εν σιηλιαες οι φάσσες!!

α ρε Σέρκη και εννα γυρεύκεις πόστο!

Εν στάχτη μες τα μάθκια σου που ρίχνουν!!

Όχι ρε Νίκο, θα του καθαρίσουμε την περιοχή που κανέναν "ενοχλητικό" τζιαί ύστερα ο ένας θα κάμνει το βουρκάτορα τζιαί ο άλλος θα αναλάβει τη παγωνιέρα...Nikos έγραψε:χαχαχα εφάμεν την ...![]()
εν σιηλιαες οι φάσσες!!![]()
α ρε Σέρκη και εννα γυρεύκεις πόστο!![]()
εννα σου το φάει ο Σπύρος με τον Μάριο....
Εν στάχτη μες τα μάθκια σου που ρίχνουν!!![]()
Εγώ έντζαιNikos έγραψε:χαχαχα εφάμεν την ...![]()
εν σιηλιαες οι φάσσες!!![]()
α ρε Σέρκη και εννα γυρεύκεις πόστο!![]()
εννα σου το φάει ο Σπύρος με τον Μάριο....
Εν στάχτη μες τα μάθκια σου που ρίχνουν!!![]()
Έπιασες καμμιά τοποθεσία πόστου να βάλουμε στα σκίτσα μας;Sergios έγραψε:Κάμνετε κόμμα εναντίον μου ρε?εψές γνωρίστικα και από κοντά με τον Χρίστο woodpigeonhunter και εκείνος εν καλό κοπελλι.....Πάντως τα φαγιά του εν παίζουντε α η επόμενη συνάντηση πρέπει να γίνει εκεί....και μπυρούδα τσακρί πονείς τον λαιμό σου μπόρω να φέρω και φάσσες να μας τες βάλει πας τα κάρβουνα και κανένα καραόλο
Γιά σου ρε Χρίστο μου χεχε
να σε βοηθησω εγω σπυρο μου!! βαλε με στο βουνο, στο χωραφι ,στο γκρεμμο ....... παντου αλλα με διαφορετικες ημερομηνιες!!!! εννεν 1 ποστο που εχω ουτε 1 ειδος...........spyrosspyrou851 έγραψε:Έπιασες καμμιά τοποθεσία πόστου να βάλουμε στα σκίτσα μας;Sergios έγραψε:Κάμνετε κόμμα εναντίον μου ρε?εψές γνωρίστικα και από κοντά με τον Χρίστο woodpigeonhunter και εκείνος εν καλό κοπελλι.....Πάντως τα φαγιά του εν παίζουντε α η επόμενη συνάντηση πρέπει να γίνει εκεί....και μπυρούδα τσακρί πονείς τον λαιμό σου μπόρω να φέρω και φάσσες να μας τες βάλει πας τα κάρβουνα και κανένα καραόλο
Γιά σου ρε Χρίστο μου χεχε
Θα θέλουμεν ελικόπτερο να σου κάμνουμεν καταδιώξεις στα βουνά τζιαι τους γκρεμμούς τζιαι θα κατεβαίνουμε με σχινούθκια όπως κάμνουν οι ειδικές δυνάμειςWOODPIGEONHUNTER έγραψε:
να σε βοηθησω εγω σπυρο μου!! βαλε με στο βουνο, στο χωραφι ,στο γκρεμμο ....... παντου αλλα με διαφορετικες ημερομηνιες!!!! εννεν 1 ποστο που εχω ουτε 1 ειδος...........
παω παντου να ειμαι εκει που θελουν να πανε οι κοκονες!!![]()
ελπιζω να σε κατατοπισα!!!![]()
![]()
τελικα ο σερκης εσφυκτικε να φαει την μεριδα που του εκαμα!!![]()
χαρηκα για τη γνωριμια φιλε!!
ΕΝ ΝΑ ΚΛΑΣΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣspyrosspyrou851 έγραψε:Θα θέλουμεν ελικόπτερο να σου κάμνουμεν καταδιώξεις στα βουνά τζιαι τους γκρεμμούς τζιαι θα κατεβαίνουμε με σχινούθκια όπως κάμνουν οι ειδικές δυνάμειςWOODPIGEONHUNTER έγραψε:
να σε βοηθησω εγω σπυρο μου!! βαλε με στο βουνο, στο χωραφι ,στο γκρεμμο ....... παντου αλλα με διαφορετικες ημερομηνιες!!!! εννεν 1 ποστο που εχω ουτε 1 ειδος...........
![]()
χαρηκα για τη γνωριμια φιλε!!
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΕΝ ΝΑ ΚΛΑΣΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣspyrosspyrou851 έγραψε:Θα θέλουμεν ελικόπτερο να σου κάμνουμεν καταδιώξεις στα βουνά τζιαι τους γκρεμμούς τζιαι θα κατεβαίνουμε με σχινούθκια όπως κάμνουν οι ειδικές δυνάμειςWOODPIGEONHUNTER έγραψε:
![]()
χαρηκα για τη γνωριμια φιλε!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Uf9VMgVUDFsPathfinder έγραψε::):):) πππρρρρφφφ....εφυε ο π..ρτ...ς:)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk