ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- Sergios
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Σπύρο έχεις όπλο 30αρι πολυτσόκ 18.4?
- spyrosspyrou851
Δεν έχω τριαντάρι. Αν είναι για την δοκιμή σταθερού εναντίον πολυτσιόκ που σκέφτεσαι σίγουρα η πιο σωστή δοκιμή είναι με όπλα της ίδιας εταιρείας.Sergios έγραψε:Σπύρο έχεις όπλο 30αρι πολυτσόκ 18.4?
- Sergios
οκ βρήκαμε φίλε Σπύρο θα έρθει ένα Browning 625 citori......Μπορεί να εν 18.7 αλλά εν πολυτσόκ θα φανεί η διαφορά πιστεύω......spyrosspyrou851 έγραψε:Δεν έχω τριαντάρι. Αν είναι για την δοκιμή σταθερού εναντίον πολυτσιόκ που σκέφτεσαι σίγουρα η πιο σωστή δοκιμή είναι με όπλα της ίδιας εταιρείας.Sergios έγραψε:Σπύρο έχεις όπλο 30αρι πολυτσόκ 18.4?
- Captain theodoros
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- Pathfinder
Ξυπνατε ρεεεε....εφααν μας οι φασσες!!!

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
"Η υπομονή είναι αρετή" λαλούν οι φιλόσοφοι. Υπομονή παίδες, κοντέφκουμεν. Θεωρητικά όλοι οι φασσάριες πρέπει να έχουν ατέλειωτη υπομονή.Pathfinder έγραψε:Ξυπνατε ρεεεε....εφααν μας οι φασσες!!!![]()
![]()

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
spyrosspyrou851 έγραψε:"Η υπομονή είναι αρετή" λαλούν οι φιλόσοφοι. Υπομονή παίδες, κοντέφκουμεν. Θεωρητικά όλοι οι φασσάριες πρέπει να έχουν ατέλειωτη υπομονή.Pathfinder έγραψε:Ξυπνατε ρεεεε....εφααν μας οι φασσες!!!![]()
![]()
ΣΠΥΡΟ ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ''ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ'' ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ....ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 500-1000 ΠΟΥΛΙΑ...ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ!

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ.. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΠΟ 0 ΜΕΧΡΙ 0

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:"Η υπομονή είναι αρετή" λαλούν οι φιλόσοφοι. Υπομονή παίδες, κοντέφκουμεν. Θεωρητικά όλοι οι φασσάριες πρέπει να έχουν ατέλειωτη υπομονή.Pathfinder έγραψε:Ξυπνατε ρεεεε....εφααν μας οι φασσες!!!![]()
![]()
ΣΠΥΡΟ ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ''ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ'' ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ....ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 500-1000 ΠΟΥΛΙΑ...ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ!![]()
![]()
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ.. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΠΟ 0 ΜΕΧΡΙ 0![]()
![]()

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ....ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ(ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ)ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ(ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ)ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Pathfinder
Μ ε κανεις και νοιωθω πολυ ξεχωριστοςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ....ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ![]()
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ(ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ)ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ![]()
![]()