ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:Μα εν θα μας πείτε τίποτε σιόρ? Μα ούτε ένα μυστικό τόπο? τσ τσ τσ τσ

Κρίμας τα ευρώ που έδωκα να αγοράσω τη συσκευή μαγνητοφώνησης συνομιλιών... :lol: :lol:

Το φαί εν με ενδιαφέρει εμένα αλλά η καλή παρέα λεβέντες, τζιαί νομίζω πως θα είμαστε μια χαρά. Πάντως προσωπικά εχάρηκα που θα σας γνωρίσω από κοντά αφού έστω και από το ίντερνετ σας εκτιμώ! 8-)
Εγώ αν δεν έχει γραπτή βεβαίωση ότι θα μας πουν μυστικούς τόπους δεν πατώ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Σε 1 ώρα και ένα τέταρτο 89 κι πόψε
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

spyrosspyrou851 έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Μα εν θα μας πείτε τίποτε σιόρ? Μα ούτε ένα μυστικό τόπο? τσ τσ τσ τσ

Κρίμας τα ευρώ που έδωκα να αγοράσω τη συσκευή μαγνητοφώνησης συνομιλιών... :lol: :lol:

Το φαί εν με ενδιαφέρει εμένα αλλά η καλή παρέα λεβέντες, τζιαί νομίζω πως θα είμαστε μια χαρά. Πάντως προσωπικά εχάρηκα που θα σας γνωρίσω από κοντά αφού έστω και από το ίντερνετ σας εκτιμώ! 8-)
Εγώ αν δεν έχει γραπτή βεβαίωση ότι θα μας πουν μυστικούς τόπους δεν πατώ :lol: :lol:
ΟΚ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΜΕΝ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ ........ ΕΝ ΘΑ ΕΡΤΕΙ :shock: :shock: :shock:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

89 και πόψε παιδιά...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Sergios έγραψε:89 και πόψε παιδιά...
"Λίγες μέρες μείνανε μάτια μου γλυκά". :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=dEcuL7x7Cnw&t=0m17s
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καλημερα αρρωστοι φασσαριες....δηλαδη μεχρι τωρα ‘σιουροι‘ ποιοι ειναι?Σολωνας, εγω, Μαριος, Σεργης, Χριστος, Σπυρος? Eχει αλλους?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Pathfinder έγραψε:Καλημερα αρρωστοι φασσαριες....δηλαδη μεχρι τωρα ‘σιουροι‘ ποιοι ειναι?Σολωνας, εγω, Μαριος, Σεργης, Χριστος, Σπυρος? Eχει αλλους?
Αν δεν προκύψει κάτι θα έρθω παιδιά :)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Καλημερα αρρωστοι φασσαριες....δηλαδη μεχρι τωρα ‘σιουροι‘ ποιοι ειναι?Σολωνας, εγω, Μαριος, Σεργης, Χριστος, Σπυρος? Eχει αλλους?
Καλημέρα σας. Σπύρο μεν μας τα μασάς Σπύρο! Μόνο αν είναι καμιά γκόμενα θα το δεχτώ να μεν έρτεις! ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

MARIOSE έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
Καλημέρα σας. Σπύρο μεν μας τα μασάς Σπύρο! Μόνο αν είναι καμιά γκόμενα θα το δεχτώ να μεν έρτεις! ;)
Και οι γκομενες περιμενουν (και σε καποιες τους αρεσει αυτο το γραψιμο μαλιστα ), ΟΙ ΦΑΣΣΕΣ ΠΟΤΕ!!! ;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Και οι γκομενες περιμενουν (και σε καποιες τους αρεσει αυτο το γραψιμο μαλιστα ), ΟΙ ΦΑΣΣΕΣ ΠΟΤΕ!!! ;)[/quote]

χαχα Σωστότατος Αλέξη!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”