ΜΠΕΚΑΤΣΑ !
- πανικος
Re: ΜΠΕΚΑΤΣΑ !
Ε και μαραζωνεις δημητρη μου.οι δισκοι δεν χρειαζονται σκυλλους δεν θελουν ξιφτερισμα δεν εχουν καιρο που επιτρεπονται δεν σε νοιαζει αν πεσαν κουτσοφτεροι και αν κοβουν οι χαρτουτσιες 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
682 GOLD E έγραψε:λαούς και πέρτικους πατάς τζιε στην τζίκλα τσιε στη φάσσα!!!! ο ανεγκέφαλος ο νηστικός και ο κρεατοσυλλέκτης θα παίξει παλε! ο συνηδητοποιημένος που σέβεται το θήραμα που κυνηγά και θέλει να το έχει και αύριο ΟΧΙ!ixnilatris paou paou έγραψε:ρε κοπελια αν δωκουν ολοκληρη την κυπρο για μπεκατσα οπως διουν και την φασσα τον αυγουστο εν θα μεινει ουτε λαος ουτε περδικια...εχει κανενα που ενα του φερμαρει το λαο η το περδικι ο σκυλος του και εν θα το παιξει?τωρα να δωκουν μεμονομενες περιοχες που τες μπαζει και να εχει και θηροφυλακες σε καθε περιοχη αλη κουβεντα αλα ειμαι 100% σιουρος οτι αν δεν γινει με ελεχο και σκεψη θα καμει παραπανω κακο στα αλα θηραματα
1 στους 10?στο χωρκο μου για παραδειγμα διουν μια περιοχη για τριονια τον αυγουστο και εν εχει ουτε λαους τζιαμε ουτε περδικια τζιαι εν γεματος τριονια...εκεινο που θελω να πω ειναι οτι μονο τριονια μπορεις να παιξεις...ΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΣ ΕΝΑ ΛΑΟΤΟΠΟ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΑΛΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΤΖΙΑΙΡΙ ΤΖΙΑΙ ΟΙ ΤΖΙΚΛΑΡΙΕΣ ΤΟ ΓΕΝΝΑΡΗ!εν θα μεινει ουτε λαος για δειγμα
- 682 GOLD E
- Full Member
την περιοχή σου εν οι χωριανού σου που την εκαταστρέψαν διότι ότι κινείται παίζουν το, γιαυτο δεν υπάρχει ούτε πέτρικος ούτε λαός!ixnilatris paou paou έγραψε:682 GOLD E έγραψε:λαούς και πέρτικους πατάς τζιε στην τζίκλα τσιε στη φάσσα!!!! ο ανεγκέφαλος ο νηστικός και ο κρεατοσυλλέκτης θα παίξει παλε! ο συνηδητοποιημένος που σέβεται το θήραμα που κυνηγά και θέλει να το έχει και αύριο ΟΧΙ!ixnilatris paou paou έγραψε:ρε κοπελια αν δωκουν ολοκληρη την κυπρο για μπεκατσα οπως διουν και την φασσα τον αυγουστο εν θα μεινει ουτε λαος ουτε περδικια...εχει κανενα που ενα του φερμαρει το λαο η το περδικι ο σκυλος του και εν θα το παιξει?τωρα να δωκουν μεμονομενες περιοχες που τες μπαζει και να εχει και θηροφυλακες σε καθε περιοχη αλη κουβεντα αλα ειμαι 100% σιουρος οτι αν δεν γινει με ελεχο και σκεψη θα καμει παραπανω κακο στα αλα θηραματα
1 στους 10?στο χωρκο μου για παραδειγμα διουν μια περιοχη για τριονια τον αυγουστο και εν εχει ουτε λαους τζιαμε ουτε περδικια τζιαι εν γεματος τριονια...εκεινο που θελω να πω ειναι οτι μονο τριονια μπορεις να παιξεις...ΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΣ ΕΝΑ ΛΑΟΤΟΠΟ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΑΛΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΤΖΙΑΙΡΙ ΤΖΙΑΙ ΟΙ ΤΖΙΚΛΑΡΙΕΣ ΤΟ ΓΕΝΝΑΡΗ!εν θα μεινει ουτε λαος για δειγμα
παντος τωρα εταξα μας και γηπεδο να μας κανουν μες το χωριο. μετα τις 25 ξαναρωτατε , ελπιζω να καταλαβετε......
