Laurona έγραψε:Αχαααα.
Ηβραμε το προβλημα.
Ξιανει να πιει τα μπλε.
Αν τα επινε πρωτον δεν θα κοιματουν για να βλεπει εφιαλτες κ δευτερον δεν θα ειχεν το νου του στες φασσες.
αν τα πινα τζιεινα τα μπλε που μαλλον αναφερεσε εν θα μπορουσα να γυρισω ουτε μες το κρεβατι...θα μπαινε αντροσιιη!!!
Ρε Αλέξη, εβάλαν σε μέστο ίντερνετ την ώρα που πίνεις τα μπλε χάπια τζιαι κάμνεις γυμναστική:
Ηβραμε το προβλημα.
Ξιανει να πιει τα μπλε.
Αν τα επινε πρωτον δεν θα κοιματουν για να βλεπει εφιαλτες κ δευτερον δεν θα ειχεν το νου του στες φασσες.
αν τα πινα τζιεινα τα μπλε που μαλλον αναφερεσε εν θα μπορουσα να γυρισω ουτε μες το κρεβατι...θα μπαινε αντροσιιη!!!
Ρε Αλέξη, εβάλαν σε μέστο ίντερνετ την ώρα που πίνεις τα μπλε χάπια τζιαι κάμνεις γυμναστική:
Ηβραμε το προβλημα.
Ξιανει να πιει τα μπλε.
Pathfinder έγραψε:"Πελλος εποτζοιμηθη τζιε πελλο οραμα ειδε" ξερετε το?Πεφτω εψες να ππεσω μια χαρα τζιε 2 τρομαρες....κατα τις 2 τρω κατε ττοπουζιες που την γυναικα μου, κατι κλωτσιες παστα καννια λαωνουμαι σηκωνουμαι πανω οπως τον πελλο, καταιδρωμενος "τι εγινε μανα μου" λαλω της, "εμπηκε κανενας σπιτι?εν το μωρο..κλαιει?"..."ποιο μωρο ρε ψυχασθενη" λαλει μου, "εξατημασες τον κοσμο ουλλο, εν αφηκες κανενα πισω, ποιος εν τουτος ο Βιχτωρης τζιε ο Ολυμπιος ηντα που σου εκαμαν τι τους ελαλες". Φερνω τα μιλια μου προς στιγμη και τι θυμουμαι οτι ονειρευτηκα κοπελια νομιζετε? Οτι εκαρτερουσα ουλλο τον χρονο να παω στες φασσες, οτι ηρτε η πρωτη κυριακη και επηα σε ενα καινουργιο ποστο για πρωτη φορα.Οι φασσες χιλιαδες, ηταν να με φασσιν κυριολεκτικα, εκαθουνταν πουπανω μου , διπλα μου, μπροστα μου, επερνουσαν αλαγια που μπροστα μου σε slow-motion, και εγω επεζα τες και ΤΙΠΟΤΕ.Σιηπεθκια παστην σιηπεθκια και TIΠOTE. Ρε αλλασα τα victory το ενα πισω που το αλλο, ρε εδοκιμαζα τα olympia που ειχα μαζι μου, TIΠOTE, σαννα και εσυρνας τους ασιερο. Επελλανα, εφουτουνιαστηκα, εροτσιαζα τις κοκονες που τα νευρα μου, εξατιμαζα τον σιηπεττο, τον κοσμο ουλλο, τα φουσιεκκια, τον Ολυμπιο(Olympia) και τον Βιχτωρη (Victory) κατα την γυναικα μου:lol: Ο θεος να με λυπηθει ως τον Αυγουστο
ΕΥΧΟΜΕ ΣΟΥ ΠΟΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΓΕΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΣΕΣ !!! ΝΑ ΠΕΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 45 ΡΚΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙΣ!!
Αν θέλεις έχω φώτο να δείς ίνταλος παίζουν 50 σε λίγες ώρες....να σας κάμω να αρρωστήσετε