ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sergios

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Sergios »

Να σας πω εγώ που είμαι μάνα....όσοι εννα έρτουν που Λευκωσία Λάρνακα και πιάσουν την έξοδο της Χοιροκοιτίας θα πάνε δεξιά και στα δεξιά τους θα είναι η πεζίνα για να μέν γεμώσουμεν την πεζίνα αυτοκίνητα απέναντι που την πεζίνα έχει χωράφι μεγάλο που παρκάρουν φορτηγά εκεί θα βρεθούμε.....για εκείνους που έρχοντε από Λεμεσό μόλις πιάσουν την έξοδο της Χοιροκοιτίας θα κάμουν αλτ απέναντι τους θα είναι η πεζίνα αριστερά τους το χωράφι....έγινα κατανοητός??? Το δικό μου 97608041
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Sergios έγραψε:Να σας πω εγώ που είμαι μάνα....όσοι εννα έρτουν που Λευκωσία Λάρνακα και πιάσουν την έξοδο της Χοιροκοιτίας θα πάνε δεξιά και στα δεξιά τους θα είναι η πεζίνα για να μέν γεμώσουμεν την πεζίνα αυτοκίνητα απέναντι που την πεζίνα έχει χωράφι μεγάλο που παρκάρουν φορτηγά εκεί θα βρεθούμε.....για εκείνους που έρχοντε από Λεμεσό μόλις πιάσουν την έξοδο της Χοιροκοιτίας θα κάμουν αλτ απέναντι τους θα είναι η πεζίνα αριστερά τους το χωράφι....έγινα κατανοητός??? Το δικό μου 97608041
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΕΡΓΙΕ!! ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΗ!!
ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ 3 ΟΛΟΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΑΣΣΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΚΑΠΝΟΣ ...ΔΛΔ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΞΕΙΣ ΠΟΥΛΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ..... ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ!! :D ΘΑ ΣΕ ΚΑΜΩ ΔΕΚΑΝΕΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε: ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΕΡΓΙΕ!! ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΗ!!
ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ 3 ΟΛΟΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΑΣΣΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΚΑΠΝΟΣ ...ΔΛΔ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΞΕΙΣ ΠΟΥΛΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ..... ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ!! :D ΘΑ ΣΕ ΚΑΜΩ ΔΕΚΑΝΕΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ε καλό, άμπα τζιαι εν δώκουμε προαγωγές αβέρτα :lol:

Χρίστο μου, το τηλέφωνο σου τι είναι αν επιτρέπεται (τζιαι όχι, δεν εννοώ τι είδος συσκευής είναι αλλά τι νούμερο έχει :lol: )

:D
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
Sergios έγραψε:Να σας πω εγώ που είμαι μάνα....όσοι εννα έρτουν που Λευκωσία Λάρνακα και πιάσουν την έξοδο της Χοιροκοιτίας θα πάνε δεξιά και στα δεξιά τους θα είναι η πεζίνα για να μέν γεμώσουμεν την πεζίνα αυτοκίνητα απέναντι που την πεζίνα έχει χωράφι μεγάλο που παρκάρουν φορτηγά εκεί θα βρεθούμε.....για εκείνους που έρχοντε από Λεμεσό μόλις πιάσουν την έξοδο της Χοιροκοιτίας θα κάμουν αλτ απέναντι τους θα είναι η πεζίνα αριστερά τους το χωράφι....έγινα κατανοητός??? Το δικό μου 97608041
Χρίστο μου δεν θυμάμαι να μου έτυχε έτσι πράγμα και μακάρι να μην μου τύχει κάμε άλλον ματσουκοδέκανο.....χαχα
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Sergios έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
Χρίστο μου δεν θυμάμαι να μου έτυχε έτσι πράγμα και μακάρι να μην μου τύχει κάμε άλλον ματσουκοδέκανο.....χαχα
εν σου ετυχε διοτι εν να πεξεις αλλο πουλλι αμα εν εχει φασσες :lol: :lol: :lol:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε: ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΕΡΓΙΕ!! ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΗ!!
Ε καλό, άμπα τζιαι εν δώκουμε προαγωγές αβέρτα :lol:

