Sergios έγραψε:Παίζουμε παίζουμε.....μιά τζίκλα μισό τέταρτο ουίσκι ή 4 μινιατούρες όπως θέλετε πέστε το μαζί με την κουλουμπρούδαν της καροττούι της λεμόνι άλας μεεεεεεελι η κατάσταση....ειδικά αν εν πας το τζάκι να σύρεις και κανένα μανιταρούι της αναθρίκας η κοκκινομανίταρο παστουρμά λουκανικούι καπήρες βουττημένες μες το λαδολέμονο με την ρίγανη ελιές μαύρες οφτές μες την ασημόκολλα....χαλλουμούιν του.....και μετά τον μεζέ τηλεόραση Σάββατο κι απόβραδο η το στην υγειά μας , χαρτούι με την παρέα και αρκέφκουμε 2ο ημίχρονο φκέννει έξω η CHIVAS 18χρονη σουτζιούκκο κιοφτέρι παστόσυκα συκόπιττα κούννες κατα προτίμηση καρύδια το πολλή η ώρα 11 βουττάς μες τα ρούχα να σηκωστέις την Κυριακή σου να πάεις κυνήγι με την πασιοπαρέα σου και με τη συνοδεία πάντα του Στελλάρα Αγγελόπουλου Περπινιάδη και της λοιπής συνοπαρτζιάς......κι ανάθεμαν τον που χρωστεί κι από χει να πληρώσει....είπα τα καλά οι πέτε μου έχει λάθος το πρόγραμμα των χειμωνιάτικων Σαββάτων μου???
Ανθρωπε μου εν παιζεσε εσυ!!!:):):):):):)Φκαλω σου το καπελο
Ηταν να καμναμε καλη παρεα αλλα κοφκεις μακρυα γμτ:):)
Μπαι δε γουη κοψε κανενα μεζεκλικι πισω και εννα σου αρκεψει τροχαθκια ο Σολωνας για τον Αυγουστο
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Sergios έγραψε:Παίζουμε παίζουμε.....μιά τζίκλα μισό τέταρτο ουίσκι ή 4 μινιατούρες όπως θέλετε πέστε το μαζί με την κουλουμπρούδαν της καροττούι της λεμόνι άλας μεεεεεεελι η κατάσταση....ειδικά αν εν πας το τζάκι να σύρεις και κανένα μανιταρούι της αναθρίκας η κοκκινομανίταρο παστουρμά λουκανικούι καπήρες βουττημένες μες το λαδολέμονο με την ρίγανη ελιές μαύρες οφτές μες την ασημόκολλα....χαλλουμούιν του.....και μετά τον μεζέ τηλεόραση Σάββατο κι απόβραδο η το στην υγειά μας , χαρτούι με την παρέα και αρκέφκουμε 2ο ημίχρονο φκέννει έξω η CHIVAS 18χρονη σουτζιούκκο κιοφτέρι παστόσυκα συκόπιττα κούννες κατα προτίμηση καρύδια το πολλή η ώρα 11 βουττάς μες τα ρούχα να σηκωστέις την Κυριακή σου να πάεις κυνήγι με την πασιοπαρέα σου και με τη συνοδεία πάντα του Στελλάρα Αγγελόπουλου Περπινιάδη και της λοιπής συνοπαρτζιάς......κι ανάθεμαν τον που χρωστεί κι από χει να πληρώσει....είπα τα καλά οι πέτε μου έχει λάθος το πρόγραμμα των χειμωνιάτικων Σαββάτων μου???
Ανθρωπε μου εν παιζεσε εσυ!!!:):):):):):)Φκαλω σου το καπελο
Ηταν να καμναμε καλη παρεα αλλα κοφκεις μακρυα γμτ:):)
Μπαι δε γουη κοψε κανενα μεζεκλικι πισω και εννα σου αρκεψει τροχαθκια ο Σολωνας για τον Αυγουστο
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Μέν φοάσε τίποτε ρε Αλέξη μου άμαν θέλω να βουρήσω πέφτω βαρελλάκια.....η πέτρα χορταρι δέν πιάνει είπε ο Σόλωνας εχτές εεεε σκεύτου ένας βράχος σαν εμένα που εννα σταματήσει άρα με τον τρόπο μου είμαι και εγώ ευκείνητος.....φίλε εμένα τούτα μου αρέσκουν παρέα με έτσι καταστάσεις ταβερνούες και μπουζούκια.....κλαμπ και ξέρω γω εν για τους μιτσιούς....φίλε την ταβέρνα στον Μούτταλλο Η Ακανθού ξέρεις την?
Σκευτείτε φίλοι μου να είμαστε μαζι μες το αυτοκίνητο μου έχει σημασία γιατί εν πιό πατρονέ χαχα όπιοι θέλουν το τσιαρούι τους να εν βρεμένα χαμε που το Σάββατο να μυρίζει το μουσιεμένο χώμα μόνοι μας μες τους χωματόδρομους και να παίζει το κομμάτι τούτο επ ευκαιρίας και της κουβέντας πιο πάνω με τον βράχο....ακούστε κι απολαύστε με τις εικόνες που σας έδωσα
Σόλωνα αν και δεν είμαι του ποτού, του τσιγάρου και της πενιάς μαζί με το Σέρκη μια μέρα πρέπει να την περάσουμε πας το βουνό!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ....ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ
Υποθετικά μιλάς Σόλωνα αλλά εν πολλοί που θέλουν αν έρτουν μαζί μου.....οι για το φαι αλλά ασύλα κυνήγι.....καλό το καλαμπούρι αλλά με το όπλο μπορεί να μέν μου πάρεις κουβέντα ούλλη μέρα.....
Καλημέρα κοπέλια...
Τον Σόλωνα μάλλον δύσκολα θα τον πείσετε να κανει ετσι πραμα!!
Ε Σεργη αν ξεκινήσει ετσι η μέρα πως τελειώνει εν τζιε ειπες μας!!
Εννα τζινιησουμε καθόλου ή μετά που τουτες ουλλες τις πενιες και το μεράκλωμα εννα αψουν τα κάρβουνα και να φκουν τα συνακλίκια έξω??
Φίλε ο Σόλωνας θα είναι στα πόστα...Θα περάσει μετά για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι ΟΚ, όλοι που θα οδηγήσουν δεν ήπιαν τίποτε τζιαί ο χώρος είναι όπως τον ήβραμε!