Pathfinder έγραψε:ρε φασσοψαροκαφκοσεξουλιαρηες τσιεκκαρετε το λινκ που σας εβαλα στο θρετ για τους ψαραες για τον καιρο για εσας που καμνετε οτι ψαρεφκετε τζιολας....αν δεν το εχετε τσιεκκαρει προηγουμενως
Ευχαριστούμε Αλέξη, μια μέρα να έρτεις με την οικογένεια να σε ταίσουμε ψάρι
Pathfinder έγραψε:ρε φασσοψαροκαφκοσεξουλιαρηες τσιεκκαρετε το λινκ που σας εβαλα στο θρετ για τους ψαραες για τον καιρο για εσας που καμνετε οτι ψαρεφκετε τζιολας....αν δεν το εχετε τσιεκκαρει προηγουμενως
Μαριε για να καταλαβεις μεχρι πριν να παντρευτω το μονο ψαρι που ετρωα ηταν τα μαλακια ...επαντρευτηκα και εδωκα μεσα σε οικογενεια που το ψαρι εχουν το πουπανω που την σουβλα ενα πραμα αρα καταλαβαινεις οτι αναγκαστικα επρεπε να μαθω να το ξηκοκκαλιζω και να το τρω μονος μου για να μεν μεινουμε νηστικοι....Ο πεθερος ηταν λοκατζιης και η αποψη του ηταν "εχει φαι πας το τραπεζι φαε, εν θελεις μεινε νηστικος"....ευτυχως ηταν και η πεθερα καλο πλασμα και εκαμνε κανενα 2-3-4-5 αλλα πιατα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Μαριε για να καταλαβεις μεχρι πριν να παντρευτω το μονο ψαρι που ετρωα ηταν τα μαλακια ...επαντρευτηκα και εδωκα μεσα σε οικογενεια που το ψαρι εχουν το πουπανω που την σουβλα ενα πραμα αρα καταλαβαινεις οτι αναγκαστικα επρεπε να μαθω να το ξηκοκκαλιζω και να το τρω μονος μου για να μεν μεινουμε νηστικοι....Ο πεθερος ηταν λοκατζιης και η αποψη του ηταν "εχει φαι πας το τραπεζι φαε, εν θελεις μεινε νηστικος"....ευτυχως ηταν και η πεθερα καλο πλασμα και εκαμνε κανενα 2-3-4-5 αλλα πιατα
χαχα ρε φίλε ότι έχει το τραπέζι τρώω εγώ αλλά πάντα λλία πράματα. Φίλε άμα κέρδισες τη πεθερά ο λόκατζιης έννεν τίποτε...
Ώστε γι αυτό ήρθαν όλες οι τράπεζες και είπαν μου να μου βαλουν ΑΤΜ στον αποχετευτικό λάκκο του σπιτιού μου.......εφαα τα και μετά ξέρετε τι τα κάμνω μεχμεχμεχμεχ
ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ!!!
ΜΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΕΡΓΗ ΠΟΥ ΠΕΖΕΙ ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΗΒΡΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΙΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!
ΦΑΙ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΙ!!! ΓΕΜΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΦΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΛΗΦΚΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΖΙΑΜΕ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!