Χρίστο μου, το τηλέφωνο σου τι είναι αν επιτρέπεται (τζιαι όχι, δεν εννοώ τι είδος συσκευής είναι αλλά τι νούμερο έχει :lol: )

:D
ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑ ... ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΤΠΤ ΠΑΛΑΒΟΣ?? ΕΝ ΣΑΜΣΟΥΝΚ!! :lol: :lol: :lol:
99376271
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

"Πελλος εποτζοιμηθη τζιε πελλο οραμα ειδε" ξερετε το?Πεφτω εψες να ππεσω μια χαρα τζιε 2 τρομαρες....κατα τις 2 τρω κατε ττοπουζιες που την γυναικα μου, κατι κλωτσιες παστα καννια λαωνουμαι σηκωνουμαι πανω οπως τον πελλο, καταιδρωμενος "τι εγινε μανα μου" λαλω της, "εμπηκε κανενας σπιτι?εν το μωρο..κλαιει?"..."ποιο μωρο ρε ψυχασθενη" λαλει μου, "εξατημασες τον κοσμο ουλλο, εν αφηκες κανενα πισω, ποιος εν τουτος ο Βιχτωρης τζιε ο Ολυμπιος ηντα που σου εκαμαν τι τους ελαλες". Φερνω τα μιλια μου προς στιγμη και τι θυμουμαι οτι ονειρευτηκα κοπελια νομιζετε? Οτι εκαρτερουσα ουλλο τον χρονο να παω στες φασσες, οτι ηρτε η πρωτη κυριακη και επηα σε ενα καινουργιο ποστο για πρωτη φορα.Οι φασσες χιλιαδες, ηταν να με φασσιν κυριολεκτικα, εκαθουνταν πουπανω μου , διπλα μου, μπροστα μου, επερνουσαν αλαγια που μπροστα μου σε slow-motion, και εγω επεζα τες και ΤΙΠΟΤΕ.Σιηπεθκια παστην σιηπεθκια και TIΠOTE. Ρε αλλασα τα victory το ενα πισω που το αλλο, ρε εδοκιμαζα τα olympia που ειχα μαζι μου, TIΠOTE, σαννα και εσυρνας τους ασιερο. Επελλανα, εφουτουνιαστηκα, εροτσιαζα τις κοκονες που τα νευρα μου, εξατιμαζα τον σιηπεττο, τον κοσμο ουλλο, τα φουσιεκκια, τον Ολυμπιο(Olympia) και τον Βιχτωρη (Victory) κατα την γυναικα μου:lol: :lol: :lol: :lol: Ο θεος να με λυπηθει ως τον Αυγουστο :shock:
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Pathfinder έγραψε:"Πελλος εποτζοιμηθη τζιε πελλο οραμα ειδε" ξερετε το?Πεφτω εψες να ππεσω μια χαρα τζιε 2 τρομαρες....κατα τις 2 τρω κατε ττοπουζιες που την γυναικα μου, κατι κλωτσιες παστα καννια λαωνουμαι σηκωνουμαι πανω οπως τον πελλο, καταιδρωμενος "τι εγινε μανα μου" λαλω της, "εμπηκε κανενας σπιτι?εν το μωρο..κλαιει?"..."ποιο μωρο ρε ψυχασθενη" λαλει μου, "εξατημασες τον κοσμο ουλλο, εν αφηκες κανενα πισω, ποιος εν τουτος ο Βιχτωρης τζιε ο Ολυμπιος ηντα που σου εκαμαν τι τους ελαλες". Φερνω τα μιλια μου προς στιγμη και τι θυμουμαι οτι ονειρευτηκα κοπελια νομιζετε? Οτι εκαρτερουσα ουλλο τον χρονο να παω στες φασσες, οτι ηρτε η πρωτη κυριακη και επηα σε ενα καινουργιο ποστο για πρωτη φορα.