Χα χα..... Λυπάμε άλλα θα απογοητευσω τους φίλους.

Πρώτες 2 εξορμήσεις εστευθηκαν με αποτυχία... Επήγα και γω μες τα βαλτοχωράφα λίγο πιο πάνω από τη λίμνη που έχει λίγα χόρτα μηπως μπορέσω και κρυφτώ και περίμενα καρτέρι να περάσουνε τα παπιά. Αυτά όμως περνούσαν σε ύψος απαγορευτικό και κατεβαίνουν μόνο με κράχτη ή άμα έχεις φυλάχτρα μες το νέρο. Πρέπει να ήμουν ο μόνος χωρίς... απόκρυψη (δίχτυ παραλλαγής τουλάχιστο και .... ‘σκατά’ στα μούτρα

, έτσι λένε εδώ τις μπογιές) κράχτη και ομοιώματα. Πάντως τα γειτονικά καρτέρια παίξανε 4-5.
Η σφαγή όμως, τουφεκίδι όπως πρώτη Κυριακή στην Κύπρο, έγινε μέ’σε ιδιοτικές περιουσίες που τις είχανε ταισμένες (επιτρέπεται μέχρι 2-3 βδομάδες πριν την έναρξη). Κοτόπαπιες δηλαδή.
Έπαιξα μια το βράδυ τέλια και πήγε χαμένη μες τα βάλτοχωραφα.
Την 2η εξόρμηση πήγα και αγόρασα ηλεκτρονικό κράχτη αλλά τίποτα δεν έκανε. Το μόνο που έκανε ήταν να μου κάνει πονοκέφαλο... Η πλάκα είναι ότι όλοι έχουμε αγοράσει τον ίδιο φτηνό ηλεκτρονικό κράχτη γιατί όταν τον έβαλα να παίξει διαπίστωσα ότι κάνει ακριβώς την ίδια φωνή (λίγα δευτερόλεπτα) που έκαναν οι κράχτες στα γειτονικά καρτέρια. Η αλήθεια τους είδα που κατεβάσανε/γυρίσανε μερικά πουλιά αλλά οι παπίρες, δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ βλαμένες...
Επιφυλάσομαι. Αλλά αρμαθιές στο χωρτάρι ντουζίνες αραδιασμές, δεν προβλέπονται.
Δεν είμαι αμερικανάκι εγώ..!!!!