Νομίζω θα πιάσω τον Ηρακλείδη αύριο τζιαι θα του πω την θαλάμη του όπλου να μου την αλλάξει σε 89μμ. Θα είμαι καλυμμένος για όλα τα θηράματα, όλες τις αποστάσεις, ανεξαρτήτως τζιαιρού.MARIOSE έγραψε:Ρε κοπέλια μαύρες ακούω, χιόνες ακούω εν να μου το σαντανώσετε το Σπύρο τζιαί εν να πάει θύμα![]()
![]()
Ρε Σπύρο μεν ακούεις κουβέντες ρε φίλε, μαύρες ένει, χιόνες ένει, 30γρ έχεις, 40γρ έχεις εσύ σύρνε τους την τζιαί αν ππέσει έππεσε![]()
...
RC4 CACCIA Oro - Μαύρη
- spyrosspyrou851
Re: RC4 CACCIA Oro - Μαύρη
- MARIOSE
Ωραίος!spyrosspyrou851 έγραψε:Νομίζω θα πιάσω τον Ηρακλείδη αύριο τζιαι θα του πω την θαλάμη του όπλου να μου την αλλάξει σε 89μμ. Θα είμαι καλυμμένος για όλα τα θηράματα, όλες τις αποστάσεις, ανεξαρτήτως τζιαιρού.MARIOSE έγραψε:Ρε κοπέλια μαύρες ακούω, χιόνες ακούω εν να μου το σαντανώσετε το Σπύρο τζιαί εν να πάει θύμα![]()
![]()
Ρε Σπύρο μεν ακούεις κουβέντες ρε φίλε, μαύρες ένει, χιόνες ένει, 30γρ έχεις, 40γρ έχεις εσύ σύρνε τους την τζιαί αν ππέσει έππεσε![]()
...
![]()
-
axerkwtis
RC4 CACCIA Oro - Μαύρη
Ακομα εν εσφυξαν οι πυραες...αρκεψαν κ θωρουν σχιονες ορισμενοι..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Nikos
Ρε Αχερκώτικο θώρε καλά και εγέμωσεν ο τοπος σιώνες!!

- giorgos80
για να μεν ανοιξω αλλο θεμα τι γνωμη εχετε για την RC camouflage 37gr?
- canastas
- Full Member
φίλε έγω την δοκίμασα φέτος τον χειμώνα σε Νο6 στις φάσσες, με άφησε αρκετά ικανοποιημένο. θα κάνω μερίκα τέστ με την πρώτη ευκαιρία για να έλεξω την κατανομή της και να την συγκρίνω με την fiochi 37HPgiorgos80 έγραψε:για να μεν ανοιξω αλλο θεμα τι γνωμη εχετε για την RC camouflage 37gr?
THE BEST THERE IS
- giorgos80
η fiochi 37HP γραφει πανω 1050 μπαρς μαξ ειναι τοσα πραγματι ???canastas έγραψε:φίλε έγω την δοκίμασα φέτος τον χειμώνα σε Νο6 στις φάσσες, με άφησε αρκετά ικανοποιημένο. θα κάνω μερίκα τέστ με την πρώτη ευκαιρία για να έλεξω την κατανομή της και να την συγκρίνω με την fiochi 37HPgiorgos80 έγραψε:για να μεν ανοιξω αλλο θεμα τι γνωμη εχετε για την RC camouflage 37gr?
εδοκιμασες την τι λεει?
- Laurona
Θα θελα κ γω την γνωμη σας γιαυτην την 37αρα.
Εχω ενα κουτι κ καθετε.
Μιαν εριξα σε μπηκτη βολη κ μου φανηκε υπερβολικο το κλωτσημα οποταν την αφησα.
Γι πειτε γνωμες.
Ευχαριστω
Εχω ενα κουτι κ καθετε.
Μιαν εριξα σε μπηκτη βολη κ μου φανηκε υπερβολικο το κλωτσημα οποταν την αφησα.
Γι πειτε γνωμες.
Ευχαριστω
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- spyrosspyrou851
Noμίζω είναι νόμος εάν κάποιο φυσίγγι παράγει πάνω από 740 bars να γράφει πάνω στο φυσίγγι max 1050 (δλδ να χρησιμοποιείται από όπλα που έχουν δοκιμαστεί στα τουλάχιστον 1050 bars). Το έχουν και άλλα φυσίγγια όπως το Lambro καφέ.giorgos80 έγραψε:η fiochi 37HP γραφει πανω 1050 μπαρς μαξ ειναι τοσα πραγματι ???canastas έγραψε:φίλε έγω την δοκίμασα φέτος τον χειμώνα σε Νο6 στις φάσσες, με άφησε αρκετά ικανοποιημένο. θα κάνω μερίκα τέστ με την πρώτη ευκαιρία για να έλεξω την κατανομή της και να την συγκρίνω με την fiochi 37HPgiorgos80 έγραψε:για να μεν ανοιξω αλλο θεμα τι γνωμη εχετε για την RC camouflage 37gr?
εδοκιμασες την τι λεει?

- canastas
- Full Member
η fiochi 37HP γραφει πανω 1050 μπαρς μαξ ειναι τοσα πραγματι ???
εδοκιμασες την τι λεει?[/quote]
Noμίζω είναι νόμος εάν κάποιο φυσίγγι παράγει πάνω από 740 bars να γράφει πάνω στο φυσίγγι max 1050 (δλδ να χρησιμοποιείται από όπλα που έχουν δοκιμαστεί στα τουλάχιστον 1050 bars). Το έχουν και άλλα φυσίγγια όπως το Lambro καφέ.
σου απάντησε ήδη ο φίλος εδώ....
έχει χρόνια που χρησιμοποιώ την 37ΗP χειμώνα καλοκαίρι χωρις κανένα πρόβλημα
εδοκιμασες την τι λεει?[/quote]
Noμίζω είναι νόμος εάν κάποιο φυσίγγι παράγει πάνω από 740 bars να γράφει πάνω στο φυσίγγι max 1050 (δλδ να χρησιμοποιείται από όπλα που έχουν δοκιμαστεί στα τουλάχιστον 1050 bars). Το έχουν και άλλα φυσίγγια όπως το Lambro καφέ.
σου απάντησε ήδη ο φίλος εδώ....
έχει χρόνια που χρησιμοποιώ την 37ΗP χειμώνα καλοκαίρι χωρις κανένα πρόβλημα
THE BEST THERE IS