SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΦΙΛΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΟΥ(ΓΙΛΕΚΟ)?
οχι φιλε ποτε δεν φορω γιλεκο παντα ζωνη.εννοεις οτι εχουν υγρασια τα φυσιγγια?μπορει παντως γιατι στο ποστο για τις φασσες η ζωνη γινεται καρεκλουα
και μπορει να τραβουν υγρασια που χαμε...εχεις δικαιο μπορει να επηρεαζει τουτο!
παντως το οπλο το καθαριζω συχνα-πυκνα και μεσα στις καννες με βερκες κ λαδια για καθαρση-ξυλο-συντηρηση μεχρι κ γρασο βαλω στα ''κλειδια''
το οπλο ειναι browning 425 κ το αγορασα καινουριο το 2006 απο τη πασυκυ λευκωσια (κιτρομηλιδη)
το πηρα σκοπευτηριο για να το δοκιμασω
ηταν 5-6 μερες πριν τη φασσα.την παραμονη της φασσας οταν ανοιξα τη θηκη για να το χαιδεψω πριν την μεγαλη μερα ειδα με απογοητευση οτι αγιωσε(το πηρα σκοπευτηριο ΜΟΝΟ 1 φορα)
μετα απο 3 μερες το πηρα λευκωσια κ ζητησα εξηγησεις
μου ειπε οτι φταιει το λαδι(σαν να κ εβαλα του μουρουνελαιο κ οχι λαδι καλο)
κ μου εμπηξε κατι legia ταχα special for browning κ με εστειλε σε πολυ γνωστο οπλουργο στην λεμεσο για να μ το καθαρισει
ο οπλουργος μ ειπε οτι φταιει το ................ΔΡΩΜΑ μου (σαν να κ ειμαι αβαφτιστος)
τοτε ειπα κ εγω ατε ασ..... κ σκεφτηκα την κυπριακη ατακα ''εγιω στραωνω τζαι πουλω εσου αμπλεπε τζαι γοραζε''
λαμογια (λαλουν κ οι καλαμαραδες)δο3α σοι ο θεος ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΑΙΩΝΙΑ
Που ακριβως αγιωσε φιλε?κατα μηκος ολης της καννης?σε καποιο μερος της?που σου εμφανιζει αγιωμα το οπλο ακριβως?αν ειναι σε πολυ συγκεκριμενα μερη του παιζει να ειναι και ο ιδρωτας σου.αν ειναι σε ολο το μεταλλο του οπλου παιζει να ειναι και το λαδι που χρησιμοποιησες να ειναι κατι αλλο εκτος απο λαδι.τροπος και χωρος φυλαξης του οπλου δεν πιστευω οτι παιζει κατι ετσι εκτος αν το φυλαεις μεσα σε καμια πισινα η κατι η αν η θηκη σου εχει/ειχε τραβησει πολλη υγρασια και δεν το προσεξες.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
ΦΙΛΕ ARRWSTOSFASSA ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ....ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΟΥΑ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.....ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ!!
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΙΛΕΚΟ...ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΜΠΕΝΟΥΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ....ΕΣΥ(ΕΜΕΙΣ) ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΜΕΣ...Η ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΜΕΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΟΥ,ΜΕ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΓΙΛΕΚΟ ΑΛΛΑ..ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ...ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΑΛΑΜΕΣ ΣΟΥ!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ EJECTORS....ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΤΡΑ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΓΩΘΕΙ Η ΠΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ(ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ) ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ EJECTOR ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΚΑ!!!
ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ.....ΚΑ-ΘΑ-ΡΙ-Ο-ΤΗ-ΤΑ.... ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΦΙΛΕ!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2 ΚΥΝΗΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΒΑΖΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ EJECTORS ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΘΑΛΑΜΕΣ ΣΟΥ ΤΑΚΤΙΚΑ....ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΑΛΑΜΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΛΥΘΕΙ 1000%
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Που ακριβως αγιωσε φιλε?κατα μηκος ολης της καννης?σε καποιο μερος της?που σου εμφανιζει αγιωμα το οπλο ακριβως?αν ειναι σε πολυ συγκεκριμενα μερη του παιζει να ειναι και ο ιδρωτας σου.αν ειναι σε ολο το μεταλλο του οπλου παιζει να ειναι και το λαδι που χρησιμοποιησες να ειναι κατι αλλο εκτος απο λαδι.τροπος και χωρος φυλαξης του οπλου δεν πιστευω οτι παιζει κατι ετσι εκτος αν το φυλαεις μεσα σε καμια πισινα η κατι η αν η θηκη σου εχει/ειχε τραβησει πολλη υγρασια και δεν το προσεξες.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk[/quote]
οχι κ ετσι ρε φιλε μου
αγιωσαν τα μεταλλα πολλα κ ελαχιστο πολλα ελαχιστο πανω στη ρηγα
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΦΙΛΕ ARRWSTOSFASSA ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ....ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΟΥΑ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.....ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ!!
ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΜΠΕΝΟΥΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ....ΕΣΥ(ΕΜΕΙΣ) ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΜΕΣ...Η ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΜΕΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΟΥ,ΜΕ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΓΙΛΕΚΟ ΑΛΛΑ..ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ...ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΑΛΑΜΕΣ ΣΟΥ!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ EJECTORS....ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΤΡΑ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΓΩΘΕΙ Η ΠΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ(ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ) ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ EJECTOR ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΚΑ!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2 ΚΥΝΗΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΒΑΖΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ EJECTORS ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΘΑΛΑΜΕΣ ΣΟΥ ΤΑΚΤΙΚΑ....ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΑΛΑΜΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΛΥΘΕΙ 1000%
φιλε ευχαριστω για τις συμβουλες
θα το εφαρμοσω αν μεν βαρκουμαι δηλαδη κ θα σου πω αποτελεσμα
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΦΙΛΕ ARRWSTOSFASSA ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ....ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΟΥΑ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.....ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ!!
φιλε ευχαριστω για τις συμβουλες
θα το εφαρμοσω αν μεν βαρκουμαι δηλαδη κ θα σου πω αποτελεσμα
ΑΡΡΩΣΤΕ ΤΗς ΦΑΣΣΑς για τα ejectors αν δεν ηρθε το οπλο σου με προβληματικους τους εξολκεις τοτε ειναι καθαρα θεμα καθαριοτητας και συντηρησης οπως ειπε ο Σολωνας και καποιας ρυθμισης τους. Για το αγιωμα στα μεταλλα αφου ειναι σε εκτεταμενη μορφη, προσωπικη μου αποψη, ειναι οτι δεν εχει σωτηρια, δηλαδη να διορθωθει με το οποιονδηποτε λαδι συντηρησης οπλου, απλα αυτο που θα καταφερεις ειναι να το διατηρας στην παρουσα του κατασταση με την προυποθεση οτι μια φορα την βδομαδα πρεπει να το τρυφεις με ενα καλο λαδι.Το αγιωμα που την στιγμη που δημιουργηθηκε δεν θα φυγει απο μονο του παρα μονο αν το παρεις σε ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟΥΡΓΟ ο οποιος θα σου το ξαναβαψει μεσω σταδιακης οξυδωσης κλπ κλπ κλπ
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
εμενα παλε τουτη η τακτικη θυμιζει μου σκηνες απο παλιες ταινειες του ελληνικου κινηματογραφου για το επος του 1821 με τον Αθανασιο Διακο, Ανδρουτσο, Μπουμπουλινα κλπ που μετα απο καθε πυροβολισμο επρεπε να στοτσιασουν καλα το μπαρουτι μεσα στην καννη για την επομενη τους βολη...