ΜΠΕΚΑΤΣΑ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Re: ΜΠΕΚΑΤΣΑ !

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ 8ΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ EIMAI ANTI8ETOS ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΤΟ... ΚΑΙ 8Α ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ 8Α ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ,OTAN AYTO ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ.

ΕΑΝ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΟΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ AΛΜΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑ8Ε ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙ8ΕΤΟ.

ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΟΔΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΧ8ΡΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΝ 80 ΕΥΡΩ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟ8ΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ. ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ Ε8ΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ.

ΕΑΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ, ΕΛΕΧΓΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ 8Α ΤΟ ΣΥΧΓΑΙΡΩ ΚΑΙ 8Α ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ 8Α ΛΗΦ8ΟΥΝ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΟΒΑΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΕ ΠΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΟNTAI ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Παλε θα λεμε τα ιδια πραγματα.

Απο Αυγουστο μεχρι Οκτωβριο καθαριζονται τα παντα λαγοι, περδικια , φραγκολινες και εσεις φοβαστε καποιες εξορμησεις για μπεκατσα???

Ο λαθροθηρας ειναι ολοχρονα λαθροθηρας και δεν περιμενει να του δωσουν το ελευθερο να παει.

Παντα θα υπαρχουν οι ανεγκεφαλοι.
Εγώ μιλώ για εκείνους όμως που μπορεί να μην είναι λαθροθήρες συνέχεια, αλλά αν πετακτεί ο λαγός θα του την μπήκσουν. Σίγουρα γίνεται σε όλες τις περιόδους αυτό αλλά αν έχεις και το σκύλο ο λαγός πετάσσεται πιο εύκολα.
Τα περδικια που σηκωνονται και μονα τους την περιοδο της τζιηκλας τι να πουν????

Δεν εχει λογικη...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλοι μου οι διαφορετικές απόψεις είναι κάτι υγειές. Δεν χρειάζεται να θυμώνουμε αν κάποιος άλλος έχει άλλη άποψη. Επίσης ο ρεαλισμός είναι καλός. Αν θέλουμε να γίνει κάποια αλλαγή καλό θα είναι να βλέπουμε την πραγματικότητα.

Θα ήθελα να συγχαρώ όσους κάνουν τα λόγια τους πράξεις (π.χ. η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λ/σού) διότι από ότι ξέρουμε όλοι μας αυτοί που είναι οι πραγματικοί "υπεύθυνοι" μάλλον είναι ανύπαρκτοι...άρα κάποιοι άλλοι πρέπει να αναλάβουν δράση διαφορετικά η ποινή μας εν κομμένη...

Χαίρομαι που διαβάζω τις απόψεις σας (αν και εγώ δεν είμαι ούτε του λαγού/πέρδικας αλλά ούτε της μπεκάτσας) και θα στηρίξω όσο και όπως μπορώ την άποψη με την οποία θα συμφωνήσω. Αυτό είναι το μύνημα που ήθελα να στείλω, να μην νομίζετε πως ότι πείτε και γράψετε πάει χαμένο..
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Οι "αρμοδιοι" περσυ στην επαρχια λευκωσιας Εδωσαν καθημερινες περιοχες μεχρι τον Οκτωβριο για τι? Για τραχηλες, τρυγονια και ορτυκια. Χωρις σκυλο. Η ζημια που εγινε στο ενδημικο θηραμα ηταν πολυ μεγαλη. Ελπιζω να μην ξανακανουν το ιδιο και φετος.

Και σεις μου λετε οτι καποιος μπορει να πεξει λαο ενω κυνηγα μπεκατσα!

Πρωτη κυριακη του ενδημικου γινονται σφαγες περδικιων φραγκολινων μεγαλα νουμερα!
Μιλουμε μπορει να πεξουν 10 φραγκολινες.

Την περιοδο Απριλιου οι μεγαλοι σκυλαριες πιανουν πολλα βερκολαγουδα στα εκπαιδευτικα και χωρις οπλο. Τα τσιλουν οι Σκυλοι. Και υπαρχουν πολλες περιπτωσεις.

Υ.Γ.
Μπορει και να μην κυνηγησω την Μπεκατσαεπειδη μου αρεσει η τζιηκλα, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ καποιοι που ειναι το παθος τους να την στερουνται.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Breda Pegaso έγραψε:
Τα περδικια που σηκωνονται και μονα τους την περιοδο της τζιηκλας τι να πουν????

