Φίνες

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: Φίνες

Δημοσίευση από Athos 1978 »

:shock: :shock: :shock:
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Athos 1978 έγραψε: :shock: :shock: :shock:
εννα την κάμει αμπέλι η κορού :lol:
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

πιπερουι και θα την καμει μελι χαχαχαχαχα
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άτε ρε Άθω άψε τα κάρβουνα :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Φαντάστου να πάεις στο σουβλιτζίτικο τζιαι να παραγγείλεις μια πίττα φίνα με απ' όλα. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:Φαντάστου να πάεις στο σουβλιτζίτικο τζιαι να παραγγείλεις μια πίττα φίνα με απ' όλα. :lol: :lol:
:lol: :lol: Τζιαί πολλύν πιπέριν είπε η κοπέλλα που τη καθάριζε... :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Φαντάστου να πάεις στο σουβλιτζίτικο τζιαι να παραγγείλεις μια πίττα φίνα με απ' όλα. :lol: :lol:
:lol: :lol: Τζιαί πολλύν πιπέριν είπε η κοπέλλα που τη καθάριζε... :lol:
Κάτι άκουσα τζιαι για ginger. :D
grigri5
Full Member

Δημοσίευση από grigri5 »

Marinos έγραψε:
grigri5 έγραψε:Έσχισα με το μαχαίρι επι τόπου τις πληγές και πίεσα να βγει το δηλητήριο και μετά την πήρα στους ώμους μου και πήγα στο αυτοκίνητο
Φιλε λυπούμε για τον σκύλλο σου. Συλληπητηρια.
Οσο για το σχήσιμο, αν θύμούμε καλα, σε κατι σεμιναρια περσι ενας γιατρός μας είπε οτι τούτο ειναι λάθος πρακτική.
Ευχαριστώ φίλε! Γιατί είναι λάθος το σκίσιμο; Ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάτι πιο δυνατό απο τις κορτιζόνες και τις ατροπίνες που μπορούμε να κρατούμε μαζί μας στο βουνό; Άκουσα κάτι για μια βεντούζα που σκίζεις την πληγή και ρουφά το δηλητήτιο και για ένα ρεύμα που διασπά το δηλητήριο....Μήπως έχει κανένας σας να μου πει περισσότερα;
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

grigri5 έγραψε:
Marinos έγραψε:
grigri5 έγραψε:Έσχισα με το μαχαίρι επι τόπου τις πληγές και πίεσα να βγει το δηλητήριο και μετά την πήρα στους ώμους μου και πήγα στο αυτοκίνητο
Οσο για το σχήσιμο, αν θύμούμε καλα, σε κατι σεμιναρια περσι ενας γιατρός μας είπε οτι τούτο ειναι λάθος πρακτική.
Ευχαριστώ φίλε! Γιατί είναι λάθος το σκίσιμο; Ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάτι πιο δυνατό απο τις κορτιζόνες και τις ατροπίνες που μπορούμε να κρατούμε μαζί μας στο βουνό; Άκουσα κάτι για μια βεντούζα που σκίζεις την πληγή και ρουφά το δηλητήτιο και για ένα ρεύμα που διασπά το δηλητήριο....Μήπως έχει κανένας σας να μου πει περισσότερα;
Φίλε καλημέρα. Πρώτα, ο λόγος που επισήμανα το πόστ σου με το σκίσιμο είναι για να μην το δουν άλλοι και το εφαρμόσουν.

Το σκίσιμο είναι λάθος γιατί έτσι αυξάνεις/μεγαλώννεις την πληγή, αρά πιο μεγάλη επιφάνεια για να απορροφηθεί το δηλητήριο. Ούτε όταν θα χρησιμοποιήσεις βεντούζα. Μίλα με ένα χτηνίατρο καλύτερα :!: :!:
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

grigri5 έγραψε:
Marinos έγραψε:
Φίλε δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά θυμίζεις μου τον εαυτό μου. Εγύρεφκα πάντα απαντήσεις μέσα στο φόρουμ και που κουβέντες του καφενέ. Μέγα λάθος. Πήγαινε σε ένα κτηνίατρο που είσαι ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες του να σου τα εξηγήσει όλα.
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”