Αγόρασα αυτό το όπλο πριν κανένα μήνα και θα ήθελα να μάθω απο κατόχους του όπλου τι φυσίγγια χρησιμοποιούν σε κυνήγι πέρδικες σε πεδιάδες μέχρι ημιορεινες περιοχές.
Τα χαρακτηριστικά του όπλου είναι
Cynergy sporting 28"
INVECTOR plus chokes 2&3
Αυλοι 18.7
BROWNING CYNERGY ΦΥΣΙΓΓΙΑ
-
- Full Member
-
- Full Member
Re: BROWNING CYNERGY ΦΥΣΙΓΓΙΑ
Κάποιος άλλος έχει δοκιμάσει οτιδήποτε φυσίγγια σε διευρημενους αυλους?Filippos έγραψε:Αγόρασα αυτό το όπλο πριν κανένα μήνα και θα ήθελα να μάθω απο κατόχους του όπλου τι φυσίγγια χρησιμοποιούν σε κυνήγι πέρδικες σε πεδιάδες μέχρι ημιορεινες περιοχές.
Cynergy sporting 28"
INVECTOR plus chokes 2&3
Αυλοι 18.7
- spyrosspyrou851
Aν θυμούμαι καλά από φωτογραφίες, ο φίλος Αχερκώτης έχει Cynergy.
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 743#p72743
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 743#p72743
-
- Full Member
Filippos έγραψε:Κάποιος άλλος έχει δοκιμάσει οτιδήποτε φυσίγγια σε διευρημενους αυλους?Filippos έγραψε:Αγόρασα αυτό το όπλο πριν κανένα μήνα και θα ήθελα να μάθω απο κατόχους του όπλου τι φυσίγγια χρησιμοποιούν σε κυνήγι πέρδικες σε πεδιάδες μέχρι ημιορεινες περιοχές.
Cynergy sporting 28"
INVECTOR plus chokes 2&3
Αυλοι 18.7
- nicolasyp
- Full Member
Filippos έγραψε:Κάποιος άλλος έχει δοκιμάσει οτιδήποτε φυσίγγια σε διευρημενους αυλους?Filippos έγραψε:Αγόρασα αυτό το όπλο πριν κανένα μήνα και θα ήθελα να μάθω απο κατόχους του όπλου τι φυσίγγια χρησιμοποιούν σε κυνήγι πέρδικες σε πεδιάδες μέχρι ημιορεινες περιοχές.
Cynergy sporting 28"
INVECTOR plus chokes 2&3
Αυλοι 18.7
φιλε μου εχω browning 18.8 για παρα πολλα χρονια και επεξα του ουλλες τες χαρτουτσιες του παζαρκου!
καλοκαιρι για φασσες : extra royal 33.5, nobelsport classica 32, victory europa nickel 32, victory 31 λιλα, victory concorde 31!
χειμωνα περδικα: nobelsport speed 34, victory europa 32, victory 35 ασπρη , nobelsport supercaccia 38, lambro biturbo 36, δορκας condore 36!
τζικλα: victory supertordo 32, extra sarka 33, victory luckyshot 33.5, nobelsport Ok 31, nobelsport tordo 32..
ξεκινα με τουτες και θωρεις στην πορεια...
-
- Full Member
Φίλε Νικόλα ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες που μου έδωσες αλλά έχω μια τελευταία απορία αν και νομίζω έχω την απάντηση.nicolasyp έγραψε:Filippos έγραψε:Κάποιος άλλος έχει δοκιμάσει οτιδήποτε φυσίγγια σε διευρημενους αυλους?Filippos έγραψε:Αγόρασα αυτό το όπλο πριν κανένα μήνα και θα ήθελα να μάθω απο κατόχους του όπλου τι φυσίγγια χρησιμοποιούν σε κυνήγι πέρδικες σε πεδιάδες μέχρι ημιορεινες περιοχές.
Cynergy sporting 28"
INVECTOR plus chokes 2&3
Αυλοι 18.7
φιλε μου εχω browning 18.8 για παρα πολλα χρονια και επεξα του ουλλες τες χαρτουτσιες του παζαρκου!
καλοκαιρι για φασσες : extra royal 33.5, nobelsport classica 32, victory europa nickel 32, victory 31 λιλα, victory concorde 31!
χειμωνα περδικα: nobelsport speed 34, victory europa 32, victory 35 ασπρη , nobelsport supercaccia 38, lambro biturbo 36, δορκας condore 36!
τζικλα: victory supertordo 32, extra sarka 33, victory luckyshot 33.5, nobelsport Ok 31, nobelsport tordo 32..
ξεκινα με τουτες και θωρεις στην πορεια...
Απο τις επιλογές σου βλέπω ότι η πιο χαμηλή γομωση που χρησιμοποιείς ειναι 31 γρ.
Ειναι αλήθεια ότι οι διευρυμενοι αυλοι χρησιαζονται μερικά γραμμάρια παραπάνω για να αποδώσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες?
-
- Full Member
φιλε μου είχα το ίδιο όπλο θα σου πω ακριβώς τι χρησιμοποιούσα και βλέπεις... saga heavy 34gr 5, saga field 32gr 5 και rc red shot 28 gr 7.5 nickel τα ίδια και περτικο και φάσσα....