Sergios έγραψε:53 και πόψε κοπέλια....υπομονή όπου και να σαστε ξεκινούμε προετοιμασίες.....
ΣΕΡΓΙΕ ΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΕΜΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ.......ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ
φίλε είμαι πρακτικός να μου πείς σε 20 λεπτά φεύγουμε για κυνήγι εγώ είμαι έτοιμος.....προετοιμασία που λέω εν κανένα τραπεζούι με την παρέα οι τελευταίες σκέψεις για τα φυσίγγια βλέποντας τις τελευταίες καιρικές συνθήκες ψώνισμα - προετοιμασία παγωνιέρας.....
Αδρωπε μου εσυ!! Ετσι βαθμοι ετοιμοτητας αρεσκου μου και εμενα αλλα κυνηγι εν κυνηγι...μπαι δε γουει επηα σε 2 μαγαζια για τα πραματα σου και εν τα εχουν αλλα φερνουν τα με παραγγελια...μαλλον που το ιντερνετ...εχο να παο σε ακομα 2 μολις ηβρω καιρο
Φασσαριες ακυρο φασσαριες προσοοοοχη!!!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Ε οκ μεν πολλοπνίεσε εν και βιάζουμε τα φίλε Αλέξη....πάντα είμαστε σε εγρήγορση άμπα και ηχήσουν σειρήνες κυνηγίου σαν πέφτουμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι.....εσάστηκε το isuzu έμειναν να μπούν ο προφυλακτήρας και το φτερό στο πλευρό Πέμπτη - Παρασκευή πρωί μάλλον θα είναι οκ....να ξεκινούν αναγνωρίσεις σιγά σιγά....