ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:Γειά σου ρε σειρά! ;)

Τζιαί εγώ νέος φασσάρης είμαι τί ενόμισες :lol:
Θωρώ μας εμάς τους νέους Γερμανικό σε καμμιά προωθημένη πόψε. :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Νεοι ακυρο....νεοι προσοοοοοχηηη!!!!! Ηντα νεοι και πελλαρες ρε κοπελια μου...ουλλοι το ιδιο μασκαραλικι ειμαστε...παλιος πιστευκω στο θεμα φασσας πρεπει να ειναι μονο ο Σολος και μπορει ο Χριστος...σαστε τα δευτερουθκια σας και τις ερωτησεις για την Κυριακη :):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Την Κυριακή που έρκεται;
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κυριακή 1/6 Σπύρο νομίζω.

Νομίζω η παρέα είναι πόμπα. :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re:

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:Νεοι ακυρο....νεοι προσοοοοοχηηη!!!!! Ηντα νεοι και πελλαρες ρε κοπελια μου...ουλλοι το ιδιο μασκαραλικι ειμαστε...παλιος πιστευκω στο θεμα φασσας πρεπει να ειναι μονο ο Σολος και μπορει ο Χριστος...σαστε τα δευτερουθκια σας και τις ερωτησεις για την Κυριακη :):)

ΑΛΕΞΗ ΜΑ ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥΘΚΙΑ....ΕΝ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ :shock:

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΡΥΦΟ :D ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΥΦΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ.... ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ Κ.Λ.Π.....

''ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ...ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ...ΑΛΛΑ ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ''
:D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

spyrosspyrou851 έγραψε:Την Κυριακή που έρκεται;
Σπυρο μεν μου τα χαλας Σπυρο...ειπαμε ΚΥΡΙΑΚΗ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΧΟΙΡΟΚΙΤΙΑ

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Pathfinder έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Την Κυριακή που έρκεται;
Σπυρο μεν μου τα χαλας Σπυρο...ειπαμε ΚΥΡΙΑΚΗ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΧΟΙΡΟΚΙΤΙΑ

Εννά φάμε τζιαι ξύλο αλλό λίγο :lol: :lol:

Αν δεν προκύψει κάτι θα έρτω :D
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: Re:

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Νεοι ακυρο....νεοι προσοοοοοχηηη!!!!! Ηντα νεοι και πελλαρες ρε κοπελια μου...ουλλοι το ιδιο μασκαραλικι ειμαστε...παλιος πιστευκω στο θεμα φασσας πρεπει να ειναι μονο ο Σολος και μπορει ο Χριστος...σαστε τα δευτερουθκια σας και τις ερωτησεις για την Κυριακη :):)

ΑΛΕΞΗ ΜΑ ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥΘΚΙΑ....ΕΝ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ :shock:

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΡΥΦΟ :D ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΥΦΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ.... ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ Κ.Λ.Π.....

''ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ...ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ...ΑΛΛΑ ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ''
ΧΑΧΑ ΝΑΙ ΡΕ ΜΙΤΣΙΟΙ ΦΕΡΤΕ ΔΕΦΤΕΡΟΥΘΚΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΜΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΑΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΔΙΟΤΙ ΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΚΕΙ ΝΑ ΛΑΛΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ! :o :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re:

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

ΧΑΧΑ ΝΑΙ ΡΕ ΜΙΤΣΙΟΙ ΦΕΡΤΕ ΔΕΦΤΕΡΟΥΘΚΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΜΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΑΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΔΙΟΤΙ ΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΚΕΙ ΝΑ ΛΑΛΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ! :o :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χαχαχα καταρχην να πιστεψεις αλλου κυνηγου για το οτι σου αποκαλυπτει τα ποστα του πρεπει να εισαι μεγαλος μα....ς :):):):) κοπελια εγω ξεκαθαριζω σας το που τα τωρα...αν το φαι εν καλο εν θα σας ενοχληαω να μεν με ενοχλησετε...αν το φαι εν χαλια μπορει να κοψουμε και λιες κουβεντες για τες φασσες!!;):):)

ΥΓ.Ο φασσαρης που θα πει πρωτος ποστο στο τραπεζι θα βαφτιστει "ο λαφαζανης" θελει εν θελει :)

Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μα εν θα μας πείτε τίποτε σιόρ? Μα ούτε ένα μυστικό τόπο? τσ τσ τσ τσ

Κρίμας τα ευρώ που έδωκα να αγοράσω τη συσκευή μαγνητοφώνησης συνομιλιών... :lol: :lol:

Το φαί εν με ενδιαφέρει εμένα αλλά η καλή παρέα λεβέντες, τζιαί νομίζω πως θα είμαστε μια χαρά. Πάντως προσωπικά εχάρηκα που θα σας γνωρίσω από κοντά αφού έστω και από το ίντερνετ σας εκτιμώ! 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”