ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΩΤΗ(ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ)6ΗΜΕΡΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17/8!!!

Η ΑΣΚΗΣΗ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ...ΠΟΡΕΙΑ 50 ΧΙΛ.ΣΕ ΔΥΣΒΑΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ)ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ,ΔΙΚΑΝΟ,ΓΙΛΕΚΚΟ ΧΩΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 100 ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ,ΣΑΚΚΙΔΙΟ ΧΩΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 40LIT ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
ΠΑΡΑΥΤΑ Η ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ Κ.Λ.Π :P

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΥΛΑΧΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ!

ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΤΡΑ ΜΙΚΡΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΝΗΓΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ 2-3 ΩΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ..... 02.00(ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ)!

Υ.Γ.ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΚΡΥΨΑΜΕ....ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ :P
Μάνταπου τούτα, εγώ τούτα κάμνω τα για προθέρμανση κάθε μέρα :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΩΤΗ(ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ)6ΗΜΕΡΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17/8!!!

Η ΑΣΚΗΣΗ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ...ΠΟΡΕΙΑ 50 ΧΙΛ.ΣΕ ΔΥΣΒΑΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ)ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ,ΔΙΚΑΝΟ,ΓΙΛΕΚΚΟ ΧΩΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 100 ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ,ΣΑΚΚΙΔΙΟ ΧΩΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 40LIT ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
ΠΑΡΑΥΤΑ Η ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ Κ.Λ.Π :P

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΥΛΑΧΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ!

ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΤΡΑ ΜΙΚΡΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΝΗΓΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ 2-3 ΩΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ..... 02.00(ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ)!

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ!!!
ΠΕ ΤΟΥΣ ΤΑ!!!
ΕΝ ΗΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΤΣΙΟΙ ΠΟΥ ΗΝΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΕΠΕΡΑΣΑΜΕΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!!
ΜΑ ΕΝΟΜΗΣΕΤΕ ΡΕ ΜΙΤΣΙΟΙ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ........ΜΑΙΡΕΥΚΕΙ??? Α???
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! 8-) 8-) 8-)
:D :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:

Μάνταπου τούτα, εγώ τούτα κάμνω τα για προθέρμανση κάθε μέρα :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:
ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ Α??
ΣΟΛΩΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΣΚΗΣΗ=
ΕΡΠΗΣΗ ΣΕ ΑΓΚΑΝΘΩΔΗ ΠΥΚΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΜΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΧΑΜΕΝΟΥ ΚΤΥΠΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ!!
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!
:D :D :D
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

ΕΕΕ Κοpελιααα......

Κατσετε την μαππα χαμε.......εν φασσες που κυνηγατε......οχι τιγρεις μεστην ζουγλα

Ειπαμε εν πολλα δυσκολο θηραμα...οχι να την Θεοποιησουμε κιολας :lol: :lol: :lol:

Εννα με καμετε να τσιακκαρω που πατε εφεδροι...και εαν εσιει κανεναν σας που εν τακκος και παει εμπεδο.....θα φαει περιπαιξιμο του βαρους του :lol: :lol + μια μεταθεση καπου που θα τα κανει που τααληθκια τουτα και να δεις μετα τι εκπαιδευση θα καμει :lol: :lol:

Εκαμετε το φασσοκυνηγι..........survivor :lol: :lol:

Υ.Σ Παω να χωστω γιατι εννα ακουσω ποουλλα τωρα που σας επειραξα :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εγώ ρε κοπέλια εν να έχω μια δουλειά τζιαί εν να δυσκολευτώ λλίον...μάλλον εν να χάσω το τεστ... :|

Τούτα τα survivor πράματα εν τα πολλοπάω εκτός αν θα έχει και γκόμενες μαζί μας όπως στη τηλεόραση :lol:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Laurona έγραψε:ΕΕΕ Κοpελιααα......

Κατσετε την μαππα χαμε.......εν φασσες που κυνηγατε......οχι τιγρεις μεστην ζουγλα

Ειπαμε εν πολλα δυσκολο θηραμα...οχι να την Θεοποιησουμε κιολας :lol: :lol: :lol:

Εννα με καμετε να τσιακκαρω που πατε εφεδροι...και εαν εσιει κανεναν σας που εν τακκος και παει εμπεδο.....θα φαει περιπαιξιμο του βαρους του :lol: :lol + μια μεταθεση καπου που θα τα κανει που τααληθκια τουτα και να δεις μετα τι εκπαιδευση θα καμει :lol: :lol:

Εκαμετε το φασσοκυνηγι..........survivor :lol: :lol:

Υ.Σ Παω να χωστω γιατι εννα ακουσω ποουλλα τωρα που σας επειραξα :lol: :lol:
ΕΣΥ ΧΩΣΤΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΟΥ!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Για να πιασει ο κ Σολωνας το αεροβολο κ να με καμει κοσκινο?
Οχι ευχαριστω :-)
Προτιμω να βαλω παραλλαγη κ να παω κανενα ταξιδι ωσ που να σας περασει ο θυμος :-D :-D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:Εγώ ρε κοπέλια εν να έχω μια δουλειά τζιαί εν να δυσκολευτώ λλίον...μάλλον εν να χάσω το τεστ... :|

Τούτα τα survivor πράματα εν τα πολλοπάω εκτός αν θα έχει και γκόμενες μαζί μας όπως στη τηλεόραση :lol:
Ο Σόλωνας θα μας βάλει σε λίγο να πιάννουμε κουφάες τζιαι φίθκια, να βγάζουμε το δέρμα τους τζιαι να τα κάμνουμε μπάρμπεκιου με φωθκιά που θα ξενικήσουμε με κομμάτι σπασμένου γυαλιού και τον ήλιο :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Εγώ ρε κοπέλια εν να έχω μια δουλειά τζιαί εν να δυσκολευτώ λλίον...μάλλον εν να χάσω το τεστ... :|

Ο Σόλωνας θα μας βάλει σε λίγο να πιάννουμε κουφάες τζιαι φίθκια, να βγάζουμε το δέρμα τους τζιαι να τα κάμνουμε μπάρμπεκιου με φωθκιά που θα ξενικήσουμε με κομμάτι σπασμένου γυαλιού και τον ήλιο :shock: :shock: :shock:
Όι πελλάρες ρε Σπύρο τζιαί τωρά τρώω... :| άρκεψεν να νεκατώνεται το στομάχι μου...Ειδικά με τα ούρα που μας έβαλεν ο Αντρέας...
Τελικά εν να τζιαί ο Μπέαρ τζιαμέ???? Η μάλλον ο Σόλωνας Χρίστος Μπέαρ... :lol:

Άι νκίβ απ... :geek:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”