ΚΛΟΠΗ ΤΡΙΓΟΝΙΟΥ!!!

Κλειδωμένο
sotiris!129

Re: ΚΛΟΠΗ ΤΡΙΓΟΝΙΟΥ!!!

Δημοσίευση από sotiris!129 »

δυστιχως καθε χρονο εστο και 1 φορα συναντο τετιους αθρωπους στο κυνηγι, μια φορα μου πηραν την μπεκατσα μεσα απο τα χερια!
ομως η πιο συνκλονιστικη κουβεντα ηταν που ημουν 13-14 στον Ακαμα :lol: :lol: :lol: :lol:
επιαμε με τον σιλογο στες ζικλες 1 λεοφοριο κινηγοι (ειμουν 14 εν εκοφκε ο νους μου :lol: :lol: :lol: ) ερκετε μια ζικλα ζε καθετε πας την μουτι του δεντρου, λαλο του παπα μου ετην παιξε την!!!!! μπαμ του καθου και πεφτι!!! παενε Σωτηρη μου φερτην !!! ηταν ζε η πρωτη :lol: :lol: :lol: παω ταπο πουκατο που το δεντρο πιανο την ζικλα με μια χαρα ακουω μια φωνη "εεεεεεεεε αιστην ζικλα ζιαμε!" ωωωωωπ λαλο κατι παει λαθος!!!
ερκετε ενας τυπος 35-40 ζε λαλι μου φερμου την ζικλα!!! οχι λαλο του εγω εν του παπα μου :lol: :lol: ερκετε ζε ο ζιρις μου ζιαμε παντα ψιχρεμος "ναμπον ρε παρεα?"
"επαιξα την ζικλα ζε ο γιος σου επιαν μου την"
μα την ζικλα εγω την επαιξα του καθου λαλι του ο παπας μου"
ζε τη μας λαλι ο αθρωπος????
"ακου ρε κουμπαρε εγω γιατρος αθρωπος εν λαλο ψεματα!!!"
ε ντα διοτου ζεγω την ζικλα τελειονει το κυνηγι παμε μες το λεοφοριο ειχεν 2 αλλους μες το λεοφοριο ζε λαλι ο ενας του αλλου ρε επαιξα μια ζικλα ζε ηρτεν ενας ζε επιαν μου την ζε ειπε μου εγω γιατρος αθρωπος εν λαλο ψεματα!!! αρκεπσεν ζε εγελαν ο ζιρις μου λαλι του ε φιλε επιαν μου ζε μενα μιαν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Αχ ρε Σωτήρη τσαί έν ήρτα σήμερα μαζί σας ήταν να τον συσταρίσω καλά και αν επίενε να κάμει τσί ήταν να του πώ smile να του φκάλω μιαν φωτογραφία και να του πω΄το επόμενο τεύχος θα είσαι πρωτοσέλιδο να τον κάμω να μεν τσηματε...πές μας το όνομα του......
Προσέχουμε...για να έχουμε
sotiris!129

ετσι ειπα του "Luis setter"
πουντον αριστο ηταν να φκαλει αθρο :lol: :lol: :lol:
ονομα εν μπορω να σου πω γιατι ....
ρωτα τουν lui να σου πει ζινος!
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Κάποτε είχε κάτι κοπέλια που έρκουνταν στες περιοχές μας και εκάμναν συστηματικά τούτο το πράμα. Αν έπεζες λαό ή πέρτικο σε απόσταση 1 χιλιόμετρο που κοντά τους έρκουνταν βουρητοί 6-8 κοπέλια και απαιτούσαν το. Μια καλή μέρα επέσαν και πάστην παρέα μας. Εμείς επειδή εξέραμε την κουβέντα εδώκαμε τους τον λαό(εκρατούσαμε ακόμα 2) και εν είπαμε τίποτε. Εφύαμε και επήαμε και ήβραμε τα αυτοκίνητα τους. Εκάμαμε τους τα καλοκαιρινά και εκάτσαμε και παρακολουθούσαμε που μακριά. Ήρτε mini bus και έπιασε τους και εκάμαν 10 μέρες να έρτουν να πιάν τα αυτοκίνητα (εφορτώσαν τα σε ρυμουλκό). Απο εκείνη την ημέρα βλέπουν τες ταπέλλες μεστο highway και πογυρίζουν.
Τωρά που επεράσαν κάμποσα χρόνια ξέρω οτι εν μ@λ@... που εκάμαμε. Αλλά ο κάθε πελλός θέλει τον αντίπελλο του.
Δεν σας λέω οτι τούτη είναι η λύση ουτε οτι έτσι πρέπει να κάμνουμε. Δεν αξίζει να ασχολείσε πλέον με έτσι ανθρώπους. Πάνω απο όλα το κυνήγι πρέπει να μας προσφέρει ηρεμία και να σκεφτόμαστε την οικογένεια και την υγεία μας!
Απλά εν μπορώ να καταλάβω τι νιώθουν τούντα πλάσματα. Πώς σκέφτουντε?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
diomedes
Full Member

