ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- 682 GOLD E
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
αυτά εν τα δικά μου Αντρέα αλλά εγω δεν ρελιάζω!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Στα 14 χιλ και ρελιασμα στα 63.00 με 2.5 χιλ βάθος ρελιουandreas78 έγραψε:ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Κάλυκάς magnum στα 36 γραμμάρια για φάσα δοκιμή από εβδομάδας![]()
Βρε αθεοφοβε...., με ποσο κενό τα έκλεισες...??

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Πολύ καλά φίλε εγώ πάντως που δεν ρελιαζα δεν καταφερνα τα βγάζω έτσι καλά!682 GOLD E έγραψε:αυτά εν τα δικά μου Αντρέα αλλά εγω δεν ρελιάζω!

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
[/quote]
...´Εντζαι καταλάβεται.....
[/quote]

- Athos 1978
- Full Member
Εσύ δεν ρελιάζεις , ίδια τάξη θα μείνεις682 GOLD E έγραψε:αυτά εν τα δικά μου Αντρέα αλλά εγω δεν ρελιάζω!

Open mind for a different view.
Πολύ ωραίος, ειδικά σε καλυκα Victory, λόγο της σκληροτητας του, είσαι ισαξιος με ρελιασμένους μαλακούς καλυκες, μια χαρά είσαι..682 GOLD E έγραψε:αυτά εν τα δικά μου Αντρέα αλλά εγω δεν ρελιάζω!

Τι εχουν μέσα..?
- 682 GOLD E
- Full Member
ΤΕΛΕΙΑ τα δικά σας! Θα μπουμε και εμείς σιγά σιγά στα βαθειά....ακόμα κολυμπούμε με τα μπρατσάκια..!ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Πολύ καλά φίλε εγώ πάντως που δεν ρελιαζα δεν καταφερνα τα βγάζω έτσι καλά!682 GOLD E έγραψε:αυτά εν τα δικά μου Αντρέα αλλά εγω δεν ρελιάζω!

- 682 GOLD E
- Full Member
206sv 1,25/24/7,5 είμαι πολύ ικανοποιημένος στο σκοπευτήριο πάντως!andreas78 έγραψε:Πολύ ωραίος, ειδικά σε καλυκα Victory, λόγο της σκληροτητας του, είσαι ισαξιος με ρελιασμένους μαλακούς καλυκες, μια χαρά είσαι..682 GOLD E έγραψε:αυτά εν τα δικά μου Αντρέα αλλά εγω δεν ρελιάζω!![]()
Τι εχουν μέσα..?
- 682 GOLD E
- Full Member
έτσι λαλί ο μάστρος...Athos 1978 έγραψε:Εσύ δεν ρελιάζεις , ίδια τάξη θα μείνεις682 GOLD E έγραψε:αυτά εν τα δικά μου Αντρέα αλλά εγω δεν ρελιάζω!![]()

Μα γιατι να μην είσαι....??
Το σεταπ σου ειναι σωστό, το κλεισιμο περισσότερο απο πολυ καλο, το μονο που μενει ειναι η σκοπευση, το ρελιασμα και τα βαθιά νερά, δεν σημαίνουν πάντα οτι τα φυσιγγια ειναι ανώτερα...
Προσφέρουν απλά καποιες ευκολίες σε περίπλοκα στησίματα και πειραματισμους. Τόσα χρονια οι ιδιογομωτες έριχναν αρέλιαστα αναγομωσης και στρογγυλά και τα θηράματα έπεφταν μια χαρα και παντός καιρού.......!!!
Το σεταπ σου ειναι σωστό, το κλεισιμο περισσότερο απο πολυ καλο, το μονο που μενει ειναι η σκοπευση, το ρελιασμα και τα βαθιά νερά, δεν σημαίνουν πάντα οτι τα φυσιγγια ειναι ανώτερα...

Προσφέρουν απλά καποιες ευκολίες σε περίπλοκα στησίματα και πειραματισμους. Τόσα χρονια οι ιδιογομωτες έριχναν αρέλιαστα αναγομωσης και στρογγυλά και τα θηράματα έπεφταν μια χαρα και παντός καιρού.......!!!