φίλε Σωτήρη, έτσι τύπους θα έβρεις αρκετους. Σε όλα τα κυνήγια....
ιστορίες έχω πολλές αλλά θα αναφερτω σε ΄μια.
είμουν 18 και επια στις τζίκλες (4η κυριακή του ενδημικου) με το father και ένα παρέα...
οι τζίκλες πολλές να μας φάν. κατα τισ 9 εβάστουν 40 πουλιά και βλέπω ένα λαό και προσπαθεί να ανεβεί μια δόμη μπροστά μου. βλεπει με, σταματά και πυροβολώ, αρκέυκει να πορτοκλοτσά και σηκώνετε. τραβώ και τη δεύτερη και πιαννεί των, φκάλει μαλία και πάει μεσα σε ένα μεγάλο περβόλι με λεμονόδεντρα. σκαγια ήταν νούμερο 9.
βουρώ φκαίνω πάνω που τη δόμη και ρωτώ τον παρέα μου αν είδε το λαό και λέει μου όχι.
ακούει με ένας κυνηγός που τα 300 μέτρα ο οποιος είχε 2 σκύλλους, έρκετε βουρητός και βάλει τους μέσα στο περβόλι.
στο λεπτό ο σκύλος άρχισε να λάσει και να βουρά και εφκίκεν στην πίσω πλευρά του περβολιού και ο λαγός άρχισε να κλαίει (επιασεν τον). ακούμε 2 ντουφεκκίες από ένα άλλο κυνηγό ο οποίος επίεν να πίασει το λαό που το σκύλλο.
Ξεκινά καυγάς για το πιού ήταν ο λαός, και λέέι τους ένας γέρος που ήταν κοντα: ρε μα εν αντέπεστε, ο λαός εν του μιτσί που παίζει τζίκλες, οι δικός σας. φυσικά στον κόσμο τους...
στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα....
εγώ λόγο του ότι ήταν να με φάν οι τζίκλες δεν έδωσα σημάσια και καλά έκανα. στο τέλος επία σπίτι με 60 πουλιά

..
στην πέριπτωση τη δικί σου το μεγάλο εγκλημα είναι ότι αυτή η συμπερφορά εκδηλώθηκε που άτομο της ΚΟΚ.
φίλε μου πρέπει να τη διαδώσετε την κουβέντα και το όνομά του....Ετσι του αξίζει!!!
με το να λες απλα ΚΟΚ απλά δυσφημίζεις και τους υπόλοιπους και είναι κρίμα γιατί έχει άτομα που πραγμάτικά ασχολούντε και νοιάζοντε για το καλό του κυνηγίου.