ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
andreas78

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από andreas78 »

admin έγραψε:Κοπέλια αν έχει κανένα αθκιασερό να μου κάνει και λίγα φυσίγγια για το 20άρι μου η δοκιμή εν δωρεάν :D και απο την κάρπωση 30% δικαίωμα ;)

Χαχαχαχχα...
Δυστιχως δεν το κατέχω καθόλου το 20αράκι, εχω ενα φιλο όμως που φτιάχνει όλα τα διαμετρήματα, και μάλιστα φτιάχνει και πολυ αξιόπιστα φυσιγγια. Θα τον παρακαλέσω να κάνει μια μικρή χορηγία...!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

admin έγραψε:Κοπέλια αν έχει κανένα αθκιασερό να μου κάνει και λίγα φυσίγγια για το 20άρι μου η δοκιμή εν δωρεάν :D και απο την κάρπωση 30% δικαίωμα ;)
Αγαπητέ φίλε κρίμα που δεν είμαι κοντά να δοκίμαζες αυτά...

Εικόνα
imagen

Εικόνα
free photo hosting
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:"Κυνηγετική απραξία" τέχνας απεργάζεται...
Ειπα να ασχοληθώ με τους 65άρηδες S.B με αστεροειδές κλείσιμο αυτή τη φορά.
Ειχα εγκαταλείψει την προσπάθεια αφου τα υπάρχοντα στροφεία μου δεν μου απέδιδαν το χαμηλό ρέλιασμα που επιθυμούσα.
Εντέλει μετά απο προσπάθεια για τη δημιουργία ενός στροφείου που να ρελιάζει με χαμηλό και λεπτό προφίλ νομίζω ότι κάτι κατάφερα.

Εικόνα
how do you print screen

Εικόνα
imgur
Φίλε Κώστα άψογα τα φυσίγγια! Τωρα που οι υποχρεώσεις τελείωσαν θα αρχίσω εντατικά δοκιμές! ! :D
axerkwtis

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από axerkwtis »

Ηθελα να ρωτησω τους ιδιογομωτες συμφερει τουτη η τεχνη σε σχεση με οτι αγοραζεις εξω ή ειναι καθαρα θεμα αγαπης(μερακη) κ οτι ξερεις ακριβως τι περιεχει το καθε φυσιγγιο;
Αποτι εμαθα τα κοστα αγορας των υλικων ψηλωσαν κ αυτο για να μην συμφερει να ασχοληθεις με την ιδιογομωση..ισχυει;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

axerkwtis έγραψε:Ηθελα να ρωτησω τους ιδιογομωτες συμφερει τουτη η τεχνη σε σχεση με οτι αγοραζεις εξω ή ειναι καθαρα θεμα αγαπης(μερακη) κ οτι ξερεις ακριβως τι περιεχει το καθε φυσιγγιο;
Αποτι εμαθα τα κοστα αγορας των υλικων ψηλωσαν κ αυτο για να μην συμφερει να ασχοληθεις με την ιδιογομωση..ισχυει;

Φιλε συμφέρει αλλά δεν το κάνεις για να γλυτώσεις λεφτά. Εγω το κάνω επειδή το αγαπώ ξέρω τη βάζω μέσα στο όπλο μου και δεν αμφισβητώ το φυσίγγιο μου. Επίσης να αναφέρω ότι πλέον δεν έχω κουτσοφτερα πουλιά πολύ σπάνιο φαινόμενο και λογο κακής σκόπευσης. Την ιδιογόμωση την κάνει κάποιος απο μεράκι με λιγα λόγια ;)
axerkwtis

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από axerkwtis »

Το συμφερει π ειπα μπορει ναχει πολλες πλευρες..εννοω ποιοτητα κ τιμη..δηλαδη Ανδρεα ενα πακετο 28γρ για σκοπευτηριο ποσο σου στοιχιζει..
Συμφωνω πως εχει αλλη αξια αφου τα καμνεις μονος σ κ ξερεις τι βαζεις μεσα..

Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

axerkwtis έγραψε:Το συμφερει π ειπα μπορει ναχει πολλες πλευρες..εννοω ποιοτητα κ τιμη..δηλαδη Ανδρεα ενα πακετο 28γρ για σκοπευτηριο ποσο σου στοιχιζει..
Συμφωνω πως εχει αλλη αξια αφου τα καμνεις μονος σ κ ξερεις τι βαζεις μεσα..

Στα χαμηλά γραμμάρια δεν γλιτώνεις πολλά. Ενα πακέτο για φάσα η πέρδικα στα 34+ γραμμάρια εμένα μου έρχεται το πακέτο στα 6.50 ευρό
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Μια και μας ξύπνησε και μας άνοιξε για τα καλά την όρεξη ο Κώστας, να βαλω και εγω δυο σεταπ σε χάρτινα... :D

NSI 12/70(~69,5mm)- 206S 1,65gr- M688- 34gr- No7- Z2M18- 6*- 59,5mm C&P T2
~390m/s V1,5mtr.

Εικόνα

Sellier & Bellot 12/70 (~69,2mm)- Nobel 64 1,95gr- M686- 33gr- No7- Overpowder card 2,5mm- Kleena Wad (Ζαχαροκάλαμο)- 6*- 59,2mm ( σχεδόν αρελιαστο, πολύ ελαφρύ πέρασμα)
~380m/s V1,5mtr.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Δηλαδή πρέπει να σας σκαλίζω .... για να ξυπνάτε !!!
Ωραία πράγματα βλέπω Αντρέα!!!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”