Δεν εχει λογικη...
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά ας μην ξεχνούμε ότι ο λαγός έχει πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα από τα περδίκια.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

spyrosspyrou851 έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:

Δεν εχει λογικη...
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά ας μην ξεχνούμε ότι ο λαγός έχει πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα από τα περδίκια.
και τα περδικια θα εχουν ή μαλλον εχουν. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο καθε χρονια δεν ξερεις τι θα φερει.

Ξεχασατε πριν 3-4 χρονια τι προβλημα ειχαν τα περδικια?

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Breda Pegaso έγραψε:Οι "αρμοδιοι" περσυ στην επαρχια λευκωσιας Εδωσαν καθημερινες περιοχες μεχρι τον Οκτωβριο για τι? Για τραχηλες, τρυγονια και ορτυκια. Χωρις σκυλο. Η ζημια που εγινε στο ενδημικο θηραμα ηταν πολυ μεγαλη. Ελπιζω να μην ξανακανουν το ιδιο και φετος.

Πρωτη κυριακη του ενδημικου γινονται σφαγες περδικιων φραγκολινων μεγαλα νουμερα!

Την περιοδο Απριλιου οι μεγαλοι σκυλαριες πιανουν πολλα βερκολαγουδα στα εκπαιδευτικα και χωρις οπλο. Τα τσιλουν οι Σκυλοι. Και υπαρχουν πολλες περιπτωσεις.

Υ.Γ.
Μπορει και να μην κυνηγησω την Μπεκατσαεπειδη μου αρεσει η τζιηκλα, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ καποιοι που ειναι το παθος τους να την στερουνται.
Δεν λέει κανένας να την στερηθεί, απλώς επειδή με 10000000% βεβαιότητα δεν θα υπάρχει σωστή αστυνόμευση διότι THIS IS CYPRUS υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο ότι θα κάμει ζημιά και στα υπόλοιπα θηράματα. Ας κάμουν σωστή αστυνόμευση (αυτό για όλες τις περιόδους) και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Άς ξεκινήσουν να βάζουν σοβαρές ποινές και τσουκτερά προστίματα σε όσους παρανομούν, ας μην κλείνουν τα μάτια και ας επιτρέψουν όποιο κυνήγι θέλουν. Θα γίνει αυτό; Αδύνατο.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Breda Pegaso έγραψε:
και τα περδικια θα εχουν ή μαλλον εχουν. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο καθε χρονια δεν ξερεις τι θα φερει.

Ξεχασατε πριν 3-4 χρονια τι προβλημα ειχαν τα περδικια?
Συμφωνώ ξανά μαζί σου ότι τζιαι τα περδίκια τζιαμέ οδεύουν (το όνομα σου φίλε μου;), αλλά ας ξεκινήσουν να διορθώνουν τα προβλήματα 1-1, έχει πιο σοβαρό πρόβλημα ο λαγός, όλοι νομίζω το γνωρίζουν. Ας πάρουν διορθωτικά μέτρα, πάταξη λαθροθηρίας, καταπολέμηση επιβλαβών κ.ο.κ
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Breda Pegaso έγραψε:Οι "αρμοδιοι" περσυ στην επαρχια λευκωσιας Εδωσαν καθημερινες περιοχες μεχρι τον Οκτωβριο για τι? Για τραχηλες, τρυγονια και ορτυκια. Χωρις σκυλο. Η ζημια που εγινε στο ενδημικο θηραμα ηταν πολυ μεγαλη. Ελπιζω να μην ξανακανουν το ιδιο και φετος.

Υ.Γ.

ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗ8Ω ΕΓΩ Η ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ 8ΗΡΑΜΑ. ΤΟ 8ΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΥΣΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ Α8ΛΗΜΑ-ΧΟΜΠΥ.

ΕΜΕΙΣ ΗΡ8ΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΝΗΓΙ.....ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥ8ΟΥΝ. ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗ8ΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΕΙΩ8ΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ Η ΛΑ8ΡΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Και γω θελω αυστηρες ποινες.

Εγω απλα λεω οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι φοβαστε τοσο πολυ καποιες εξορμησεις στη μπεκατσα και λετε οτι να γινουν τα αλλα πρωτα και μετα δινουμε και μπεκατσα. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Τα αλλα θηραματα το εχουν και το εχουν ειτε δωσουν μπεκατσα ειτε δεν την δωσουν. Τον εχουν και στη φασσα και στην τζιηκλα και στο ενδημικο και ολοχρονα.

Τωρα να πειτε οτι Ναι θελουμε μετρα και αυστηρους νομους ολοχρονα ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΛΛΑ μην λετε

" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ"

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ”