Victory 31 λιλα
- Laurona
Victory 31 λιλα
Μετα τα αποτελεσματα των δοκιμων του φιλου Λευκιου και Σπυρου που ευχαριστω και γω με την σειρα μου, ειδα με ενδιαφερον το πιο πανω φυσιγγιο.
Δεδομενου του καλου του ονοματος σας παρακαλω πειτε μου οσοι το χρησιμοποιειτε σε ποιες καιρικες συνθηκες εχετε δει καλυτερα αποτελεσματα, δεδομενου των ταχυτητων, πιεσεων του και πυριτιδας καθως και επισης εαν καποιος το εχει δοκιμασει σε νουμερο σκαι 5 και εξι , και με ευρος τσοκαρισματων απο 2 μεχρι 5.
Δεν βλεπω τοσο τις καιρικες συνθηκες οσο το να ειναι ενα φυσιγγιο καλο απο θεμα κατανομης και διατρησης και να μπορει να χρησιμοποιηθει σχεδον και εαν ειναι δυνατον ολη μερα.
Γιαυτο και ρωτω εδω για να δω πολλες και διαφορες αποψεις
Σκοπευω να τ οδοκιμασω στην φασσα το καλοκαιρι καθως και στο ενδημικο και θα ηθελα την αποψη σας.
Ευχαριστω
Δεδομενου του καλου του ονοματος σας παρακαλω πειτε μου οσοι το χρησιμοποιειτε σε ποιες καιρικες συνθηκες εχετε δει καλυτερα αποτελεσματα, δεδομενου των ταχυτητων, πιεσεων του και πυριτιδας καθως και επισης εαν καποιος το εχει δοκιμασει σε νουμερο σκαι 5 και εξι , και με ευρος τσοκαρισματων απο 2 μεχρι 5.
Δεν βλεπω τοσο τις καιρικες συνθηκες οσο το να ειναι ενα φυσιγγιο καλο απο θεμα κατανομης και διατρησης και να μπορει να χρησιμοποιηθει σχεδον και εαν ειναι δυνατον ολη μερα.
Γιαυτο και ρωτω εδω για να δω πολλες και διαφορες αποψεις
Σκοπευω να τ οδοκιμασω στην φασσα το καλοκαιρι καθως και στο ενδημικο και θα ηθελα την αποψη σας.
Ευχαριστω
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- andreasana210326
Re: Victory 31 λιλα
ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....
Η VICTORY LILA HTAN TO ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΙΝ 30 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ JK ΠΗΡΕ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙΑ. ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙΡΟ. ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ GAMBA ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΝΟ 28','ΑΥΛΟΙ 18.4 ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΣΙΟΚ 2-1. ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΥΑΛΟ.
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΣΙΓΙΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ VICTORY TO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ...ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ....8ΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.....ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΤΥΠΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΛΑΓΟ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 ΘΥΜΑΜΑΙ, ΣΤΑ 25 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΡΑ. Ο ΛΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΩΤΣΗΣΕ. ΚΤΥΠΗΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΣΕ 6 ΠΑΛΙ ΝΟΥΜΕΡΟ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΙΟΥ, Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΑΦΕΡΕ ΤΟ ΕΞΗΣ... δοκιμαστικε στις προσφατες δοκιμές που εκανα στις 22/4/2014 η ώρα 1100 σε Ν-Α ανεμο 2-3 μποφορ 40% υγρασία και 29 βαθμους κελσίου.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΟΝΟ ΩΡΕΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΣΑ.. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΣΟΥ AKOMA 2 TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ 8Α ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΕΑΝ Η ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΓΛΥΚΑΣΙΑ ΚΑΙ 8ΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΟΧΙ ΠΙΟ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΥΚΙΟΣ.
Η VICTORY LILA HTAN TO ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΙΝ 30 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ JK ΠΗΡΕ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙΑ. ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙΡΟ. ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ GAMBA ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΝΟ 28','ΑΥΛΟΙ 18.4 ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΣΙΟΚ 2-1. ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΥΑΛΟ.
