NSI 206 formula/ rc2 white paper/ Extra Sarka

Απάντηση
savvis25
Full Member

NSI 206 formula/ rc2 white paper/ Extra Sarka

Δημοσίευση από savvis25 »

Mετά από έρευνα και λίγη σκέψη κατάληξα σετα εξής 3 είδη που πιθανόν να δοκιμάσω σε φάσσα (καλοκαίρι) και ενδημικό(κυρίως πέρδικα)
ΝSI 206 FORMULA 33γρ σε νο.6 ή 7. τιμή 11,50 ευρώ.
RC 2 WHITE paper 34 γρ σε νο.6 (δεν ξέρω την τιμή του).
EXTRA SARKA 33 γρ σε νο.6. τιμή 7 ευρώ.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ
andreas78

Re: NSI 206 formula/ rc2 white paper/ Extra Sarka

Δημοσίευση από andreas78 »

Σάββα, αν και τα τρία είναι ευρέως γνωστά και αξιόλογα φυσίγγια, θα σου πω τα λίγα που γνωρίζω για την Sarka.
Είναι γεμισμένη με την εξαιρετική D20SE, σε κάλικα NSI 12/67(M686), στα 33γρ(32,8), στα Ν9-10 έχει B&P Z2M 18 ενώ στο Ν6 νομίζω έχει Gualandi SG 17, έχει πάρα πολλούς θαυμαστές αφου οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές.
Ενα άλλο φυσίγγιο που θα σου πρότεινα, απο το εργοστάσιο EXTRA, είναι το TOP, πάλι με την εξαιρετική D20SE, στα 32γρ., σε NSI 12/67(M686), με Gualandi SG 17, μπορεί να είναι ενα φυσίγγιο αποκλειστικά για το ενδυμικό, αλλά δεν παύει να είναι εξίσου καλό και το καλοκαίρι, απλά θα είναι λίγο πιό γρήγορο.
savvis25
Full Member

Ανδρέα σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Αν και λάτρης των Extra(skeet, tiger για τζίκλα βασικά) δεν είχα υπόψην μου το συγκεκριμένο(ΤΟP). Νομίζω θα το δοκιμάσω το συγκεκριμένο.
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Τίποτα Σάββα,
Να σημειώσω εδώ, ότι τα φυσίγγια ΕΧTRA, άλλαξαν βύσματα πλέον και μπαίνουν αποκλειστικά εισαγώμενα ευρωπαικά και σε συνδιασμό με του ποιοτικούς κάλυκες NSI, είναι σαν εισαγώμενα φυσίγγια κατασκευασμένα στην Κύπρο...!!!
savvis25
Full Member

Άλλες γνώμες κυρίως για το 206 φόρμουλα έχουμε μήπως????
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Φιλε αν βρεθουν 10 ατομα που θα σου πουν οτι το συγκεκριμενο εν καμνει εν σκοτωνει εν αχρηστο κλπ κλπ κλπ τι γνωμη θα σχηματισεις?:)Τωρα αν αυτα τα 10 ατομα ειναι και καλλικαες και πολυ απλα δεν ηταν καθολου πανω στο πουλι αλλα δεν το γνωριζουν/παραδεχονται τι γνωμη θα σχηματισεις παλι στο τελος?:)by the way καμια σχεση εχουν τα γραφομενα μου με τους προλαλεισαντες (ανδρεα78) μαλιστα ειναι και απο τους γνωστες του θεματος :)παντα φιλικα

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
savvis25
Full Member

Αντιλαμβάνομαι το νόημα της απάντησης σου γιαυτό το θέτω αλλιώς (αφού η κάρπωση του καθενός δεν είναι το ζητούμενο μου) το θέμα.
Ουσιαστικά με ενδιαφέρουν γνώμες από εμπειρίες(δοκιμές) σε θέμα πιέσεων(δεν θέλω μεγάλες πιέσεις-ανάκρουση στον ώμο) ή/και ακόμη και ομοιόμορφης κατανομής(κυρίως σε αποστάσεις άνω των 30 μέτρων που συνήθως τουφεκούμε τις φάσσες).
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: NSI 206 formula/ rc2 white paper/ Extra Sarka

Δημοσίευση από Pathfinder »

savvis25 έγραψε:Αντιλαμβάνομαι το νόημα της απάντησης σου γιαυτό το θέτω αλλιώς (αφού η κάρπωση του καθενός δεν είναι το ζητούμενο μου) το θέμα.
Ουσιαστικά με ενδιαφέρουν γνώμες από εμπειρίες(δοκιμές) σε θέμα πιέσεων(δεν θέλω μεγάλες πιέσεις-ανάκρουση στον ώμο) ή/και ακόμη και ομοιόμορφης κατανομής(κυρίως σε αποστάσεις άνω των 30 μέτρων που συνήθως τουφεκούμε τις φάσσες).
Σαββα και την sarka και την 206 τις δοκιμασα περσυ στην φασσα στην προσπαθεια μου να βρω ενα καλο φυσιγγι.Δεν θα σου πω αν τις κατεβαζει μεσουρανα η οχι ουτε αν ειναι ακαριαια τα χτυπηματα.Οι οποιες αποτυχιες ειχα πιστευω οτι απλα δεν ειμουν καλα πανω στο πουλι. Οσον αφορα την 206 αν θυμουμαι καλα απο καποια τεστ που εγιναν στην ελλαδα μιλουσαν για ταχυτητες ανω των 435μ/δ και σε καιρικες συνθηκες με ανω των 40% υγρασια με αρκετα ομοιομορφη κατανομη και δυνατοτητα διατρησης στα 40μ.Οσον για λακτισμα οφειλω να πω οτι καποιες μερες διαιρωτουμουν ποσα γραμμαρια επαιζα αφου εσουζετουν ο ωμος μου εστω και με οπλο 3800γρ.Οσον για την sarka απο θεμα λακτισματος μπορω να πω οτι ηταν ανεκτο αν και πολυ λιγα φυσιγγια εριξα.Σχεδον ολα τα πουλια που επαιξα 3-4 με το συγκεκριμενο ηταν κουτσοφτερα αλλα πιστευω δεν ημουν καλα πανω τους.Αυτα δεν ξερω αν βοηθησα :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
savvis25
Full Member

Όσο δεν φαντάζεσε!! :)
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΛΙΑ ,ΑΝΤΡΕΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ , Ο ΣΟΛΟΜΟΝΙΔΗΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΕΙ? 206 ΚΑΙ Δ20???
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”