spyrosspyrou851 έγραψε:Τι θα κάμουμε παιδιά τελικά; Εκανονίσετε τοποθεσία που θα βρεθούμε και θα κάτσουμε; Οξά θα πάμε στο χωρκό τζιαι να γυρίζουμε να έβρουμε πόστο, ερμ εννοώ εστιατόριο
Ρε Σπύρο εν τη γλυτώνεις, θα τη φάεις στο τέλος...
Αφού εδώσαν μας πρόσταγμα να βρεθούμεν στην πεζίνα στη Χοιροκοιτία 12:45!
spyrosspyrou851 έγραψε:Τι θα κάμουμε παιδιά τελικά; Εκανονίσετε τοποθεσία που θα βρεθούμε και θα κάτσουμε; Οξά θα πάμε στο χωρκό τζιαι να γυρίζουμε να έβρουμε πόστο, ερμ εννοώ εστιατόριο
Έχασα καμμιάν αναφορά αλόπως, μάλιστα, 12:45 στην πεζίνα
Βάλτε κανένα τηλέφωνο μήπως τζιαι χαθεί κανένας
5 ΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Φιλε έχει 2 πεζινες στη χοίροκοιτια...σε βλέπω αναφερόμενο τελικά!
Το Γοόγλε Μαπς δείχνει την Πετρολίνα, εγώ θα πάω τζιαμέ τζιαι θα πιάσω τηλέφωνο για οδηγίες αν είναι στην άλλη πεζίνα. Εν γλιτώνουμε απ' ότι εκατάλαβα, επομπάραμεν την φένεται.
Εμένα το κινητό μου (με μέσον, εννοείται) είναι 99321345.
Φιλε έχει 2 πεζινες στη χοίροκοιτια...σε βλέπω αναφερόμενο τελικά!
Το Γοόγλε Μαπς δείχνει την Πετρολίνα, εγώ θα πάω τζιαμέ τζιαι θα πιάσω τηλέφωνο για οδηγίες αν είναι στην άλλη πεζίνα. Εν γλιτώνουμε απ' ότι εκατάλαβα, επομπάραμεν την φένεται.
Εμένα το κινητό μου (με μέσον, εννοείται) είναι 99321345.
ΕΜΕΝΑ ΣΠΥΡΟ ΕΙΝΑΙ....ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ 1 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ 0 ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ 4 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ 5
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ....ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΑΜΕ ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΑΕΙΣ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ....ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΑΜΕ ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΑΕΙΣ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