ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΟΥΤΩ ΣΩΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΟΚΙΜΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΕΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ...ΤΑ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ!!!

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΛΕΝΞΩ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΑ!Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ, ΠΡΑΤΤΟΜΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΕΡΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΞΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ''ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ'' ΜΕ ΘΕΜΑ....''ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΙΖ''!!!

<<ΑΡΧΙΣΑ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ....ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ?
ΕΧΕΙ ΣΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.>>

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ......ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ.ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ...ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!

ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ν5(2.9μμ τουλαχιστο)!!!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ...ΒΕΒΑΙΑ...ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΣΚΑΓΙ ΣΕ ΣΚΑΓΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΟΠΟ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟ!!

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΑΣ...ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ;)

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ

.......
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Απ'ότι φαίνεται είχε ό,τιδήποτε εκτός που #5. :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Καλα δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχετε!?

Τουτα εμειναν του ανθρωπου, τουτα εβαλε μεσα! τι κολλατε στο νουμερο????
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Breda Pegaso έγραψε:Καλα δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχετε!?

Τουτα εμειναν του ανθρωπου, τουτα εβαλε μεσα! τι κολλατε στο νουμερο????
Α Γειά σου! ! ! Πε τους τα! ! Δεν φτάνει που σας έβαλε ποικιλία εχετε και παράπονο? ! :lol: :lol:
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

διχως να φανω απιστος Θωμας κατι τετοιες τεχνες καμνοθντες οι κυπριακεσ εταιρειες κατασκευης φυσιγγιων.
μου ετιχε πολλες φορες ανοιγοντας κυπριακα φυσιγγια να βρεθω προ εκπλιξεως.

υ.γ Γνωμη μου παντα, μπορει να αποτελω εξαιρεση του κανονα
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Μετα εχετε παραπονα οτι δεν υπαρχουν πολλα φυσσιγγια στην αγορα με μικτα σκαγια...
Εχετε απο 7 1/2 μεχρι 5 νο...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Αυτο που κανει ο κυριος Σολωνας ωφειλουμαι να το κανουμε ολοι κ οταν βρισκουμαι τετοια περιστατικα να τα αναφερνουμε ονομαστικα..πχ ταδε φυσιγγιο ταδε παρτιδας..
Εν νομιζω ναχει οποιοδηποτε θεμα το φορουμ ειμαστε καταναλωτες κ απαιτουμε οτι πληρωνουμε να περνουμε..
Εν καιρος οι κατασκευαστες να μας σεβαστουν ή να μας χασουν..
Ποιο ηταν το φυσιγγιο κυριε Σολων ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλοι μάλλον δεν έχετε καταλάβει τη σημασία αυτού του φυσιγγίου :o . Τώρα με την οικονομική κρίση :( και μέχρι να επανεκκινήση :? :? :? :? :? :? η οικονομία μας τα φυσίγγια θα είναι παντος :) …θηράματος από τσίκλα μέχρι λαό η σιήνα. :shock: :shock: Έτσι δεν θα χρειάζεστε πολλών ειδών χαρτουτσιες με διάφορα νο σκαγιών, αλλά μόνο ένα είδος και μέσα θα έχει όλων των διαμετρημάτων σκαγιών. Πέραν από το αστείο , φίλε Σόλωνα θα πρέπει να λέμε δημόσια ποια είναι αυτά τα φυσίγγια , όποιου κατασκευαστή και να είναι , έτσι θα προστατέψουμε τους φίλους κυνηγούς από ..σάπια φυσίγγια , αλλά ταυτόχρονα θα αναγκάζονται και οι διάφοροι επαγγελματίες :evil: :evil: ….να προσέχουν την ποιότητα τους, γιατί είμαι σίγουρος ότι διαβάζουν αυτό το site. Όλα στη διαφάνεια λοιπόν αν θέλουμε να αλλάξουμε επιτέλους τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΞΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ......ΕΥΤΥΧΩΣ.......ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗ.

Ο ΚΑΛΥΚΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΣ...........ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΥΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ!!!

ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΑ Η ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ!

ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.....ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!

ΕΛΕΓΧΟ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”