ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ??????
Re: ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ??????
οποιος εν πιστεφκει να με καμι add μες το skype τωρα πρην παω δουλεια να του τα διξω οσπου εν ακαθαριστα!!!
ε lui μεν λαλεις του αθρωπου λαφαζανιες αφου ακουσα μια ψιλη πως εκαμες τα ματσα σημερα!!!! ειδαν σε κατι γνοστοι μου σε ενα τοπουι εσου ζιαλονας ζε ειπαν μου πως εν εσβισαν οι τουφετσιες που τα ποστα σας!!! εγγιρες πιγες!!
ε lui μεν λαλεις του αθρωπου λαφαζανιες αφου ακουσα μια ψιλη πως εκαμες τα ματσα σημερα!!!! ειδαν σε κατι γνοστοι μου σε ενα τοπουι εσου ζιαλονας ζε ειπαν μου πως εν εσβισαν οι τουφετσιες που τα ποστα σας!!! εγγιρες πιγες!!
το αιμα που εχουν πανω τους εν να τρεξει ποξω που την φωτογραφια αλλο λιο τοσο φρεσκα

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Ποιός πάει να πάμε αύριο κανένα ζύγι ή μαζωτο? Γι ατριώνια η κανένα πελέτικο για ορτύκια με σκύλο
Προσέχουμε...για να έχουμε
- πανικος
εγω παω αλλα πεσμου σιγουρα να γραψω αδεια απο τη δουλειαadmin έγραψε:Ποιός πάει να πάμε αύριο κανένα ζύγι ή μαζωτο? Γι ατριώνια η κανένα πελέτικο για ορτύκια με σκύλο
ωρα και τοπο να συναντηθουμε
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Captain theodoros
sotiris!129 έγραψε:captain οι προινες εξορμισεις στις καθημερινες θα μου γινουν συνιθεια!!!![]()
![]()
![]()
και παλι τα φισιγγια ΔΕΝ εκανα καλα την δουλεια τους!
ολα μια χαρα ειναι σωτηρη

<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε αν θα πάμε θα πάμε κατά τις 08,30-9 μετά ενα πάμε δουλεια΄προτείνω αν πάμε Ζυγι εάν μπορούν και άλλοιπανικος έγραψε:εγω παω αλλα πεσμου σιγουρα να γραψω αδεια απο τη δουλειαadmin έγραψε:Ποιός πάει να πάμε αύριο κανένα ζύγι ή μαζωτο? Γι ατριώνια η κανένα πελέτικο για ορτύκια με σκύλο
Προσέχουμε...για να έχουμε
ε αριστε εν να ειμαι ζεγω λογικα καπου ποζι ως τες 9 γιατι μετα παω δουλεια,,, μπορει να σας δω 

- πανικος
Φίλε αν θα πάμε θα πάμε κατά τις 08,30-9 μετά ενα πάμε δουλεια΄προτείνω αν πάμε Ζυγι εάν μπορούν και άλλοι[/quotadmin έγραψε:πανικος έγραψε:εγω παω αλλα πεσμου σιγουρα να γραψω αδεια απο τη δουλειαadmin έγραψε:Ποιός πάει να πάμε αύριο κανένα ζύγι ή μαζωτο? Γι ατριώνια η κανένα πελέτικο για ορτύκια με σκύλο
ενταξει φιλε κανενα προβλημα με την ωρα εγω θα ερθω απο κοκκινοχωρια αν εισαι σιγουρος πεσμου που να βρεθουμε και ωρα μονο.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- romanlegions
- Full Member
ωρα και τοπο ρε κοπελια