Εχω ένα beretta 682 gold e το οποίο είναι περίπου 3 χρονών. Το πρόβλημα που έχω που στην ουσία δεν είναι προβλημα αλλά ιδιοτροπία μου είναι ότι τα επίχρυσα ένθετα στο κάτω μέρος τoυ κυρίως έχουν ξεβάψει και όπως το έχω στην βιτρίνα/οπλοβαστό φαίνεται άσχημο. Νομίζω είναι γενικό το πρόβλημα σε τούτο το μοντέλο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτούν? Μπορώ να το κάμω μόνος μου? Το βάφουν οι οπλουργοί? Το έχουν και άλλοι συναδέλφοι τούτο το πρόβλημα? βρήκαν κάποια λύση? Πόσα περίπου κοστίζει?
Ξέχασα να αναφέρω ότι το οπλο το συντηρω πολυ καλα και το προσεχω. Δηλαδη δεν θεωρώ οτι το επαθε λογω κακης συντηρησης.
Αναμενω τα φωτα σας.........................
Προβλημα σε beretta 682 gold E
- Warrior
- Full Member
- kypros
Re: Προβλημα σε beretta 682 gold E
Πολυ συχνο φιλε σε παρα πολλα 682 gold e. Μερικα εκτος αυτου ξεφυλιζει και η τταπατζια.... Δυστυχως τα οπλα πλεον κατασκευαζονατι για να εχουν ημερομηνια ληξης και να αλλαζονται καθε καμια δεκαετια. Αλλιως δεν θα δουλευαν οι οπλοβιομηχανιες. Οποτε τετια φαινομενα ειναι πολυ συχνα σε οπλα μαζικης παραγωγης των μοντερνων βιομηχανιων . Γαι αυτες τις βιομηχανιες ηρθε ο καιρος να εποφεληθουν του δυνατου ονοματος που εχουν δημιουργισει με τις δυνατες ποιοτικες κατασκευες των περασμενων χρονων. Τωρα πλεον με ενα κατοχηρωμενο ονομα , βγαζουν υποδεεστερα κατασκευαστικα οπλα τα οποια πουλιουνται λογο ονοματος χωρις πολυ σκεψη απο τους καταναλωτες. Ετσι κανουν και οι αυτοκινητοβιομηχανιες. η βερεττα εστισε ενα ονομα με το παλιο 682, με το 687 silver pigeοn kai to ASE, και οι τεραστεις αυτες επενδυσεις ποιοτητας που εγιναν τοτε αποδιδουν τωρα με τις τυφλες πωλησεις μαμουθ που κανουν τα νεοτερα μοντελλα μαζικης παραγωγης που σιγουρα εχουν πολυ ψηλοτερο ποςοστο κερδους. Στη γλωσσα των oikonomikων, οι μεγαλες οπλοβιομηχανιες ανηκουν στην κατηγορια tou cash cow, σαν μια αγελαδα απο την οποια πλεον απλα χρηςιμοποιοντας μαρκετινγκ αρμεγεις cash. Αυτη ειναι κλασσικη στρατιγικη μεγαλων βιομηχανιων και σιγουρα ουδεν μεμπτον. Τωρα ελπιζω να καταλαβες γιατι φευγουν τα χρυσα φιλε....
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- Warrior
- Full Member
κοπέλια εν έτυχε σε κανένα? εν ξέρουμε κανένα που μπορεί να το φτιάξει?
- πανικος
φιλε μου να παεις σε χρυσοχοο που ξαναεκανε να σου το κανει.Warrior έγραψε:κοπέλια εν έτυχε σε κανένα? εν ξέρουμε κανένα που μπορεί να το φτιάξει?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....