Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Κατ' ακριβειαν αυτο μπορει να ισχιει. Εχω ακουσει απο κυνηγους που ετυχε να αφησουν καποιο καιρο στο θαλαμο θηραματα κυνηγημενα με επιχαλκομενα σκαγια, οτι στα σημεια που εχει μεινει το σκαγι στο κρεας εχει αρχισει σιγα σιγα να αλλιωνεται το κρεας γυρω απο το τραυμα....τωρα ποσο σοβαρο μπορει να ειναι αυτο δεν ξερωLaurona έγραψε:Δεν ειναι εποκινδυνο για το θηραμα κ σε συνεπεια για τον ανθρωπο που ακολουθος θα το καταναλωσει?
Σωστός. Επαυξάνω.mouzouris έγραψε:Ταπεινή μου άποψη (αν βλέπω καλά) είναι ότι όντως είναι αναμεικτα τα σκάγια αλλά ανάμεικτα από δύο παρτίδες επιχαλκωμένων σκαγιών. Η πρώτη παρτίδα έγινε με σωστή επιχάλκωση ενώ στην δεύτερη κακή επιχάλκωση. Η επιχάλκωση γίνετε με ανοδίωση και το πόσος χαλκός μεταφέρεται στα σκάγια μολύβδου παιζούν ρόλο και ο χρόνος της διαδικασίας και τα χημικά που χρησιμοποιούνται.
Στην δεύτερη φώτο που είναι σε κοντινή απόσταση η φωτογράφιση τους, αρκετά από τα σκάγια έχουν μερικό "χρύσισμα" πάνω τους. Νομίζω δεν είναι αντανάκλαση από τα διπλανά σκάγια. Αυτό μόνο ο Σόλον θα μας το πει.
Αν ο κατασκευαστής των σκαγιών γνώριζε ότι μια παρτίδα έχει πρόβλημα ίσως να τα ανάμιξε με άλλα.
Αν τώρα ο κατασκευαστής των φυσιγγίων γνώριζε για το πρόβλημα και τα διέθεσε κακώς, πολύ κακώς. Αν το ανακάλυψε μετά θα έπρεπε να αποσυρθούν από την αγορά.
Αν τώρα κάποια αποσύρθηκαν από την αγορά, αυτό δεν το γνωρίζουμε.
Το σίγουρο είναι ότι έφτασαν στον καταναλωτή και το άλλο σίγουρο και είναι προς τιμή τους, η εταιρεία το παραδέχεται.
Τα σενάρια πολλά και κανείς δεν θα ξέρει ποιον να πιστέψει.
Προσωπικά πάντα θα στηρίζω τις Κυπριακές εταιρίες φυσιγγίων αφού το επίπεδο τους είναι πολύ ψηλό. Ο νοών νοείτω !!!!!!!!!!!!