μεν παρετε τον σωτηρη εν κακαουσκια, καττα μαυρηsotiris!129 έγραψε:![]()
![]()
ε αριστε ισε περιζιτιτος!!! αν εν ετσι προθιμα ζε τα τριονια αυριο εν να μεν προλαβενεις να γεμονεις!!!
![]()
![]()
ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ??????
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ??????
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
σιγα μεν παω ρε ε θορεις ποσοι εν να παν? εν να 8ελουν λεοφοριο οπως τους σιλογους που παν στες ζικλες
οι ζινοι τις περιοχης εν να πειαν το κλαμα που να τους δουν να πιενουν!!!
ρε εντομεταξι αις τα αστια εγω λιο κουρτισμα θελω για να παω ζε αυριο,,, ατε κουρτιστου ζεσι ζε αυριο εν να πιαω τον skeet ζε εν ζε να προλαβενουν να σικοστουν που το δεντρο

ρε εντομεταξι αις τα αστια εγω λιο κουρτισμα θελω για να παω ζε αυριο,,, ατε κουρτιστου ζεσι ζε αυριο εν να πιαω τον skeet ζε εν ζε να προλαβενουν να σικοστουν που το δεντρο

- πανικος
ρε παιθκια αν ειναι ευκολο αποφασιστε ο απιστος κυριως που εκαμε αρκην γιατι η ωρα τρεις σκολανω τζε πρεπει να γραψω αδεια αν θα παμε.
ατε τζε εναφκενουν χιλιαδες αυριο επιαμε ενας θκιος μου πιλοττος τζε ηβρεντα μεσοουρανα να ερκουντε

ατε τζε εναφκενουν χιλιαδες αυριο επιαμε ενας θκιος μου πιλοττος τζε ηβρεντα μεσοουρανα να ερκουντε

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
χαχαχαχαχαχααχα ε lui γραψε αδεια ζε κανει αφου ξερω οτι καθαριζεις το bell cock τωρα που μιλουμε!!!
1 vs 1 οποις καλικοσει τα παραπανω εν να καθαρισει ζινα που να πεσουν ζε να τα μαιρεψει θεμας με τες μπιρες τους!!!
1 vs 1 οποις καλικοσει τα παραπανω εν να καθαρισει ζινα που να πεσουν ζε να τα μαιρεψει θεμας με τες μπιρες τους!!!

-
- Full Member
Αν δεν ειχα σχολειο ηταν να κουρτισω τον παπα μου να παμε τζε εμεις κανενα γυρο...αλλα εγω μονο γυρους μες την τεχνικη ενα μπορω να καμνω...λαλιτε να παω να αγορασω καμια σφεντονα τζε να κατσω μες το κιπουι του σχολειου ? 

ε μοδεστε μα αν εθιμουμε καλα περσι εβαλες καθε μερα καμια 10 τριονια
αυριο εχετε καταλιπσεις ζε να ερτο να σε πιαω να παμε ζινιι

-
- Full Member

εχει 2 μερες που παω το προι ζε μετα παω δουλεια ζε ειμαι σελομενος οξα ελαλουν σου

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Να βρεθούμε τσιαμέ στον φούρνο του Κύπρου η ώρα 05,45 εν οκ? πόσοι ενα πάμε τελικά?
Προσέχουμε...για να έχουμε
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Πέστε μου να ξέρω αν θα πάμε αλλιός να πάω κοντά στο σπίτι μου στα ορτύκιαadmin έγραψε:Να βρεθούμε τσιαμέ στον φούρνο του Κύπρου η ώρα 05,45 εν οκ? πόσοι ενα πάμε τελικά?
Προσέχουμε...για να έχουμε