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΣΙΓΙΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ VICTORY TO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ...ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ....8ΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.....ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΤΥΠΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΛΑΓΟ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 ΘΥΜΑΜΑΙ, ΣΤΑ 25 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΡΑ. Ο ΛΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΩΤΣΗΣΕ. ΚΤΥΠΗΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΣΕ 6 ΠΑΛΙ ΝΟΥΜΕΡΟ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΙΟΥ, Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΑΦΕΡΕ ΤΟ ΕΞΗΣ... δοκιμαστικε στις προσφατες δοκιμές που εκανα στις 22/4/2014 η ώρα 1100 σε Ν-Α ανεμο 2-3 μποφορ 40% υγρασία και 29 βαθμους κελσίου.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΟΝΟ ΩΡΕΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΣΑ.. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΣΟΥ AKOMA 2 TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ 8Α ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΕΑΝ Η ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΓΛΥΚΑΣΙΑ ΚΑΙ 8ΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΟΧΙ ΠΙΟ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΥΚΙΟΣ.
- spyrosspyrou851
Εγώ αυτό χρησιμοποιούσα σε τσιοκ *4 και νούμερο #6 και είναι το αγαπημένο μου. Πάντα όμως το πρωί του ενδημικού που είναι κρυάδα. Έτυχε να πετύχω και περδίκια τζιαι μαυρόπουλους όταν υπήρχε και ζέστη αλλά σπανίως το χρησιμοποιούσα για έτσι ώρες καθώς ήμουν με την ιδέα (πιθανόν λανθασμένη) ότι το Α1 θέλει κρυάδα και κάνει τις πρωινές ώρες του ενδημικού. Εξού και το γιατί τζιαι στην τζίκλα χρησιμοποιώ το ξάδερφό του την Concorde τις πρωινές ώρες. Από φέτος θα το χρησιμοποιώ σε 7 για πρώτη και αν δεν μείνω ευχαριστημένος από την δοκιμή της Super Coturnice σε #6 στη δεύτερη μαζί με την Lambro καφέ (τσιοκ *2).
-
- Full Member
φιλε ξερω ενα φιλο μου που δεν την φκαλει που μεσ το οπλο του για πολλα χρονια. αυτο το φυσιγγιο παιζει μονο σε νουμερο 5,6 και 7 δεν τον νιαζει με που κριαδεσ με που πιραεσ με που υγρασιεσ οταν δεν πεφτουν λεει οτι αυτοσ φτει. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΥΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟLaurona έγραψε:Μετα τα αποτελεσματα των δοκιμων του φιλου Λευκιου και Σπυρου που ευχαριστω και γω με
Ευχαριστω

- Breda Pegaso
Τι κακα εχει αυτη η μεθοδος φιλε nike powder?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- kypros
Πολυ καλο και σταθερο σχετικα φυσιγγιο με αρκετα καλες αποδοσεις για 31 γρ. Μια απο τις Σταθερες μου επιλογες για ολα τα χοντρα μας κυνηγια , προτιμο το νουμερο 6.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΘΑΤΗΝ ΜΙΑΝ ΦΟΡΑ ΣΤΕΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΘΩ! ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΓΙΣΤΩΝ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ(ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΥΤΙ ΑΛΛΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΕ ΤΟΣΟ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΦΤΕΞΕΙΣ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑBreda Pegaso έγραψε:Τι κακα εχει αυτη η μεθοδος φιλε nike powder?
-
- Full Member
Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Εχώ κανει παρα πολλές δοκιμές, εχω μετρήσει χιλιάδες σκάγια, εχω μελετησει παρα πολυ προσεκτικά καθε κατανομή που δοκιμάζω, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΊ αντιθέτως εχω αρκετό θυμό γιαυτόν διοτι πολλά απο τα φυσίγγια του, αλλαζει τα δεδομένα ( βλεπε 35γρ ασπρη), ομως για το συγκεκριμένο φυσίγγιο ολες οι δοκιμές του ηταν ΑΛΦΑ και δεν συγκριθηκαν με ιδια χαρακτηριστικά αλλων φυσιγγίων ,αλλα με φυσίγγια με καλύτερα δεδομένα απο αυτό. Σίγουρα θα κανω και αλλες δοκιμές σε τελειως διαφορετικές συνθηκες για να δουμε στα σιγουρα ποση σταθερότητα εχει. Δέστε την εικονα του πιό κάτω.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- giorgos80
- spyrosspyrou851
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 883#p75883giorgos80 έγραψε:Λευκιε τη διατρηση δεν μας εγραψες
Στα 36 μ 12>10 (δλδ 12 κτύπησαν, 10 πέρασαν τα 150 φύλλα) με τσιοκ *3
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 075#p76075
Στα 40μ με τσιοκ *2 (15>15), και με τσιοκ *1 (12>11).