Δημοσίευση από diomedes »

LAGOS έγραψε:Κάποτε είχε κάτι κοπέλια που έρκουνταν στες περιοχές μας και εκάμναν συστηματικά τούτο το πράμα. Αν έπεζες λαό ή πέρτικο σε απόσταση 1 χιλιόμετρο που κοντά τους έρκουνταν βουρητοί 6-8 κοπέλια και απαιτούσαν το. Μια καλή μέρα επέσαν και πάστην παρέα μας. Εμείς επειδή εξέραμε την κουβέντα εδώκαμε τους τον λαό(εκρατούσαμε ακόμα 2) και εν είπαμε τίποτε. Εφύαμε και επήαμε και ήβραμε τα αυτοκίνητα τους. Εκάμαμε τους τα καλοκαιρινά και εκάτσαμε και παρακολουθούσαμε που μακριά. Ήρτε mini bus και έπιασε τους και εκάμαν 10 μέρες να έρτουν να πιάν τα αυτοκίνητα (εφορτώσαν τα σε ρυμουλκό). Απο εκείνη την ημέρα βλέπουν τες ταπέλλες μεστο highway και πογυρίζουν.
Τωρά που επεράσαν κάμποσα χρόνια ξέρω οτι εν μ@λ@... που εκάμαμε. Αλλά ο κάθε πελλός θέλει τον αντίπελλο του.
Δεν σας λέω οτι τούτη είναι η λύση ουτε οτι έτσι πρέπει να κάμνουμε. Δεν αξίζει να ασχολείσε πλέον με έτσι ανθρώπους. Πάνω απο όλα το κυνήγι πρέπει να μας προσφέρει ηρεμία και να σκεφτόμαστε την οικογένεια και την υγεία μας!

Καλά τους εκάμετε
682
Full Member

Δημοσίευση από 682 »

LAGOS έγραψε:Κάποτε είχε κάτι κοπέλια που έρκουνταν στες περιοχές μας και εκάμναν συστηματικά τούτο το πράμα. Αν έπεζες λαό ή πέρτικο σε απόσταση 1 χιλιόμετρο που κοντά τους έρκουνταν βουρητοί 6-8 κοπέλια και απαιτούσαν το. Μια καλή μέρα επέσαν και πάστην παρέα μας. Εμείς επειδή εξέραμε την κουβέντα εδώκαμε τους τον λαό(εκρατούσαμε ακόμα 2) και εν είπαμε τίποτε. Εφύαμε και επήαμε και ήβραμε τα αυτοκίνητα τους. Εκάμαμε τους τα καλοκαιρινά και εκάτσαμε και παρακολουθούσαμε που μακριά. Ήρτε mini bus και έπιασε τους και εκάμαν 10 μέρες να έρτουν να πιάν τα αυτοκίνητα (εφορτώσαν τα σε ρυμουλκό). Απο εκείνη την ημέρα βλέπουν τες ταπέλλες μεστο highway και πογυρίζουν.
φιλε μου τουτοι ετσι θελουν! εν αντρεπουνται τπτ!! ακουσα τσιαλλες ετσι ιστοριες... και συνηθως εν κοτσινοχωρκατες! σορρυ αν εθιξα καποιο αλλα ευκαλαν ονομα!
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

