ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
- Nikos
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
Όπως λεει και ο Κυρ Μιχάλης το πιο πιθανό εφευγαν και κυνηγουσαν μονοι τους....
- sotiris!129
για την κασια του Λακη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Dimitris
Πολλά ομορφο φίλε sotiris!129
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- kyriakos304
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
-
- Full Member
Ρε Πανικο ποτέ επρολαβες και ευκαλες φωτογραφίες εν παιζεσε 

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Πανικος Setter έγραψε:Δυσκολη εποχη για φραγκολινες
ΑΑΑΧ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Πανικος Setter έγραψε:Αν αφήσουν...... ως τον Νιόβρη
ΟΤΙ ΑΦΗΚΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ....ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΜΩ ΚΑΤΙ..ΟΧΙ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ

- spyrosspyrou851
Ένα ζευγαράκι φραγκολίνες σήμερα σε αναγνώριση για φάσσες/τρυγόνια. Η θυληκιά ήταν στον χωματόδρομο τζαι έπινε νερό τζαι επετάκτηκε, όπως υπολόγισα, λαλώ του Λεύκιου κάπου δαμέ πρέπει να είναι τζαι η αρσενική, 5 μέτρα αριστερά θωρούμεν την να βουρά, κατεβαίνω πάω τζαι σύρνω πέτρα πετάσσεται τζαι τζίνη προς την κατεύθυνση της θυληκιάς. Ωραίες στιγμές 

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
spyrosspyrou851 έγραψε:Ένα ζευγαράκι φραγκολίνες σήμερα σε αναγνώριση για φάσσες/τρυγόνια. Η θυληκιά ήταν στον χωματόδρομο τζαι έπινε νερό τζαι επετάκτηκε, όπως υπολόγισα, λαλώ του Λεύκιου κάπου δαμέ πρέπει να είναι τζαι η αρσενική, 5 μέτρα αριστερά θωρούμεν την να βουρά, κατεβαίνω πάω τζαι σύρνω πέτρα πετάσσεται τζαι τζίνη προς την κατεύθυνση της θυληκιάς. Ωραίες στιγμές
ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΆ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ!
ΕΝΩ ΦΕΎΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΝΗΓΉΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ....ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗΣ...ΆΜΕΣΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΡΎΦΤΗΚΕ ΣΕ ΠΥΚΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.....Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΤΈΒΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΎΝΕ ΑΛΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΏΣΕΙ!
ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ....ΈΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΔΕΝ ΣΗΚΏΘΗΚΕ....ΠΑΩ ΚΟΝΤΆ ΚΑΙ ΒΛΈΠΩ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙ ΝΕΚΡΟ....ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ....ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΉΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ!

- Pathfinder
Re: Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
Οι ρε μπραβο σημαδι ο πεθερος...Σολονα θυμασαι ποσα γραμμαρια ηταν η πετρα? Τι διαμετρο/Νο ηταν?:lol:;)SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Ένα ζευγαράκι φραγκολίνες σήμερα σε αναγνώριση για φάσσες/τρυγόνια. Η θυληκιά ήταν στον χωματόδρομο τζαι έπινε νερό τζαι επετάκτηκε, όπως υπολόγισα, λαλώ του Λεύκιου κάπου δαμέ πρέπει να είναι τζαι η αρσενική, 5 μέτρα αριστερά θωρούμεν την να βουρά, κατεβαίνω πάω τζαι σύρνω πέτρα πετάσσεται τζαι τζίνη προς την κατεύθυνση της θυληκιάς. Ωραίες στιγμές
ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΆ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ!
ΕΝΩ ΦΕΎΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΝΗΓΉΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ....ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗΣ...ΆΜΕΣΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΡΎΦΤΗΚΕ ΣΕ ΠΥΚΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.....Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΤΈΒΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΎΝΕ ΑΛΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΏΣΕΙ!
ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ....ΈΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΔΕΝ ΣΗΚΏΘΗΚΕ....ΠΑΩ ΚΟΝΤΆ ΚΑΙ ΒΛΈΠΩ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙ ΝΕΚΡΟ....ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ....ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΉΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?