-
- Full Member
1 στους 10?στο χωρκο μου για παραδειγμα διουν μια περιοχη για τριονια τον αυγουστο και εν εχει ουτε λαους τζιαμε ουτε περδικια τζιαι εν γεματος τριονια...εκεινο που θελω να πω ειναι οτι μονο τριονια μπορεις να παιξεις...ΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΣ ΕΝΑ ΛΑΟΤΟΠΟ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΑΛΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΤΖΙΑΙΡΙ ΤΖΙΑΙ ΟΙ ΤΖΙΚΛΑΡΙΕΣ ΤΟ ΓΕΝΝΑΡΗ!εν θα μεινει ουτε λαος για δειγμα[/quote]
την περιοχή σου εν οι χωριανού σου που την εκαταστρέψαν διότι ότι κινείται παίζουν το, γιαυτο δεν υπάρχει ούτε πέτρικος ούτε λαός![/quote]
οι φιλε μου εν εκαταλαβες καλα επειδη ενεν λαοτοπος τζιαμε εν εχει λαους...οι λαοι εν αλλου τζαι εχει τζαι πολικους μαλιστα...ο συγκεκριμενος τοπος μονο τρυονια μπαζει και τπτ αλο
την περιοχή σου εν οι χωριανού σου που την εκαταστρέψαν διότι ότι κινείται παίζουν το, γιαυτο δεν υπάρχει ούτε πέτρικος ούτε λαός![/quote]
οι φιλε μου εν εκαταλαβες καλα επειδη ενεν λαοτοπος τζιαμε εν εχει λαους...οι λαοι εν αλλου τζαι εχει τζαι πολικους μαλιστα...ο συγκεκριμενος τοπος μονο τρυονια μπαζει και τπτ αλο
ixnilatris paou paou έγραψε: 1 στους 10?στο χωρκο μου για παραδειγμα διουν μια περιοχη για τριονια τον αυγουστο και εν εχει ουτε λαους τζιαμε ουτε περδικια τζιαι εν γεματος τριονια...εκεινο που θελω να πω ειναι οτι μονο τριονια μπορεις να παιξεις...ΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΣ ΕΝΑ ΛΑΟΤΟΠΟ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΑΛΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΤΖΙΑΙΡΙ ΤΖΙΑΙ ΟΙ ΤΖΙΚΛΑΡΙΕΣ ΤΟ ΓΕΝΝΑΡΗ!εν θα μεινει ουτε λαος για δειγμα
Για όνομα του Θεού,
Φίλε μου διαβάζεις τι γράφεις...?????
Δηλαδή καλέ μου φίλε, όσοι κυνηγούν οτιδήποτε αλλο πέραν του λαγού, πρεπει να το σταματήσουν γιατι υπάρχουν λαγοί στην φύση και μπορει να τους παίξουν κάποιοι...?????
Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΡΗΣΗ ΣΕ ΠΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΝ...????
-
- Full Member
Για όνομα του Θεού,
Δηλαδή καλέ μου φίλε, όσοι κυνηγούν οτιδήποτε αλλο πέραν του λαγού, πρεπει να το σταματήσουν γιατι υπάρχουν λαγοί στην φύση και μπορει να τους παίξουν κάποιοι...?????
Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΡΗΣΗ ΣΕ ΠΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΝ...????[
Ενεν αναγκη ομως να διουν ολοκληρη την κυπρο για μπεκατσα φασσα τζιαι τζικλα
καθε θηραμα την περιοχη του
Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΡΗΣΗ ΣΕ ΠΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΝ...????[
- kypros
Η' να απαγορευσουν παντου το λαο να πνασουμε ουλλοι οι υπολοιποιixnilatris paou paou έγραψε:Για όνομα του Θεού,

Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
admin έγραψε:ο καθενας εχει στο μυαλο του το πως θελει να κυνηγα, απο τι θηραμα μεχρι τι τροπο μεχρι τι ρατσα σκυλου θα εχει ως συντροφο.....αν θελεις να δουλευκει μες την πυρα περνε τον αναγνωρισεις μες τη πυρα....μια δυο τρεις θα συνηθισει κ θα δουλευκει μες τη πυρα!ο υπερπληθυσμος των σκυλων μπορει με λιγη δουλεια απο τις αρμοδιες υπηρεσιες να ελεγχθει οπως επισης κ ο αριθμος των ποσων σκυλων εχει ο καθενας στις εξορμισεις.....εγω δεν θελω σεμιναρια ουτε αγωνες ουτε διαγωνισμους θελω ενα συντροφο στο βουνο να καμνω το κεφι μου Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 2 ΗΤΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ κ το σωστο κυνηγοσκυλο ειναι στο μυαλο του καθενου διαφορετικη εικονα....( προσωπικα εχω 7....2 ιχνηλατες, 1 φερμας, 3 διασταυρωμενους φερμας κ ακομα 1 σαλονιου, ολοι με ηλεκτρονικη ταυτοτητα κ βιβλιαριο υγειας στο βουνο πανε παντα 2....) γιατι να μπω στο κυκλο των διαγωνισμων,αγωνων, σεμιναριων οταν δεν το θελω;;; πρεπει να μην κυνηγω μπεκατσα η λαγο γιατι δεν εχω τον αναλογο σκυλο;;; αν καποιος θελει να παει να κυνηγισει με μασταρτολυκο (εν κ της μοδας τωρα) ας παει κ ας τρυπησει τα ποδια του οπως λεεις....φτανει να μην σηκωσει ο λυκος τον λαο κ να τον βαλει μες τη βουρκα.....εκει ειναι το προβλημα, εκει ειναι που πρεπει να εχουμε παιδεια ( οπως ειπε κ ο ανθιμος).....εγω εκεινο που ηθελα να σημειωθει ειναι οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γινει διαχωρισμος των κυνηγων η να γινει το κυνηγι για λιγους καθως κ ευκαιρια τσεπωματος ευρω απο αλλους!!!!!
Φίλε αν αφήσουμε το κυνήγι στο πώς ο καθένας θέλει να το έχει στο μυαλό του ποτέ δέν θα δούμε άσπρη μέρα γιατί απλά ο καθένας θα κάνει ότι θεωρεί σωστό. Άρα μπορεί στο τέλος να έχουμε 50 000 διαφορετικές αντιλήψεις του τι είναι σωστό και τι λάθος.Αλλος να έχει 50 σκύλους για να κάνουν διώξη ένα λαγό υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι το σωστό κυνήγι άλλος ότι με με 10 άλλος με μπαστάρτους και πάει λέγοντας όταν μιλάμε για παιδεία πρέπει να αντιλαμβανόμαστε και για τι πράγμα μιλάμε. Άλλο να είμαι ζωόφυλος άλλο να είμαι λαγοκυνηγός άλλο να είμαι κυνηγός πουλιών και άλλο να έιμαι all around. Με την ίδια λογική δημιουργείτε μια πίστα για ράλλυ και δέν πρέπει να τεθούν κριτήρια για τα αυτοκίνητα που θα μπάινουν μέσα αλλά να μπαίνουν όλοι γιατί όλοι έχουν άδεια οδήγησης. Προσωπικά έχω 2 μπαστάρτους που απέκτησα πρίν απο 12 χρόνια και ένα καθαρόαιμο ιχνηλάτη. Προσωπικά όμως πιστεύω ότι εγώ δικαιούμε πολύ λιγότερο το συγκεκριμένο κυνήγι απο κάποιον ο οποίος είναι κάτοχος ενός σκύλου φέρμας . Κυνήγησα την μπεκάτσα στο εξωτερικό με σκυλιά