ARRWSTOSFASSAS έγραψε:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ARRWSTOSFASSAS έγραψε:ευχαριστω πολυ παιδια.τον ξερω τον ανθρωπο ετυχε να του παρω το οπλο μου πολυ παλια οταν ειχε μαγαζι κοντα στο παφος Τν αλλα μ ειπε οτι δεν προλαβαινε να το φτιαξει μεχρι την πρεμιερα.μετα εκλεισε το μαχαζι κ νομιζα οτι σταματησε τουτη τη δουλεια
ΦΙΛΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΟΥ(ΓΙΛΕΚΟ)?
οχι φιλε ποτε δεν φορω γιλεκο παντα ζωνη.εννοεις οτι εχουν υγρασια τα φυσιγγια?μπορει παντως γιατι στο ποστο για τις φασσες η ζωνη γινεται καρεκλουα
και μπορει να τραβουν υγρασια που χαμε...εχεις δικαιο μπορει να επηρεαζει τουτο!

παντως το οπλο το καθαριζω συχνα-πυκνα και μεσα στις καννες με βερκες κ λαδια για καθαρση-ξυλο-συντηρηση μεχρι κ γρασο βαλω στα ''κλειδια''
το οπλο ειναι browning 425 κ το αγορασα καινουριο το 2006 απο τη πασυκυ λευκωσια (κιτρομηλιδη)
το πηρα σκοπευτηριο για να το δοκιμασω
ηταν 5-6 μερες πριν τη φασσα.την παραμονη της φασσας οταν ανοιξα τη θηκη για να το χαιδεψω πριν την μεγαλη μερα ειδα με απογοητευση οτι αγιωσε(το πηρα σκοπευτηριο ΜΟΝΟ 1 φορα)
μετα απο 3 μερες το πηρα λευκωσια κ ζητησα εξηγησεις
μου ειπε οτι φταιει το λαδι(σαν να κ εβαλα του μουρουνελαιο κ οχι λαδι καλο)
κ μου εμπηξε κατι legia ταχα special for browning κ με εστειλε σε πολυ γνωστο οπλουργο στην λεμεσο για να μ το καθαρισει
ο οπλουργος μ ειπε οτι φταιει το ................ΔΡΩΜΑ μου

(σαν να κ ειμαι αβαφτιστος)
τοτε ειπα κ εγω ατε ασ..... κ σκεφτηκα την κυπριακη ατακα ''εγιω στραωνω τζαι πουλω εσου αμπλεπε τζαι γοραζε''
λαμογια (λαλουν κ οι καλαμαραδες)δο3α σοι ο θεος ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΑΙΩΝΙΑ