εν ζε επια να τον πιαω ασπουμε οκ εν ζιαμε 5 μετρα που μας ζε γιριζω να αλαξω χαρτουτσιες ζε ηταν πουπανω του :lol: :lol: :lol:
Αν τους καμουμεν πουρου επωνυμα εν λιβελλος εννεν!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

sotiris!129 έγραψε::lol: :lol: :lol: ρε επεσεν μπροστα μας ζε εν ζε επια να τον πιαω ασπουμε οκ εν ζιαμε 5 μετρα που μας ζε γιριζω να αλαξω χαρτουτσιες ζε ηταν πουπανω του :lol: :lol: :lol:
καλα ρε κοπελια,εσεις εν ειπετε τιποτε?????? μα τιποτε???????
Ξεκαπνιζω που το καχρι μου μονο που δκιαβαζω την ιστορια!!! ο'ι' να ημουν παρων!!!!
Χαρας την υπομονη σας ρε Σωτηρη!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ρε κοπέλια εν πολύ η ανέχεια σας..................για το δίκιο μου κρεμμάζω άνθρωπο οϊ για ένα πουλί ή για ένα λαό αλλά για το δίκιο μου....εν να πάτε και αύριο τσιαμέ , ενά πάσην και τούτοι να πάμε :twisted: :twisted: :twisted:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

admin έγραψε:ρε κοπέλια εν πολύ η ανέχεια σας..................για το δίκιο μου κρεμμάζω άνθρωπο οϊ για ένα πουλί ή για ένα λαό αλλά για το δίκιο μου....εν να πάτε και αύριο τσιαμέ , ενά πάσην και τούτοι να πάμε :twisted: :twisted: :twisted:
Ναι παμε , να σταθουμε γυρω τους τζαι αφου οτι παιξουμε εν να βουρα να το συναξη ο ξεφτιλας να τον αφηκουμε τζαι αμα γεμωσει η τσεντα παμε τζαι πιανουμεν τα ξιφτερισμενα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Ρε μα εν αντρέπουντε τπτ τουτοι...!!!Μα ποιοι νομίζουν ότι είναι??? το π@ρ@χεζουν το πράμα, όποιος έχει ενα αξίωμα νομίζει εν ο καπάταης....Εν τον αντίπελλο τους που θέλουν νομίζω....
Ρε Σωτο έπρεπε να πιάσετε τη θηρα και να της πείτε ό τάδε στην τάδε περιοχή παιζει μελισσοφαγους, αλλα θα μου πεις και τι μ'αυτο, αφού θα τον καλύψουν....
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

φίλε Σωτήρη, έτσι τύπους θα έβρεις αρκετους. Σε όλα τα κυνήγια....

ιστορίες έχω πολλές αλλά θα αναφερτω σε ΄μια.

είμουν 18 και επια στις τζίκλες (4η κυριακή του ενδημικου) με το father και ένα παρέα...
οι τζίκλες πολλές να μας φάν. κατα τισ 9 εβάστουν 40 πουλιά και βλέπω ένα λαό και προσπαθεί να ανεβεί μια δόμη μπροστά μου. βλεπει με, σταματά και πυροβολώ, αρκέυκει να πορτοκλοτσά και σηκώνετε. τραβώ και τη δεύτερη και πιαννεί των, φκάλει μαλία και πάει μεσα σε ένα μεγάλο περβόλι με λεμονόδεντρα. σκαγια ήταν νούμερο 9.
βουρώ φκαίνω πάνω που τη δόμη και ρωτώ τον παρέα μου αν είδε το λαό και λέει μου όχι.
ακούει με ένας κυνηγός που τα 300 μέτρα ο οποιος είχε 2 σκύλλους, έρκετε βουρητός και βάλει τους μέσα στο περβόλι.
στο λεπτό ο σκύλος άρχισε να λάσει και να βουρά και εφκίκεν στην πίσω πλευρά του περβολιού και ο λαγός άρχισε να κλαίει (επιασεν τον). ακούμε 2 ντουφεκκίες από ένα άλλο κυνηγό ο οποίος επίεν να πίασει το λαό που το σκύλλο.
Ξεκινά καυγάς για το πιού ήταν ο λαός, και λέέι τους ένας γέρος που ήταν κοντα: ρε μα εν αντέπεστε, ο λαός εν του μιτσί που παίζει τζίκλες, οι δικός σας. φυσικά στον κόσμο τους...
στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα....
εγώ λόγο του ότι ήταν να με φάν οι τζίκλες δεν έδωσα σημάσια και καλά έκανα. στο τέλος επία σπίτι με 60 πουλιά ;) ..

στην πέριπτωση τη δικί σου το μεγάλο εγκλημα είναι ότι αυτή η συμπερφορά εκδηλώθηκε που άτομο της ΚΟΚ.

φίλε μου πρέπει να τη διαδώσετε την κουβέντα και το όνομά του....Ετσι του αξίζει!!!

με το να λες απλα ΚΟΚ απλά δυσφημίζεις και τους υπόλοιπους και είναι κρίμα γιατί έχει άτομα που πραγμάτικά ασχολούντε και νοιάζοντε για το καλό του κυνηγίου.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

μεν πορονεστε εμεις ζινι την φασι εσβισαμε οσπου να καταλαβουμε οτι ο ενας επιαν το τριονι ζε ο αλλος τον μελισοφαο τα καπελια επιαν ζε 50 μετρα ζι! αφου καμω του ετσι του lui ρε μα επιαν ζε τον μελισοφαο? ζε επεθαναμε που το γελιο :lol: :lol: :lol:
μες το αυτοκινητο λαλουμε οι ρε ηντα τιποι ηπαρχουν και ηπαμε πως θα γραψουμε την ιστορια χωρις ονομα για πολλους λογους μονο και μονο για να γελασετε μαζι μας και οχι για να πλιξουμε το ονομα αυτου του αθρωπου που αθελα του δεν εφαγε την προιγουμενη νυχτα :lol: :lol: :lol:
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

sotiris!129 έγραψε:μεν πορονεστε εμεις ζινι την φασι εσβισαμε οσπου να καταλαβουμε οτι ο ενας επιαν το τριονι ζε ο αλλος τον μελισοφαο τα καπελια επιαν ζε 50 μετρα ζι! αφου καμω του ετσι του lui ρε μα επιαν ζε τον μελισοφαο? ζε επεθαναμε που το γελιο :lol: :lol: :lol:
μες το αυτοκινητο λαλουμε οι ρε ηντα τιποι ηπαρχουν και ηπαμε πως θα γραψουμε την ιστορια χωρις ονομα για πολλους λογους μονο και μονο για να γελασετε μαζι μας και οχι για να πλιξουμε το ονομα αυτου του αθρωπου που αθελα του δεν εφαγε την προιγουμενη νυχτα :lol: :lol: :lol:
Φιλουι μου δεν σε ξερω, αλλα χιλια μπραβο σου!!!!
Μακαρι να σκεφτομασταν ουλοι οπως εσενα! θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραματα σε τουτο το τοπο σε πολλους τομεις!!! Μπραβο σου!!!! :!:
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Χαρά στην υπομονή και την ψυχραιμία σας παντώς ρε κοπέλια.Έχει που το πρωί που διάβασα την κουβέντα που προσπαθώ να την χωνέψω και εν παει κάτω! Ελπίζω να μεν μου τύχει καμιά φορά ετσι κουβέντα ή αν μου τύχει να αντιδράσω όπως αντιδράσετε εσείς. Λίγο δύσκολο όμως. Όπως λαλεί τζε ο παπάς του συντρόφου: εν γαίμα το γέριμο εν τζε εν παττιχόζουμο. Αν ήταν ο συγκεκριμένος και εκάμναν του ετσι πράμα ήταν να τους κρεμάσει πάστον περτικοδέτη ζωντανούς. :lol:
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”