Περί Διαχείρισης Άγριας Ζωής

Απάντηση
Αλεκτορίς
Full Member

Re: Περί Διαχείρισης Άγριας Ζωής

Δημοσίευση από Αλεκτορίς »

ευχαριστώ φίλε,

εντάξει, εν ειμαι ανθρωπος που εννα γυρέψει φασαρίες και εν θελω να προκαλέσω κανένα και φυσικά γνωρίζω πολλους παφίτες που είναι θαυμασιοι ανθρωποι και κυνηγοί. Ελπίζω φέτος να μην υπάρχουν προβλήματα και να μην χρειαστεί να καταγγείλουμε κανένα.
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

File mou alectoris

KAME TO TZIE EIME PISO SOU
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
Panas
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Panas »

Φιλε Ακεκτορις, τζιαι γω ειμαι προσωπικα ανθρωπος που εν γυρευκει φασαριες.. εν τζιαι λαλω σου να τσακωθεις.. σιουρα οχι.. Εκαταγκηλες τους στη θηρα, κατα τη γνωμη μου καλα εκαμες.. τουτο παει ετελιωσε, εν δουλεια της θηρας τωρα.. Ουτε εχω προβλημα με τους παφιτες για ονομα του θεου.. αφου και γω ο μισος καταγουμε που την Παφο!.. :) Τετοιοι ''τυπαδες'' δυστυχως υπαρχουν παντου.. και Λευκωσια, και Κοτσηινοχορκα και Πυτσιλια, και παντου! Απλα κατα την ταπινη μου γνωμη.... εν επρεπε να τους αφηκης να σου μυλισουν με ετσι τροπο..

Που την αλλη βεβαια εν να μου πεις.... ''Εννα ασχοληθω με καποιον που ο νους του εν παντες και εν 13 χρονων??'' τζιαι εδω που τα λεμεν εννα χεις τζιαι δικαιον!!.. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Δημοσίευση από chrysanthos »

Γεια χαρα σε ολους κοπελλια!
Την πρωτη κυριακη της φασσας εφκικα η ωρα 5.30 το πρωι πας το πλευρο του βουνου τζαι εκατσα που κατω στο πευκουι που ηταν το ποστο μου("τζεινιν την ωρα το εσιγκοπσα τζαι ειπα εννα το ποστο μου"), πιο ψηλα που μεναν αριστερα, επροχωραν ο αρφος μου λιο πιο μπροστα. Στην ευθειαν που εκατευθηνετουν ακουσα ενα θωριβο λιο πιο χαμηλα τζαι εγιρισα προς την μερκα τζεινη, ειδα ενα λαατσο τζαι ερκαιτουν προς την πλευρα μου λιον πιο αριστερα στα 15 μετρα, τελεια ισιχος με το χαβα του που λαλουμε. Εβαλα τον μες τις καννες τζαι'κατευθηνα το οπλο συμφωνα με τη κινηση του συνεχεια πανω του, ειχα την ευκαιρια να τον παιξω οπιαδιποτε στιγμην ηθελα μεχρι τη στιγμη που εγιρε το πλευρο τζαι δεν τον εβλεπα. Που μεσα μου ειπα "παεννε παλλικαρι μου στο καλο τζαι εγλεπε, εννα τα ξανα πουμε", υστερα εξεκινησαν τζαι ερκουνταν οι φασσες τζαι'ξεχασα τη φαση, ενιωθα τζαι καλα που μεσα μου! ;) . Επαιξαμε τις φασσες μας οσες μας αφικαν να παιξουμε φυσικα(αλλη ιστορια τουτη) τζαι κατα τις 11.00 εκατεβηκαμε κατω τζαι εφιαμεν. Επιαμεν στο καφενε του χωρκου να πιουμε το καφε μας τζαι εδιηγουμουν τους τουτην την ιστορια, δεν εβρεθηκεν ενας που τους τζυνιους που εκαθουνταν τζιαμε να μου πει καλα εκαμες... "εισαι παλαβος ετσι ευκαιρειες εγω εν τις χαννω", "μα εισαι παλαβος ρε? επρεπε να ειμουν εγω τζιαμε", " ε εισαι βλακας, εν το πιστευκω :evil: ", τουτες ηταν λιες που τις φρασεις που ακουσα ρε κοπελια... εκαμαμε να εχω τζαι τιψεις στο τελος. Ειναι σωστα που επραξα ρε κοπελια ή οχι? πες τε μου τζαι'σεις???
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

