Θα πετάσουν όμως που θα πάν. Ένα πράμα που μάθαμε από εσάς χτες είναι ότι θέλουν ΠΟΟΟΛΗ υπομονή

Μα εν τζιαι μόνο να πετούν, να πετούν προς εμάςMARIOSE έγραψε:Σωστός Σόλωνα!
Θα πετάσουν όμως που θα πάν. Ένα πράμα που μάθαμε από εσάς χτες είναι ότι θέλουν ΠΟΟΟΛΗ υπομονή
Είσαι κι εσύ ενας απο μάς Χρίστο μου τα αυτοκίνητα εν παλιοσίδερα εσείς να είσαστε καλα....WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΕΚΑΜΕΣ ΜΕ ΦΟΙΝΙΤΖΙΑ ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ εσκεύτηκα όσες φάσσες παίξετε όλοι σας μες το φόρουμ να μου φέρετε τα φτερά θα βάλω στολή θα βουττήσω μες το νερό και θα κάμνω βαρελλάκια μες τα φτερά να κολλήσουν πάνω μου....θα έβρω καπελλάκι γενεθλίων κίτρινο να το βάλω για ράμφος και θα πάω με το σιεπέττο την πρώτη κυριακή κάπου να είμαι μόνος μου για να μεν με παίξουν και θα κάμνω την φάσσα εννα μέν τες τραβήσω?spyrosspyrou851 έγραψε:Μα εν τζιαι μόνο να πετούν, να πετούν προς εμάςMARIOSE έγραψε:Σωστός Σόλωνα!
Υπομονή του γάρου θέλει.....μια κουβέντα σας είπα εχτές στο πόστο που μου επιάσαν περσυ ούλλη μέρα εν εσύραν σιεπεθκιά εφίαν η ώρα 5 και που τες 6-7 που είμουν τζιαμέ έπιασα 5 φάσσες άκαπνος ούλλη μέρα να τρόω τον ήλιο....οι άσυλα φασσάριες ι ώρα 12 το μεσημέρι και μετά φαίνουντε πιοί είναι την ώρα που οι αάλλοι γλαρώνουν εμείς κάμνουμε νούμερα....και ύστερα λαλούν μας ψυχοπαθείς που τρώμεν τον ήλιο ούλλη μέρα....αλλά εν σκεύτετε κανένας το γιατί.....μόνο οι σιδερένιες και οι επίλεκτοι που είσαστε σίγουρα ούλλοι δαμέσα ξέρουν...MARIOSE έγραψε:Σωστός Σόλωνα!
Είπα και πρίν λίγες ημέρες οτι άμαν ένα πόστο εν φασσάρικο και έχεις του εμπιστοσύνη κάποια φάση εννα σου δώκει τα πουλιά που εννα σου δώκει την συγκεκριμένη μέρα παίζει μεγάλο ρόλο ο κόσμος.....μπορεί να τα ταιρκάσει η τύχη τα πουλιά να φακκούν πάνω σου όλη μέρα μεχρι το να μέν καπνίσεις....φτάνει να επιμένεις στο πόστο σου εν πα να παίζουν ούλλοι γυρώ σου...μόλις παεις να φίεις εννα περάσει που τζιαμέ και εννα αρκέψεις φωνές είμουν ούλλη μέρα τζιαμέ τζι έν ερεξε τζαι μόλις έφια έρεξε η ξορισμένη.....πόσες φορές το έζησες τούτο....MARIOSE έγραψε:Σέργιε μου μες τούτη τη κο...χώρα που ζιούμε φίλε μου εν την γλυτώνεις αν ντυθείς φάσσα, θα σου γεμώσουν τον κ..λο σκάγια![]()
![]()
Για την υπομονή έχεις απόλυο δίκαιο. Εγώ προσωπικά εν θα άντεχα να μου πιαν το πόστο τζιαί να κάτσω δίπλα τους ως τες 5 το δείλις, ειδικά αφού εν εσύρναν σιηπεθκιά...τούτος εν ο φασσάρης όμως
''ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ..ΧΟΡΤΑΡΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ''............ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟSergios έγραψε:Είπα και πρίν λίγες ημέρες οτι άμαν ένα πόστο εν φασσάρικο και έχεις του εμπιστοσύνη κάποια φάση εννα σου δώκει τα πουλιά που εννα σου δώκει την συγκεκριμένη μέρα παίζει μεγάλο ρόλο ο κόσμος.....μπορεί να τα ταιρκάσει η τύχη τα πουλιά να φακκούν πάνω σου όλη μέρα μεχρι το να μέν καπνίσεις....φτάνει να επιμένεις στο πόστο σου εν πα να παίζουν ούλλοι γυρώ σου...μόλις παεις να φίεις εννα περάσει που τζιαμέ και εννα αρκέψεις φωνές είμουν ούλλη μέρα τζιαμέ τζι έν ερεξε τζαι μόλις έφια έρεξε η ξορισμένη.....πόσες φορές το έζησες τούτο....MARIOSE έγραψε:Σέργιε μου μες τούτη τη κο...χώρα που ζιούμε φίλε μου εν την γλυτώνεις αν ντυθείς φάσσα, θα σου γεμώσουν τον κ..λο σκάγια![]()
![]()
Για την υπομονή έχεις απόλυο δίκαιο. Εγώ προσωπικά εν θα άντεχα να μου πιαν το πόστο τζιαί να κάτσω δίπλα τους ως τες 5 το δείλις, ειδικά αφού εν εσύρναν σιηπεθκιά...τούτος εν ο φασσάρης όμως