Οι φασσες χιλιαδες, ηταν να με φασσιν κυριολεκτικα, εκαθουνταν πουπανω μου , διπλα μου, μπροστα μου, επερνουσαν αλαγια που μπροστα μου σε slow-motion, και εγω επεζα τες και ΤΙΠΟΤΕ.Σιηπεθκια παστην σιηπεθκια και TIΠOTE. Ρε αλλασα τα victory το ενα πισω που το αλλο, ρε εδοκιμαζα τα olympia που ειχα μαζι μου, TIΠOTE, σαννα και εσυρνας τους ασιερο. Επελλανα, εφουτουνιαστηκα, εροτσιαζα τις κοκονες που τα νευρα μου, εξατιμαζα τον σιηπεττο, τον κοσμο ουλλο, τα φουσιεκκια, τον Ολυμπιο(Olympia) και τον Βιχτωρη (Victory) κατα την γυναικα μου:lol: :lol: :lol: :lol: Ο θεος να με λυπηθει ως τον Αυγουστο :shock:
ΕΥΧΟΜΕ ΣΟΥ ΠΟΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΓΕΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΣΕΣ !!! ΝΑ ΠΕΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 45 ΡΚΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙΣ!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:"Πελλος εποτζοιμηθη τζιε πελλο οραμα ειδε" ξερετε το?Πεφτω εψες να ππεσω μια χαρα τζιε 2 τρομαρες....κατα τις 2 τρω κατε ττοπουζιες που την γυναικα μου, κατι κλωτσιες παστα καννια λαωνουμαι σηκωνουμαι πανω οπως τον πελλο, καταιδρωμενος "τι εγινε μανα μου" λαλω της, "εμπηκε κανενας σπιτι?εν το μωρο..κλαιει?"..."ποιο μωρο ρε ψυχασθενη" λαλει μου, "εξατημασες τον κοσμο ουλλο, εν αφηκες κανενα πισω, ποιος εν τουτος ο Βιχτωρης τζιε ο Ολυμπιος ηντα που σου εκαμαν τι τους ελαλες". Φερνω τα μιλια μου προς στιγμη και τι θυμουμαι οτι ονειρευτηκα κοπελια νομιζετε? Οτι εκαρτερουσα ουλλο τον χρονο να παω στες φασσες, οτι ηρτε η πρωτη κυριακη και επηα σε ενα καινουργιο ποστο για πρωτη φορα.Οι φασσες χιλιαδες, ηταν να με φασσιν κυριολεκτικα, εκαθουνταν πουπανω μου , διπλα μου, μπροστα μου, επερνουσαν αλαγια που μπροστα μου σε slow-motion, και εγω επεζα τες και ΤΙΠΟΤΕ.Σιηπεθκια παστην σιηπεθκια και TIΠOTE. Ρε αλλασα τα victory το ενα πισω που το αλλο, ρε εδοκιμαζα τα olympia που ειχα μαζι μου, TIΠOTE, σαννα και εσυρνας τους ασιερο. Επελλανα, εφουτουνιαστηκα, εροτσιαζα τις κοκονες που τα νευρα μου, εξατιμαζα τον σιηπεττο, τον κοσμο ουλλο, τα φουσιεκκια, τον Ολυμπιο(Olympia) και τον Βιχτωρη (Victory) κατα την γυναικα μου:lol: :lol: :lol: :lol: Ο θεος να με λυπηθει ως τον Αυγουστο :shock:
http://www.moh.gov.cy/MOH/MHS/mhs.nsf/A ... enDocument

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

spyrosspyrou851 έγραψε:
http://www.moh.gov.cy/MOH/MHS/mhs.nsf/A ... enDocument

:lol: :lol:
:D :D :D :D :D :D :D :D
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”