πάντως που εννα τελειώσεις το κυνήγι σου ελα λιο ποιο πανω στη Σαλαμιού να πιούμε καφε. ;)
Si vis pacem, para bellum
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

chrysanthos έγραψε:Γεια χαρα σε ολους κοπελλια!
Την πρωτη κυριακη της φασσας εφκικα η ωρα 5.30 το πρωι πας το πλευρο του βουνου τζαι εκατσα που κατω στο πευκουι που ηταν το ποστο μου("τζεινιν την ωρα το εσιγκοπσα τζαι ειπα εννα το ποστο μου"), πιο ψηλα που μεναν αριστερα, επροχωραν ο αρφος μου λιο πιο μπροστα. Στην ευθειαν που εκατευθηνετουν ακουσα ενα θωριβο λιο πιο χαμηλα τζαι εγιρισα προς την μερκα τζεινη, ειδα ενα λαατσο τζαι ερκαιτουν προς την πλευρα μου λιον πιο αριστερα στα 15 μετρα, τελεια ισιχος με το χαβα του που λαλουμε. Εβαλα τον μες τις καννες τζαι'κατευθηνα το οπλο συμφωνα με τη κινηση του συνεχεια πανω του, ειχα την ευκαιρια να τον παιξω οπιαδιποτε στιγμην ηθελα μεχρι τη στιγμη που εγιρε το πλευρο τζαι δεν τον εβλεπα. Που μεσα μου ειπα "παεννε παλλικαρι μου στο καλο τζαι εγλεπε, εννα τα ξανα πουμε", υστερα εξεκινησαν τζαι ερκουνταν οι φασσες τζαι'ξεχασα τη φαση, ενιωθα τζαι καλα που μεσα μου! ;) . Επαιξαμε τις φασσες μας οσες μας αφικαν να παιξουμε φυσικα(αλλη ιστορια τουτη) τζαι κατα τις 11.00 εκατεβηκαμε κατω τζαι εφιαμεν. Επιαμεν στο καφενε του χωρκου να πιουμε το καφε μας τζαι εδιηγουμουν τους τουτην την ιστορια, δεν εβρεθηκεν ενας που τους τζυνιους που εκαθουνταν τζιαμε να μου πει καλα εκαμες... "εισαι παλαβος ετσι ευκαιρειες εγω εν τις χαννω", "μα εισαι παλαβος ρε? επρεπε να ειμουν εγω τζιαμε", " ε εισαι βλακας, εν το πιστευκω :evil: ", τουτες ηταν λιες που τις φρασεις που ακουσα ρε κοπελια... εκαμαμε να εχω τζαι τιψεις στο τελος. Ειναι σωστα που επραξα ρε κοπελια ή οχι? πες τε μου τζαι'σεις???
Φιλε μου Χρυσανθε πολλα καλα εκαμες! Δυστυχως ομως οι αντιδρασεις που αντιμετωπισες ειναι η νοοτροπια του
καιροσκοπου μεσου Κυπριου κυνηγου! Ετυχε μου τζαι μενα το ιδιο ακριβως περιστατικο οπως το περιεγραψες την πρωτη Κυριακη της φασσας. Καθολου τυψεις δεν εχω, αντιθετως ,ετσι οπως τον επαρακολουθουν απολαυσα τον εν φανταζεσαι! :P Επιασα τζαι τα νουμερα του τζαι εκλεισαμε ραντεβου για πιο μετα!!! :D :D
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

chrysanthos έγραψε:Ειναι σωστα που επραξα ρε κοπελια ή οχι? πες τε μου τζαι'σεις???
οι ρε παίχτη για το όνομα του θεού... ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι καλα έκαμες. Ας τον καθε άσχετο να λαλει οτι θελει.

ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑΣΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... σιγα-σιγα αυξάνετε ο αριθμός τον μοντέρνων κυνηγών
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Panas
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Panas »

Φιλε Chrysanthe συμφωνω με τον φιλο n3ktar!! Μεν νιωθεις καθολου τυψεις και αιστους να λαλουν οτι θελούν οι αλλοι!.. Μπραβο σου! Εισαι ενας λεβεντης, ασιλα κυνηγος με (Κ) κεφαλαιο, και οχι νυστικος κρεατοσυλλεκτης που εκαμες ετσι πραμαν!!
Εισαι παραδειγμαν προς μιμησην! Μπραβο!
Άβαταρ μέλους
Panas
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Panas »

και επεισης συμφωνω και με τον φιλο marino a. :D :D :D
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ο περτικος και ο λαγος ειναι που τα θυραματα που λιπουμε να σκωτονοντε στο ποστο! ΔΕΝ λεω πως αν πεταχτει μπροστα μου ο μαβραναφεντος πρην ξεκινισω την παγανια μου δεν θα τον παιξω ΑΛΛΑ αλλο να ξερω πως εν να παω να παιξω περτιζια παγανια ζε πρην να ξεκινυσω να τυχη να ερθη 1-2 και να τα παιξω και αλλο να βουρο τες χωματοστρατες και να στεκω μες τη στρατα και να περιμενω των μαλακα που εφκικε πανω να μου τα ριξει κατω! ακουσα και ακουσατε πολλες ιστοριες που κυνηγους, οι οπιες λενε το εξης! επια στην ζικλα (τον κερο του λαγου) και εφκαλαν τον κατι κοπελια ζε εδοκε πανω μου ζε επια 10 ζικλες ζε 1 λαο! καλα ρε μ@λ@κ@ επιες εσυ επαρκαρες το κολοαυτοκινητο σου επερπατισες 1 λεπτο δρομο εσταθικες στο ποστο ζε παιζεις το λαο που ο αλλος επερπαταν 5 ωρες να τον φκαλει ζε καμεις παναιρι? η ακομα χηροτερα τα περτιζια φκενω εγω σκΩτονουμε μες το κατακαλοζερο να φκω πας την μουτι να εβρω περτιζια ζε ερκεσε εσυ ο μ@λ@κ@ς και στεκεις πουκατο και καρτερας τα και στο τελος παιζεις παραπανω μου? αλλα εκαταλαβα πολι αργα πως ενε ζινοι οι Μ@Λ@ΚεΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ που παω ζε σκωτονουμε ουλλο το χρονο μες τα ακαμοτα να καμω ενα σκυλο ταχα και παω μετα και σκωτονουμε μες το κολολαλαρο να δω πας σε ηντα υψομα εκριψαν οι περτιζιοι ζε στο τελος πιανω 0-1 καθε φορα που συκονουντε και οι εξυπνοι πουκατω παιζουν 4-5, ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΛΟΡΟΙ ΕΝ ΖΕ ΕΦΚΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ 1 ΜΟΝΟ!!!! ΕΦΚΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΨΩ ΚΑΤΟ ΖΕ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑΝ ΕΝ 20 ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΙΚΟΝΟΥΝΤΕ ΕΝΟ ΑΜΑΝ ΕΝ 1-2 ΜΑΖΙ ΚΡΙΦΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ΔΑΜΕΣΑ!!!
αλλη κουβεντα που μ ετυχε περσυ εν να πω ζε μια περιοχη περκι εν δαμεσα κανενας που την αλλι παρεα και αντραπι λιο, ειμουν περιοχη Αγ.Βαβατσινιας παγανιουα μας για περτιζια ζε κανενα λαο αν βρεθει μες τι στρατα μας, μεγαλο πλεβρο που πανω μας χωματοδρομος ζε μετα πουπανο εσινεχιζε το βουνο,,,, τααααααπο 2-3 δυπλοκαμπινα πουπανω μας-σταματουν βλεπουν μας... ταπο ξερωγιριστοι παν 200-300 πιο κατω παρκαρουν και κατεβενουν μπροστα μας εμις ζινα τα 200-300 μετρα μες την γεριμια την μαβρι εκαμαμε και 30 λεπτα να καλιπσουμε ζινι την διαδρομι τα κοπελια επαιξαν τον μπροστα μας!!! bravo ρε εισαστε εξυπνοι!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”