φέρμας και βιντεογράφησα και το ανάλογο dvd http://www.youtube.com/watch?v=OYJgaAqFzGc παρακολούθησα αγώνες μπεκάτσας στην Κύπρο και ατέλειωτες ώρες απο ταινίες στο εξωτερικό ενώ διάβασα πάρα πολλά άρθρα σχετικά με το συγκεκριμένο κυνήγι. Παρόλα αυτά διαπιστώνων ότι τα σκυλιά μου δέν είναι κατάλληλα για το συγκεκριμένο κυνήγι παρότι φερμάρουν και τα 2 τα ημίαιμα. Αν βγώ στου βουνό πολύ πιθανό αντι μπεκάτσα να μου σηκώσουν περδίκια ή λαγό γιατί ποτέ μου δέν ασχολήθηκα συστηματικά με το κυνήγι μπεκάτσας εκτος απο μεμονομένες τυχαίες συναντήσης. Απο την άλλη υπάρχουν άτομα που τα τελευταία χρόνια επιδίδονται μανειωδός στο συγκεκριμένο κυνήγι και τις περισσότερες φορές μέχρι να έρθουν τα πουλιά το κυνήγι τελειώνει αλλά αυτοί συνεχίζουν και με εκπαιδευτικά και αγώνες. Το μπεκατσοκυνήγι έχει μια μεγάλη προϊστορία και αξίζει σεβασμού . Αν είναι να το ξεφτελύσουμε απλά για σκοπόυς κάρπωσης τότε χάνει την ουσία του. Αν είναι να πηγαίνει ο καθένας με σκυλιά τα οποία θα χαλάνε το κυνήγι των σωστών μπεκατσοκυνηγών και πάλι δέν υπάρχιε λόγο να δοθεί. Προτιμώ να υπάρχει σωστά στημένο έστω και εάν δέν το δικαιούμε τώρα και μια μέρα να γίνω εάν το επιθυμώ και εγώ κατάλληλος μπεκατσοκυνηγός.[/quote]
μιλουμε παντα για λογικα ατομα.....50 σκυλους να καμνουν διωξη στο τοπο που ζουμε εννεν λογικο πρωτο λογο του οτι ειμαστε μια παθκια τοπος κ δευτερο αμαν καμνουν 50 σκυλοι διωξη του λαου το πιο πιθανον να τον παιξουν αλλοι εχτος παρεας.....εχτος κ αν με 50 σκυλους βαλεις κ 50 σκοπους που παλε στην κυπρο εννεν κ τοσο αθλητικο να το καμεις! αν κ γινετε....αλλο σοβαρο θεμα τουτο! το να εισαι λαγοκυνηγος εν αναιρει το να εισαι ζωοφιλος ουτε κ το αντιθετο....πριν ηθελα να πω οτι σαν εμενα εχει αρκετους....επειδη εν τρεχω σε αγωνες κ διαγωνισμους πρεπει να μεν κυνηγω το θηραμα οποιο κ αν ειναι αν δοθουν επιπλεον εξορμισεις κ παντα στο νομιμο πλαισιο;;;; η πιστα του ραλλυ δυστυχως σε αντιθεση με το κυνηγι εχει καποιους κανονες απο την αρχη κ τους τηρει.....κ εγω σου λεω οτι ειμαι αντιθετος στο γεγονος οτι σαν κυνηγω λαγο εμφανιζουνται 2- 3 αλλοι κυνηγοι κ πετα ενα αλαη περτικους κ αρχιζουν τα μπαμ μπουμ κ τα σκυλια τους τρεχουν παντου...με αποτελεσμα να καμνουν τους ιχνηλατες μου σαλατα....κ οσο υπακουος κ λιγκρεμενος σκυλος με τοση φασαρια αφηνει τα ουλλα τζιαμε κ κατσε ξανα βαρτον πας τη μαλαη.....η φκαλουμε τον λαο φεφκει παει στο καλο για επομενη εξορμηση η για του χρονου κ παει πας τον τζικλαρη κ καμνει τον ματσα.....η παιζουμε το λαο με 2 πουκια κολοσυρνεται κ παει στα πουθκια του τζικλαρη η στη διπλανη παρεα περτικαρηων κ κανμουν τον δικο τους ασχετα αν ο ιχνηλατης μου ηταν πισω του μισο μετρο....αρα μεν μου λεεις για μανωδιωδεις μπεκατσο κυνηγους κ τετοια.....ειμαστε παρεα 5 οπλα το πολλη, τις περισσοτερες φορες 4 οπλα με 4 η μεγιστο 6 σκυλια κ δεν σηκωνει κανενας οπλο σε φτερωτο καθολη τη διαρκεια του ενδημικου εχτος κ αν παμε αποκληστικα με αλλα σκυλια για κανενα περτικο 1 εξορμηση για το κεφι μας....3 χρονια επια 1 λαο κ εχασα 5 λογο καλλικωματος λογο τζικλαρη κ λογο περτικαρη.....αρα δεν ξεφτιλιζω τπτ για καρπωση γιατι παω για το κεφι μου....