ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ FAIR ΘΕΩΡΕΙΤE ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ TO KAΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ? ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ SLX 692 GOLD ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ?? TO SLX 600 GOOSE ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΜΝΕΙ ΤΕΣ ΜΑΤΣΑ...
Τες φασσες εν ο Σολων που τες καμνει ματσα. Εν τζιαι το οπλο που μονο του
ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ.....Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΑΝΤΙ8ΕΤΟ.
ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΟΥΤΕ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Φίλε Αλέξη δες και το δικό μου. Πολύ μέτριο το αποτέλεσμα αν το δεις από κοντά αλλά τη δουλειά του θα την κάνει!
Αύριο θα πάω δουλειά με την παραλλαγή τζιαί θα το πάρω μαζί μου. Θα σταθώ μες τη μέση του πάρκινγκ τζιαί θα δω αν οι φάσσες θα περνούν που πάνω μου όπως τες γαλίνες ή αν θα κλώνουν (1ο τεστ...)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μαριε μπραβο.Φαινεται πολυ καλο φιλε.Τωρα αν θα μας κοντευκουν παραπανω δεν ξερω φιλε αλλα θελω να πιστευω πως ναι ;).Στο κατω κατω ο ανθρωπος παραλλαγη φιλος Σολωνας εν τζιε κανενας τυχαιος σε αυτα που λεει
P.SΠαρετα τες πελλαρες με το παρκινγ και εννα σε κατσουν μεσα
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Μαριε μπραβο.Φαινεται πολυ καλο φιλε.Τωρα αν θα μας κοντευκουν παραπανω δεν ξερω φιλε αλλα θελω να πιστευω πως ναι ;).Στο κατω κατω ο ανθρωπος παραλλαγη φιλος Σολωνας εν τζιε κανενας τυχαιος σε αυτα που λεει
Ευχαριστώ φίλε! Πάω να "πλύνω" κάτι μιτσιούς στο φούτσαλ τωρά, θα τα πούμε αύριο.
Pathfinder έγραψε:Μαριε μπραβο.Φαινεται πολυ καλο φιλε.Τωρα αν θα μας κοντευκουν παραπανω δεν ξερω φιλε αλλα θελω να πιστευω πως ναι ;).Στο κατω κατω ο ανθρωπος παραλλαγη φιλος Σολωνας εν τζιε κανενας τυχαιος σε αυτα που λεει
Ευχαριστώ φίλε! Πάω να "πλύνω" κάτι μιτσιούς στο φούτσαλ τωρά, θα τα πούμε αύριο.
Πρόσεχε τη σούβλα!!
Ειπα σου κοπιασε και εσυ προτιμας να βουρας μια μαππα μες τα γηπεδα τς τς τς καλα να περασεις φιλε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
MARIOSE έγραψε:Φίλε Αλέξη δες και το δικό μου. Πολύ μέτριο το αποτέλεσμα αν το δεις από κοντά αλλά τη δουλειά του θα την κάνει!
Αύριο θα πάω δουλειά με την παραλλαγή τζιαί θα το πάρω μαζί μου. Θα σταθώ μες τη μέση του πάρκινγκ τζιαί θα δω αν οι φάσσες θα περνούν που πάνω μου όπως τες γαλίνες ή αν θα κλώνουν (1ο τεστ...)
Αν το κάμεις τούτο στον επόμενο τόπο διαμονής σου θα βλέπεις πολλές φάσσες από κοντά.......
MARIOSE έγραψε:Φίλε Αλέξη δες και το δικό μου. Πολύ μέτριο το αποτέλεσμα αν το δεις από κοντά αλλά τη δουλειά του θα την κάνει!
Αν το κάμεις τούτο στον επόμενο τόπο διαμονής σου θα βλέπεις πολλές φάσσες από κοντά.......
Στην Αθαλάσσα...
Άκουσα έχει πολλές τζιαμέ
ρε παιδια επειδη εμενα εν πιανουν τα χερια μου γιατι ειμαι ''αναπηρος'' και συκκιρτω ενεχει κανενα πογιατζη οπλων στην παφο ΚΑΛΟ γιατι οσους δοκιμασα οπλουργους ειναι διανοητικα καθυστερημενοι σορρυ αλλα εσπασα εχει τοσα χρονια που γυρευκω καποιον που να καταλαβει.........σαζουν ενα πραμα και χαλουν αλλα οχι αλλο αλλα και ζητουν και κ.λο σαν να κ εν γιατροι
εσεις ρε παιδια οι παφιτες που στελλετε τα οπλα σας? πειτε μου σε πμ αν γινεται
ευχαριστω εκ των προτερων
ARRWSTOSFASSAS έγραψε:ρε παιδια επειδη εμενα εν πιανουν τα χερια μου γιατι ειμαι ''αναπηρος'' και συκκιρτω ενεχει κανενα πογιατζη οπλων στην παφο ΚΑΛΟ γιατι οσους δοκιμασα οπλουργους ειναι διανοητικα καθυστερημενοι σορρυ αλλα εσπασα εχει τοσα χρονια που γυρευκω καποιον που να καταλαβει.........σαζουν ενα πραμα και χαλουν αλλα οχι αλλο αλλα και ζητουν και κ.λο σαν να κ εν γιατροι
εσεις ρε παιδια οι παφιτες που στελλετε τα οπλα σας? πειτε μου σε πμ αν γινεται
ευχαριστω εκ των προτερων
Καταρχην εισαι Παφιτης?Γιατι τωρα το λεεις?:)Οταν λεεις πογιατζης τι εννοεις ακριβως?Για ποιο σκοπο τον θελεις?Για θεμα παραλλαγης η να σου βαψει ξανα τα μεταλα στις καννες?