ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ.....''ΑΛΑΡΓΑ ΑΛΑΡΓΑ ΤΟ ΦΙΛΙ..Ν'ΑΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑΔΑ''WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ .....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!Sergios έγραψε:49 και ποψε παίδες![]()
![]()

ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ.....''ΑΛΑΡΓΑ ΑΛΑΡΓΑ ΤΟ ΦΙΛΙ..Ν'ΑΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑΔΑ''WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ .....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!Sergios έγραψε:49 και ποψε παίδες![]()
![]()
Έχει και "κουτάβια" στο θέμα φάσσας που έχουν πολλή υπομονήSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ.....''ΑΛΑΡΓΑ ΑΛΑΡΓΑ ΤΟ ΦΙΛΙ..Ν'ΑΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑΔΑ''WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ .....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!Sergios έγραψε:49 και ποψε παίδες![]()
![]()
![]()
Eμείναν κάτι μέρες, έστειλα το χαρτί από την Αστυνομία στον Δ.Ηρακλείδη και αν είναι εντάξει και δεν του έστειλα λάθος χαρτί (ότι μου εδώκαν δλδ), θα το έχω σε περίπου 15 μέρες.Pathfinder έγραψε:Σπυρο ηρτε το μωρο????Καλοριζικο φιλε μου και καλοκυνηγητο!!!
μοαι δε γουει ποσες απουσιες επιασα τωρα τελευταια???
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ!spyrosspyrou851 έγραψε:Eμείναν κάτι μέρες, έστειλα το χαρτί από την Αστυνομία στον Δ.Ηρακλείδη και αν είναι εντάξει και δεν του έστειλα λάθος χαρτί (ότι μου εδώκαν δλδ), θα το έχω σε περίπου 15 μέρες.Pathfinder έγραψε:Σπυρο ηρτε το μωρο????Καλοριζικο φιλε μου και καλοκυνηγητο!!!
Σόλωνα μου, δεν το έπιασα σε CAMO αλλά το κανονικό.
ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΕΣ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟPathfinder έγραψε:Σπυρο ηρτε το μωρο????Καλοριζικο φιλε μου και καλοκυνηγητο!!!
Laurona έγραψε:nomizo sto thema fair eisaste poli unfair
ntaxei en timio oplo alla en kai mono tou to euloimeno pou paizei.
Eseis ftaite pou peftoun ta poulia.oxi tzino.
Tzinon ektela tes dikes sas odigies.