682 έγραψε:
φιλε μου τουτοι ετσι θελουν! εν αντρεπουνται τπτ!! ακουσα τσιαλλες ετσι ιστοριες... και συνηθως εν κοτσινοχωρκατες! σορρυ αν εθιξα καποιο αλλα ευκαλαν ονομα!
2-3 ασυνιδιτοι εφκαλαν το ονομα οτι οι κοτσινοχορκατες εν κρεατοσιλεκτες...ενεν ουλοι ομως,εγω την 2 κυριακη ετζινιουσα με 3 ατομα που την Σωτηρα που τους εγνορισα μολις επια μες το χοραφι μου(εκαθουνταν μες το χοραφι) τζε αρκεψαμε πανω σου ρε φιλε..πανω σου ρε μιτσι...υπαρχουν και εξερεσεις...
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΩΤΗΡΗ , (ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΡΟΥΦΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ) ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ . ΗΡΘΑΝ 2 ΤΡΥΓΟΝΙΑ 1000 ΜΙΛΙΑ, ΑΠΑΙΚΤΑ ΟΥΤΕ ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ , ΓΛΥΦΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ . ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ . ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ, 1000 ΜΙΛΙΑ ΛΑΛΩ ΣΑΣ . ΒΓΗΚΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΚΩΣΑ, ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ . ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΓΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΕΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΨΗΛΑ. ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ. ΛΑΛΩ ΤΟΥ ΕΝΝΑ ΠΕΣΕΙ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ. ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΕ ΠΑΝΩ . ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ, ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑΑΑ. ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΛΑΛΕΙ ΜΑΣ Ο ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ??? ΛΑΛΩ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΚΤΟ ΤΟ ΤΡΥΟΝΙ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΤΣΙΑ . ΛΑΛΕΙ ΤΟΥ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΣΙΗΠΕΘΚΙΑ ΜΟΥ . ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ . ΤΡΑΒΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ . ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥΤ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, Ο ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ , ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΗΔΗ ΤΟ ΜΙΣΟ, ΕΓΥΡΙΣΕΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΤΖΙΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ . ΕΣΒΗΣΑΜΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΟ . ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕΝ . ΝΑ ΠΩ ΤΖΙΑΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ?????? ΕΝΝΑ ΤΟ ΠΩ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΜΕ ΤΟ ΤΡΥΓΟΝΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΤΣΙΑ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΣΩΤΟΣ . (ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ 4 ) . ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΥΟΝΙ, ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΣΚΥΒΕΙ Ο ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΝΩΣΤΟΥ, ΠΙΑΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΟΦΑΓΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ . ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. ΚΛΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...........
ΔΕΝ ΜΑΡΑΖΩΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΡΥΟΝΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΕ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΤΤΕ ΜΟΥ . ΕΜΑΡΑΖΩΣΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΜΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΣΟΥΖΕ ΤΗΝ ΚΚΕΛΛΕ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΥΟΝΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΝΩΣΤΟΥ .......
ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ
<<ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΕΜΑΛ , ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ....>>
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
sotiris!129

ειπα να μεν πω τουτο με τον μελισσοφαο γιατι εχει εβεσθιτους!!! anws η κουβεντα ειναι 100% αληθεια για οσους νομιζουν οτι το παρακαμαμε, και ομως στην κυπρο του 2011 ειναι και αυτα!
εγω σας αφινω για σημερα γιατι τωρα εσχολασα και παω να πεσω γιατι εχει 3ς μερες που παω πιντελες για τα τριονια!
ε lui εν να παω ζε αυριο τελικα :lol: :lol: :lol: γραπσε αδεια :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Απιστευτο! αφου η φαση με το μελισσοφαο εν πιο απιστευτη που το τριωνι! Τούτοι ηθελαν ενα πελλο να τους κουπανησει!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”