MIROKU MK 10 GR 1 12 76 INV +
- Sergios
Re: MIROKU MK 10 GR 1 12 76 INV +
φίλε εγώ πάω και τρασχήλες και παντού και άμαν έν σύρω κάμνω εξάσκηση σε τενεκούθκια και ότι μου σύρουν πάνωέν γίνετε να πάω κυνήγι και να μεν σύρω γιατι γεμώνω νεύρα και ως τη άλλη Κυριακή η εβδομάδα μου εν μαρτύριο....αντιλαμβάνεσε οτι και τα όπλα μου περνούν τα κάστια άρα άμαν σου λαλώ εν μερσεντές εν μερσεντές κλείσε το ΤΟΖ και το Μιροκού και σύγκρινε.....κοφκει τρίχα...
-
- Full Member
φιλε μου εφερνε τα ο φριξος λευκωσια 1000%KATOS MK 10 έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΙΘΥΣΕΤΕ..ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΟΚ ΤΟΥ {5 ΤΕΜΑΧΕΙΑ } ΤΟΡΑ ΕΝ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΜΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΤΟ ΜΕΤΑ, ΠΙΟΣ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ? Ο ΦΡΙΞΟΣ?ΣΕΡΓΙΕ ΤΟΡΑ ΑΝ ΝΕ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΝΑ ΔΙΞΕΙ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΚΕΨΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΣΙΗΛΕΣ ΤΖΑΙ ΕΝΑ ΣΥΡΕΙ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 300 ΕΥΡΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝ ΟΠΟΣ ΤΟ ΓΑΡΟ ΕΛΑΛΙ ΟΙ{ΤΟΖ 29" ΤΣΑΘΕΡΑ ΤΣΙΟΚ}..giorgos80 έγραψε:Μπορει να ηταν με σταθερα 4-2 και να το εκαμε πολυτσιοκ μετα ο προηγουμενος κατοχος
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
-
- Full Member
ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΣΙΟΚ Η ΦΙΞ ΤΣΙΟΚ..ΑΧΟΘΥΚΑ ΜΕ ΤΗ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΝ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥΤΣΙΟΚ.ARRWSTOSFASSAS έγραψε:φιλε μου εφερνε τα ο φριξος λευκωσια 1000%KATOS MK 10 έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΙΘΥΣΕΤΕ..ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΟΚ ΤΟΥ {5 ΤΕΜΑΧΕΙΑ } ΤΟΡΑ ΕΝ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΜΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΤΟ ΜΕΤΑ, ΠΙΟΣ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ? Ο ΦΡΙΞΟΣ?ΣΕΡΓΙΕ ΤΟΡΑ ΑΝ ΝΕ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΝΑ ΔΙΞΕΙ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΚΕΨΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΣΙΗΛΕΣ ΤΖΑΙ ΕΝΑ ΣΥΡΕΙ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 300 ΕΥΡΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝ ΟΠΟΣ ΤΟ ΓΑΡΟ ΕΛΑΛΙ ΟΙ{ΤΟΖ 29" ΤΣΑΘΕΡΑ ΤΣΙΟΚ}..giorgos80 έγραψε:Μπορει να ηταν με σταθερα 4-2 και να το εκαμε πολυτσιοκ μετα ο προηγουμενος κατοχος
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥΤΟ ΕΝ ΣΥΓΟΥΡΟ,ΤΟΡΑ ΑΚΟΥΙΣ ΟΤΙ ΚΑΜΝΟΥΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ...ΕΓΟ ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΕΤΣΙΕ ΑΦΙΒΑΛΩ ,ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΔΕΙΣ ΤΣΙΕ ΕΝΗ ΠΡΑΞΕΙΣ?Sergios έγραψε:φίλε εγώ πάω και τρασχήλες και παντού και άμαν έν σύρω κάμνω εξάσκηση σε τενεκούθκια και ότι μου σύρουν πάνωέν γίνετε να πάω κυνήγι και να μεν σύρω γιατι γεμώνω νεύρα και ως τη άλλη Κυριακή η εβδομάδα μου εν μαρτύριο....αντιλαμβάνεσε οτι και τα όπλα μου περνούν τα κάστια άρα άμαν σου λαλώ εν μερσεντές εν μερσεντές κλείσε το ΤΟΖ και το Μιροκού και σύγκρινε.....κοφκει τρίχα...
- Sergios
Γιατί εσύ πιστέφκεις οτι ούλλες οι εταιρίες έν κάμνουν τα εξαρτήματα τους που χώρες με χαμηλό εργατικό? εν ούλλες γνήσιες? Το θέμα είναι το τί έχουν οι πλείστοι στο παζάρι....η πλειοψηφία του μέσου κυνηγού διαλέγει BROWNING MIROKU - BERETTA...εσύ έπιασες ΜΙΡΟΚΟΥ το όνομα μιλά από μόνο του....και πάλι καλορίζικο φίλε....KATOS MK 10 έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥΤΟ ΕΝ ΣΥΓΟΥΡΟ,ΤΟΡΑ ΑΚΟΥΙΣ ΟΤΙ ΚΑΜΝΟΥΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ...ΕΓΟ ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΕΤΣΙΕ ΑΦΙΒΑΛΩ ,ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΔΕΙΣ ΤΣΙΕ ΕΝΗ ΠΡΑΞΕΙΣ?Sergios έγραψε:φίλε εγώ πάω και τρασχήλες και παντού και άμαν έν σύρω κάμνω εξάσκηση σε τενεκούθκια και ότι μου σύρουν πάνωέν γίνετε να πάω κυνήγι και να μεν σύρω γιατι γεμώνω νεύρα και ως τη άλλη Κυριακή η εβδομάδα μου εν μαρτύριο....αντιλαμβάνεσε οτι και τα όπλα μου περνούν τα κάστια άρα άμαν σου λαλώ εν μερσεντές εν μερσεντές κλείσε το ΤΟΖ και το Μιροκού και σύγκρινε.....κοφκει τρίχα...
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ...ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΠΕ ΜΑΣ ΤΙ ΓΝΟΜΗ ΣΟΥ..Sergios έγραψε:Γιατί εσύ πιστέφκεις οτι ούλλες οι εταιρίες έν κάμνουν τα εξαρτήματα τους που χώρες με χαμηλό εργατικό? εν ούλλες γνήσιες? Το θέμα είναι το τί έχουν οι πλείστοι στο παζάρι....η πλειοψηφία του μέσου κυνηγού διαλέγει BROWNING MIROKU - BERETTA...εσύ έπιασες ΜΙΡΟΚΟΥ το όνομα μιλά από μόνο του....και πάλι καλορίζικο φίλε....KATOS MK 10 έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥΤΟ ΕΝ ΣΥΓΟΥΡΟ,ΤΟΡΑ ΑΚΟΥΙΣ ΟΤΙ ΚΑΜΝΟΥΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ...ΕΓΟ ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΕΤΣΙΕ ΑΦΙΒΑΛΩ ,ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΔΕΙΣ ΤΣΙΕ ΕΝΗ ΠΡΑΞΕΙΣ?Sergios έγραψε:φίλε εγώ πάω και τρασχήλες και παντού και άμαν έν σύρω κάμνω εξάσκηση σε τενεκούθκια και ότι μου σύρουν πάνωέν γίνετε να πάω κυνήγι και να μεν σύρω γιατι γεμώνω νεύρα και ως τη άλλη Κυριακή η εβδομάδα μου εν μαρτύριο....αντιλαμβάνεσε οτι και τα όπλα μου περνούν τα κάστια άρα άμαν σου λαλώ εν μερσεντές εν μερσεντές κλείσε το ΤΟΖ και το Μιροκού και σύγκρινε.....κοφκει τρίχα...
- Sergios
Ήδη απάντησα φίλε....τί χαρτούτσιες εδοκίμασες στα κυνήγια που κάμνεις....? Φάσσα τρασχήλα λαγό περδίκι τζήκλα?
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΕΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΗ ΤΣΙΚΛΑ ΕΝΕ ΚΥΝΗΓΙΣΑ ΚΟΜΑ ΑΛΛΟ ΘΥΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟ,,ΑΡΕΣΕ ΜΟΥ Η ΜΙΝΙ ΜΑΧ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 28 ΓΡ 9 ΣΚΑΙ...ΚΑΙ 24 ΓΡ ΣΚΕΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑSergios έγραψε:Ήδη απάντησα φίλε....τί χαρτούτσιες εδοκίμασες στα κυνήγια που κάμνεις....? Φάσσα τρασχήλα λαγό περδίκι τζήκλα?
- kanaris
- Full Member
Φιλε καλορίζικο το οπλο καταρχην! Φαίνεται να το ψάχνεις το θέμα αρκετά άλλα νομίζω πως το ψάχνεις σωστά οποτε καλή πορεία! Εγώ αν θέλεις να ακούσεις τη γνώμη μου θα σου πω δυο πραγματα:
1. πηγαινε επειγον σκοπευτηριο με κάποιον που καταλάβει να σου πει αν το όπλο είναι οκ πάνω σου και τι λάθη κάνεις που σίγουρα κάνεις
και 2. Ακόμα πιο επειγον πρέπει να διαπιστώσεις αν το όπλο σου έγινε μετά πολυτσιοκ από κάποιον Κυπραίο εξυπνοβλακα "οπλουργο". Αν ισχύει απλά κρατάς στα χέρια σου κάτι πολύ επικίνδυνο! Μπορεί απλά μια κακή μέρα να φύγουν μαζί τσιοκ, κομμάτι κάννης και σκάγια προς κάποιον
άτυχο που δεν φταίει σε τίποτε! ! !
1. πηγαινε επειγον σκοπευτηριο με κάποιον που καταλάβει να σου πει αν το όπλο είναι οκ πάνω σου και τι λάθη κάνεις που σίγουρα κάνεις
και 2. Ακόμα πιο επειγον πρέπει να διαπιστώσεις αν το όπλο σου έγινε μετά πολυτσιοκ από κάποιον Κυπραίο εξυπνοβλακα "οπλουργο". Αν ισχύει απλά κρατάς στα χέρια σου κάτι πολύ επικίνδυνο! Μπορεί απλά μια κακή μέρα να φύγουν μαζί τσιοκ, κομμάτι κάννης και σκάγια προς κάποιον

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
Αμεσως θα το ελεξω.kanaris έγραψε:Φιλε καλορίζικο το οπλο καταρχην! Φαίνεται να το ψάχνεις το θέμα αρκετά άλλα νομίζω πως το ψάχνεις σωστά οποτε καλή πορεία! Εγώ αν θέλεις να ακούσεις τη γνώμη μου θα σου πω δυο πραγματα:
και 2. Ακόμα πιο επειγον πρέπει να διαπιστώσεις αν το όπλο σου έγινε μετά πολυτσιοκ από κάποιον Κυπραίο εξυπνοβλακα "οπλουργο". Αν ισχύει απλά κρατάς στα χέρια σου κάτι πολύ επικίνδυνο! Μπορεί απλά μια κακή μέρα να φύγουν μαζί τσιοκ, κομμάτι κάννης και σκάγια προς κάποιονάτυχο που δεν φταίει σε τίποτε! ! !