φυσίγγια για φασσα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: φυσίγγια για φασσα

Δημοσίευση από πανικος »

Laurona έγραψε:
πανικος έγραψε:τα φυσιγγια μου περσι την πρωτη μερα του ενδημικου για φασσα.βρειτε τα με το οπλο σας γινετε φιλοι και καλες επιτυχιες.απο τον καιρο που επαψα να ασχολουμε τοσο πολυ με υγρασιες και ανεμους επνασα.τα ιδια πακεττα με διαφορετικο σκαι. :D

Ειδες οτι εν καταλαβεις? Αφου τουτα πανω στο πακεττο εχουν τον λαο ρε. Εσυ επιες για φασσες. Πως καρτερας να κοφκουν τουτα τα φουσιεκκια αα :lol: :lol:
αν ηταν ετσι ηταν να πιανω μονο ηλιονα,κατι της τζικλας που εχουν εξω φωτογραφια μια χιονα με σεξουαλικες προθεσεις :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

πανικος έγραψε:
Laurona έγραψε:
πανικος έγραψε:τα φυσιγγια μου περσι την πρωτη μερα του ενδημικου για φασσα.βρειτε τα με το οπλο σας γινετε φιλοι και καλες επιτυχιες.απο τον καιρο που επαψα να ασχολουμε τοσο πολυ με υγρασιες και ανεμους επνασα.τα ιδια πακεττα με διαφορετικο σκαι. :D

Ειδες οτι εν καταλαβεις? Αφου τουτα πανω στο πακεττο εχουν τον λαο ρε. Εσυ επιες για φασσες. Πως καρτερας να κοφκουν τουτα τα φουσιεκκια αα :lol: :lol:
αν ηταν ετσι ηταν να πιανω μονο ηλιονα,κατι της τζικλας που εχουν εξω φωτογραφια μια χιονα με σεξουαλικες προθεσεις :lol:
Πραγματικά αν έπιασες φασσες με αυτά τα φυσιγγια είναι από τύχη! :lol:
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

:o :o Φίλοι Πανίκο και Laurona δηλαδή το όπλο μου που έχει μια παπύρα πάνω σημαίνει ότι εν για παπύρες μόνο??? :shock: :shock: :shock:

Τζιαί εγώ ο μακάκας ενόμιζα πως απλά εν κουτσιώ (από το good shot είπαμεν...) :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε::o :o Φίλοι Πανίκο και Laurona δηλαδή το όπλο μου που έχει μια παπύρα πάνω σημαίνει ότι εν για παπύρες μόνο??? :shock: :shock: :shock:

Τζιαί εγώ ο μακάκας ενόμιζα πως απλά εν κουτσιώ (από το good shot είπαμεν...) :lol: :lol:
ΜΑΡΙΕ ΤΖΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ FAIR ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΝΩ....ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΜΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΖΩ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥΣ :?: ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
MARIOSE έγραψε::o :o Φίλοι Πανίκο και Laurona δηλαδή το όπλο μου που έχει μια παπύρα πάνω σημαίνει ότι εν για παπύρες μόνο??? :shock: :shock: :shock:

ΜΑΡΙΕ ΤΖΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ FAIR ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΝΩ....ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΜΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΖΩ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥΣ :?: ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ :D
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

οσοι εχουν 682 το παλιο να παιζουν μονο χαρτονια ;)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Τα σοβαρα περνετε τα στο σιορολο :) και τα αστεια στο σοβαρο δαμεσα :lol:
Για ηρεμηστε.
Οχι τιποτε αλλο...μην βγει ο γιατρος κ σας αρχισει τα ηρεμιστικα....υποθετα :lol:
Σολωνα να μεν παιζεις τους κορμους.αμπα τζιε τζιλησουν σου το φεαρ πουκατω κ δεν το βρισκεις μετα απο την παραλλαγη :mrgreen:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Εθύμησες μου τον έναν στο ενδημικό που έπαιζε τον θάμνο τζιαι ελάλεν μου εν για να τσιεκκάρει τις χαρτούτσιες, δεν επρόσεξα αν ήταν κάμο το όπλο του τζιαι εφάρμοζε το τι λαλείς τζιαι εσύ. Σόλωνα μου, κατακρίβεια το όπλο ονομάζεται Goose και το κανονικό έχει μια χήνα πάνω, άρα από σήμερα ξεκινάς κυνήγι χήνας. Ξεκίνα να γεμώνεις ατσάλινα σκάγια 89μμ. :D
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Ριχνει κανενας την rc caccia 32 πρασινη στη φασσα?
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Filippos
Full Member

Δημοσίευση από Filippos »

kypros έγραψε:Ριχνει κανενας την rc caccia 32 πρασινη στη φασσα?
Εσύ φίλε Κύπρο που κυνηγάς με διευρημενους αυλους τι φυσιγγια χρησιμοποιείς?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”