να δω την ιχνηλασια ειτε του καθαροαιμου μου ειτε του μπασταρτου μου! αρα γιατι εγω που ειμαι φανατικος του λαγοκυνηγιου κ χανω ατελιωτες ωρες στα βουνα για εκπαιδευτικα γιατι το δυσκολο του λαγοκυνηγου ειναι να καμει σκυλους....να βρισκω μπροστα μου κ να <ενοχλουν> το κυνηγι μου περτικαρηες φασσαρηες τζικλαρηες κ μπεκατσαρηες;;;;;;;; το κυνηγι του λαγου αξιζει περισσοτερο σεβασμο γιατι ειναι απο τα πιο παραδοσιακα στη κυπρο!!! αν ειναι να καμουμε διαχωρισμους να καμουμε σε ολα! ο καθενας με το θηραμα που προτιμα! αλλα δεν ειμαι της πιο πανω αποψης....ηταν τυχερο του τζικλαρη να πιαει τον λαο;;; χαλαλι του.....σπανια θα τσακωθω για ενα <κομματι κρεας> 1-2 κιλων....αλλα λυπουμε που με τοση επιμονη τελιωσαν την ιχνηλασια τα σκυλια κ ο λαγος μπροστα τους παει κ πεφτει στα ποθκια του αλλου ο οποιος ξαπωλα μιαν χαμε με κινδυνο να σου φαει κ κανενα σκυλο κ καμνει τον δικο του...κρεατοσυλλεκτης δεν ειμαι! το μονο μαραζι εν τα σκυλια που δεν δαγκωσαν το θηραμα....κ αφου εν μανιωδεις της μπεκατσας να μενουν στις μπεκατσες κ να μεν παιζουν κ κανενα λαο που πετασσετε μπροστα τους η κανενα περτικο.....να δοθου εξορμησεις οπως λεγετε αλλα στο ενδημικο να μην δω μπροστα στη παγανια μας σκυλια φερμας με μπιπερ η κουδουνια να αλωνιζουν το βουνο κ να ταρασσουν το λαο που οι ιχνηλατες εκαμαν 2 ωρες να εβρουν....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ! ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΜΑΝΙΩΔΕΙΣ Κ ΣΩΣΤΟΥΣ ΜΠΕΚΤΑΣΟΚΥΝΗΓΟΥΣ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΠΩΣΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ Κ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΘΗΡΑΜΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΘΗΡΑΜΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ!
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
ixnilatris paou paou έγραψε:
Θηράματα υπάρχουν και θα υπάρχουν παντού, είτε λίγα είτε πολλά, αυτο μας έλειπε τωρα να μας συρρικνώσουν περισσότερο.
Τις επιφυλάξεις που εχουν οι περισσότεροι, τις εχω και εγω, γνωρίζοντας την αδυναμία του Ταμείου να αστυνομεύσει, αυτο όμως δεν σημαινει οτι θα πρεπει να καταργήσουμε τα πάντα και να αφωσιωθουμε στην φαντασίωση.
Εχουν γίνει τεράστια διαβήματα για την ενεργή εμπλοκή της αστυνομίας, πανε προς ψήφιση νομοσχέδια για εξώδικα με επιτόπου προστίματα, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί μια σωστή φόρμουλα για τα σκυλιά και αλλα τόσα.
Παλι όμως, εμείς εκεί να υποκύπτουμε για τον καθε ανεγκέφαλο και να λέμε οτι μας κατέβει.
Κάποιος που συναντά 10 κυνηγούς και βλέπει τους 9 να παρανομούν, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΝΗΓΗΡΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ....!!!!!!!!
Όσες φορές εκανα καταγγελία η εκανα θεμα, είτε εγω, είτε φίλοι μου, 7 στις 10 ειχε αποτελεσμα, φτάνει πια να κλαίμε μονο και ας συνυδητοποιησουμε οτι υπάρχουν πολλα είδη θηραμάτων στην Κυπρο τα οποία ανήκουν σε όλους μας.
Όλα τα κυνηγια ειναι παραδοσιακά και αξίζουν τον ανάλογο σεβασμό, δεν ειναι ενα ανώτερο απο καποιο αλλο, ειναι τι κυνηγα ο καθένας και κατα ποσο το σέβεται κυνηγώντας το ίσος προς ίσον, ούτε το μέγεθος ενως θηραματος παιζει τον παραμικρό ρολο στο πως θα πρεπει να το αντιμετοπιζουμε.!!!!!!!!