ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Παρακαλω σεβασμος για την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Breda Pegaso έγραψε:Παρακαλω σεβασμος για την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ
εν να σου αρκέψουν ροτσιές τωρά!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Οχι εχει δικαιο και πρεπει ολοι να το καταλαβουμε.
Το θηραμα θελει σεβασμο....
Το παιδι πιο πισω το ειπε αστειεομενος.
Ομως πολλοι το λενε κ τκ εννοουν.
Οτι θηραμα κ αν κυνηγας πρεπει να το σεβεσε και μαζι του να σεβσσε κ τα υπολοιπα που δεν σε ενδιαφερουν.
Αν σεβομασταν τον τοπο μας κ τα θηραματα μας εστω το 75 τις εκατο απο εμας θα ειμασταν κυνηγετικος παραδεισος
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Laurona έγραψε:Οχι εχει δικαιο και πρεπει ολοι να το καταλαβουμε.
Το θηραμα θελει σεβασμο....
Το παιδι πιο πισω το ειπε αστειεομενος.
Ομως πολλοι το λενε κ τκ εννοουν.
Οτι θηραμα κ αν κυνηγας πρεπει να το σεβεσε και μαζι του να σεβσσε κ τα υπολοιπα που δεν σε ενδιαφερουν.
Αν σεβομασταν τον τοπο μας κ τα θηραματα μας εστω το 75 τις εκατο απο εμας θα ειμασταν κυνηγετικος παραδεισος
10000000000 like Respect.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σεβασμός, σίγουρα!

Νομίζω εν μια λέξη που τήνει να χαθεί από το λεξιλόγιο μας αλλά και από τη λίστα με τα ανθρώπινα αισθήματα...(και δεν μιλώ μόνο για το θήραμα).
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καθε πράμα στον καιρό ,την ώρα και την μερα του φιλε woodpigeonhunter(Χρίστος ένεν?) ;)
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Χρύσανθο :)
Αλέξη αν τα καταφέρω θα τα πουμε απο κοντα διαφοερετικά τελεφωνικώς :)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΦΑΣΣΑ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!

ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΜΒΡΙΑ.....ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΗΡΑΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!!

ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ DVD ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΗ ''ΚΥΝΗΓΙ ΠΕΡΔΙΚΑΣ Ν3''ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΩΡΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ,ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΛΕΟΠΟΙΗΣΗ,ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΝΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ.......

ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΩΩ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!

ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 3500-3800 ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΚΛΙΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΞΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ :o :o :o

ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΕ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΕ :?:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΦΑΣΣΑ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!

ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΜΒΡΙΑ.....ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΗΡΑΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!!

ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ DVD ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΗ ''ΚΥΝΗΓΙ ΠΕΡΔΙΚΑΣ Ν3''ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΩΡΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ,ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΛΕΟΠΟΙΗΣΗ,ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΝΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ.......

ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΩΩ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!

ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 3500-3800 ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΚΛΙΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΞΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ :o :o :o

ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΕ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΕ :?:
ΕΓΩ ΠΑΛΕ ΑΝΑΚΑΤΣΙΩ ΤΗΝ!! :lol: :lol:
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕ!! ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!! ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΗΡΕΥΣΙΜΟ ΕΙΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΙΣ!!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!
ΑΤΕ ΕΙΠΑ ΣΑΣ ΤΑ ....... ΓΕΝΕΙΤΕ ΟΥΛΛΟΙ ΠΕΡΤΙΚΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΕΣ ΦΑΣΣΟΥΕΣ ΜΟΥ ΥΣΗΧΕΣ :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Είσαι φόρμα ρε Χρίστο :lol: :lol:

Έμπα μες το ψυγείο για να διατηρηθείς σε φόρμα ως την Κυριακή...Το καιρό που έπαιζα μάππα έτσι εκάμναμε τους παίκτες που ήταν φόρμα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ετζιε θελω τιποτε αλλο,,,, την Κυριακη να μεθυσετε και να προδοσετε τα ποστα σας μεταξυ σας :lol: :lol:

Την πρωτη Κυριακη της Φασσας εννα γινει τζιαμε οπως το ματσ του πρωταθληματος :lol: :lol:

Την Δευτερην Κυριακη εννα σαστεν ουλλοι περτικαριες :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”