Δεν παω αλλα εχθες ενθουσιαστηκα τοσο που σκεφτομαι να παω κατευθειαν για ολυμπιακους αγωνες .τα οπλα που πηρα ειμαι συναισθηματικα δεμενος μαζι τους και δεν ηξερα πιο να φερω ετσι εφερα και τα δυο .
Δημητρη μου καλα τα πηγαν και σημερα οι κουρκουνες τα φυσιγγια που εβαλα για νοτο και συννεφια ηταν αψογα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Laurona έγραψε:Να κανονισεις να κατσει τζιε λεμεσο τους αεριες κ να σου στειλω ενα δολωμα παλιο κ δοκιμασμενο πανικο μου
Να ερθεις ο ιδιος να το φερεις να ψαρεψουμε μαζι.σημερα το δολωμα μου ηταν τροφη και αλευρι και το δυαλησα με smirnof ice
Παντως εμεθησα τες τζε τσιμπουσαν πιος ξερει.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Τουτο που εννα σου πω εν μερακλιτικο και παλιο δοκιμασμενο
Να ερτω λιον δυσκολο.
Να σου το πω ομως κ να τους δωκεις παστα φκια.
Παλε εννα καμω την χαρα τους φιλε μου
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Laurona έγραψε:Τουτο που εννα σου πω εν μερακλιτικο και παλιο δοκιμασμενο
Να ερτω λιον δυσκολο.
Να σου το πω ομως κ να τους δωκεις παστα φκια.
Παλε εννα καμω την χαρα τους φιλε μου
Συρτο να σας πω κι εγώ το δικό μου...αν μεν με πάρει ο ύπνος ύστερα που το οφτο και τις μπυρούδες πάει πολλά η κουβέντα μες το φόρουμ κατάλληλη να ποτζημηθείς