VIDEO ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ

dimitris savva

Re: VIDEO ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ

Δημοσίευση από dimitris savva »

ειδα ενα μοντελλο διπλοταμπακο μονοκομματες καννες και θελει να μπει στη βιτρινα μου και να παει και κυνηγι μαζι μου. αρρωστια....... side by side :lol: :lol: τι ηθελε να ανοιξει το θεμα ο Μουζουρις αρρωστησε μας παλε. :D
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Εγεμωσατε το φορουμμε βιντεο για παλιοσιδερικα με τουρκικα ξυλα...
Λεμε οχι στα τουρκικα μερη των οπλων,αγωραζουμε ολοι παλιο μπαικαλια και ζασταβα :)
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

dimitris savva έγραψε:μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω πλαϊόκαννο F.A.I.R και αν έχω και επιλογή στα ξύλα του.
Υπάρχουν και πλαγιόκαννα, και λογικά, όπως είχαμε εμείς την επιλογή να διαλέξουμε τα ξύλα, πρέπει να υπάρχει και η ίδια επιλογή για τα πλαγιόκαννα.

http://www.fair.it/eng/fucile_parallelo_iside.jsp

http://www.fair.it/eng/fucile_iside_prestige.jsp
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

dimitris savva έγραψε:ειδα ενα μοντελλο διπλοταμπακο μονοκομματες καννες και θελει να μπει στη βιτρινα μου και να παει και κυνηγι μαζι μου. αρρωστια....... side by side :lol: :lol: τι ηθελε να ανοιξει το θεμα ο Μουζουρις αρρωστησε μας παλε. :D
Καλημέρα ! :D Το σκουλούτζιη εν σκουλούτζιη, μεν ακούεις !!! Τζιαι αν το έσιης εσύ το σκουλουκούει εν φταίει ο μουζούρης :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

VIDEO ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Φιλε μουζουρη τι γνωμη εχεις για το Bernadelli ROMA 6? την παλια εκδοση δεκαετιας 80. Ειναι οντως θρυλικο οπλο? Ειδα μια φορα παλια, τωρα ειναι δυσευρετα. Παντως ειναι πολυ ομορφο οπλο αλλα και απο μηχανισμο φαινεται πολυ καλο.

Καλημερα σας
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

mikros έγραψε:Εγεμωσατε το φορουμμε βιντεο για παλιοσιδερικα με τουρκικα ξυλα...
Λεμε οχι στα τουρκικα μερη των οπλων,αγωραζουμε ολοι παλιο μπαικαλια και ζασταβα :)
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ FAIR ΟΠΛΟΥ EINAI 100% ΙΤΑΛΙΚΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΟΙ.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Οι ιΙταλοί επειδή κάποιοι έχουν φύγει την παραγωγή τους απο την Ιταλία έχουν ένα ειδικό σύνδεσμο που πιστοποιεί ότι το προϊόν είναι 100% Ιταλικό και φτιαγμένο απο Ιταλικά μέρη στην Ιταλία.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Breda Pegaso έγραψε:Φιλε μουζουρη τι γνωμη εχεις για το Bernadelli ROMA 6? την παλια εκδοση δεκαετιας 80. Ειναι οντως θρυλικο οπλο? Ειδα μια φορα παλια, τωρα ειναι δυσευρετα. Παντως ειναι πολυ ομορφο οπλο αλλα και απο μηχανισμο φαινεται πολυ καλο.

Καλημερα σας
Μεγάλο μέρος από την φήμη της η Bernardelli το ωφείλη στο Roma 6 και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Όπλο ανθεκτικό, καλοφηνιρισμένο, μηχανισμό βασισμένο πάνω στο σύστημα anson&deelay με διακοσμητικές πλάκες (sideplate). Διπλά περαστά κλειδιά και τριτο κρυφό κλειδί τύπου secret bite. Το βάρος του ιδανικό για τα περισσότερα κυνήγια (κοντά στα 3100 gr) και τα μέτρα του κοντακιού του να ταιριάζει στον σωματότυπο των περισσότερων κυνηγών.
Από τα πιο πάνω καταλαβαίνεις ότι κατάφεραν να φτιάξουν ένα πολύ καλό πακέτο. Ποιότητα σε σχέση με τα λεφτά του, μηχανισμό με πολύ λίγα προβλήματα (Anson & deelay), ιδανικό βάρος για το κυνήγι και σε συνδιασμό με το sideplate που έδωσε '' ομορφιά '', το έκανε αγαπητό στον κυνηγόκοσμο.
Ακόμα και σήμερα δύσκολα βρίσκεις από την μάνα τους ''ολοκληρωμένα πακέτα '' ή καλύτερα ''καλοδουλεμένα όπλα'' εκτός και αν .............
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

VIDEO ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ

Δημοσίευση από Γιατρός »

Γιώργο σαν επαγγελματίας τι ρόλο παίζει το κράμα και εσωτερικό του όπλου στην μεταμόρφωση ενός φυσιγγίου και των σκαγιών σε σκότωμα και σε άλλα όπλα σε flesh wounds ;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Παναγία μου γιατρέ μου !!!! :D Αννοίεις μου φάλιες :D Τώρα να κάμω μιαν δουλειά που έχω τζιαι θα σου πω. :D
Εν να με κάμεις κακό πάλε :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”