Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ

Δημοσίευση από giorgos80 »

savvis25 έγραψε:Mετά από έρευνα και λίγη σκέψη κατάληξα σετα εξής 3 είδη που πιθανόν να δοκιμάσω.
ΝSI 206 FORMULA 33γρ σε νο.6 ή 7.
RC 2 WHITE paper 34 γρ σε νο.6 (δεν ξέρω την τιμή του).εδοκιμασα την περσι σε νουμερο 6 στο περδικι σκετη απογοητευση εν εκοφκαν τπτ σαν να κι εριχνα χαρτοπολεμο
EXTRA SARKA 33 γρ σε νο.6.εδοκιμασα την φετος στη τζικλα σε 9 νουμερο χαλια πολυ κλωτσημα
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ.(ΣΕ ΑΛΛΟ THREAD ΌΜΩς, ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ) :D
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Ευχαριστώ. Ανοίγω νέο θέμα για να έχουμε και άλλες γνώμες και για να μην γράφουμε στο συγκεκριμένο που αφορά τιμές φυσιγγίων.
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

savvis25 έγραψε:Victory Λιλά 31gr. 9 ευρώ/ 25.
Victory Concorde 31gr. 9 ευρώ/ 25.
Victory Lucky Shot 33,5 gr. 6,50 ευρώ/25.
Victory La perdix 32gr. 9 ευρώ/ 25.
παρα πολυ ακριβη....επρεπε να ηταν 6
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:
savvis25 έγραψε:Victory Λιλά 31gr. 9 ευρώ/ 25.
Victory Concorde 31gr. 9 ευρώ/ 25.
Victory Lucky Shot 33,5 gr. 6,50 ευρώ/25.
Victory La perdix 32gr. 9 ευρώ/ 25.
παρα πολυ ακριβη....επρεπε να ηταν 6
καλα ρε τουτος ο μαγαζατορας εν πελλος?εχει ιδια τιμη τη νικελ με τη κονκορτ???
εγω βρισκω 6 κονκορτ κ 10 νικελ :shock:
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Εγώ την Concorde την βρήκα και 6 Ευρώ παιδιά, τουλάχιστον την τελευταία φορά που την αγόρασα για την τζίκλα τον Γενάρη-Φλεβάρη. Αν την βρήκατε 9 ελπίζω να μην την αγοράσετε.
savvis25
Full Member

:D :D :D. Μόλις ήβρα το 'σκονάκι' μου και έψαξα. Έγραψα 12-15 τιμές και εδώκετε πας το λάθος μου!! Η τιμή της εν 6,50 όπως και η λάκκη σιοτ!!! Συγγνώμη για το λάθος.
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Καλησπέρα,
Μετα απο έρευνα αγοράς σε ένα κταστημα στην Λάρνακα είδα τις εξής τιμες σε φυσσιγια της victory & Olympia :
Η κλασική σειρά φυσιιγιων και των 2 εταιριών ήταν στα 7ευρώ,(Lucky shot,kitrini-aspri skeet,ultra tordo,super tordo,minimax,quick,skeet,concord,mirage,rocket .ktlp)
Τα φυσιγγια Baby και των 2 εταιριών στα 5.50 ευρώ
Victory aspri & la perdix στα 9 ευρώ

Δεν ξέρω τις τιμές σε άλλες πόλεις ή καταστήματα, αλλα μου φανηκε λίγο υπερβολικο τα 7ευρώ για κυπριακό φυσίγγι για τσίχλες...
Εσείς πόσα τα βρίσκετε?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

mikros έγραψε:Καλησπέρα,
Μετα απο έρευνα αγοράς σε ένα κταστημα στην Λάρνακα είδα τις εξής τιμες σε φυσσιγια της victory & Olympia :
Η κλασική σειρά φυσιιγιων και των 2 εταιριών ήταν στα 7ευρώ,(Lucky shot,kitrini-aspri skeet,ultra tordo,super tordo,minimax,quick,skeet,concord,mirage,rocket .ktlp)

Δεν ξέρω τις τιμές σε άλλες πόλεις ή καταστήματα, αλλα μου φανηκε λίγο υπερβολικο τα 7ευρώ για κυπριακό φυσίγγι για τσίχλες...
Εσείς πόσα τα βρίσκετε?
Και εγώ τόσα τις βρίσκω, και υπολογίζω είναι από τον ίδιο που αναφέρεσαι, ο οποίος πάντα μου χαρίζει και κάτι :)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:
mikros έγραψε:Καλησπέρα,

Εσείς πόσα τα βρίσκετε?
Και εγώ τόσα τις βρίσκω, και υπολογίζω είναι από τον ίδιο που αναφέρεσαι, ο οποίος πάντα μου χαρίζει και κάτι :)
ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥ ΤΣΙΚΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ....ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
savvis25
Full Member

α)Κάποια καταστήματα κλείνουν στη Λάρνακα και ούτε τώρα δεν χαμήλωσαν τιμές για να ξεφορτωθούν το στοκ.!! (Πουλούν μάλιστα σε αρκετά πιο ψηλές τιμές από άλλα μαγαζιά που δουλεύουν κανονικά)
Πολύ απλά δεν πήρα από αυτούς. Ας βρουν πελάτες.
β)Κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι πλέον οι νέοι πελάτες κυρίως, είναι ενημερωμένοι και "ψαγμένοι" και δε μασούν από το ΣΤΡΑΩΝΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩ!!
γ)Το τί αρλούμπες ακούω για προώθηση συγκεκριμένων φυσιγγίων και λοιπών προϊόντων δεν περιγράφετε.
Μερικοί θα καταλάβουν πολύ αργά γιατί κάποιοι σταματούν να τους εμπιστεύονται.
δ)Έφτασα σε σημείο να ψάχνω πλέον να φέρω προϊόντα (γυαλιά, καθαριστικά, βέργες, βούρτσες, ρούχα) μέσω ίντερνετ πλέον (αν και θέλω να στηρίζω την τοπική οικονομία και δεν μου αρέσουν αυτού του τύπου οι αγορές) αφού αυτά που βρίσκουμε στα μαγαζιά τα πλείστα είναι της οκκάς(χαμηλά στάνταρ ποιότητας) και ακριβά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”