Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Απάντηση
axerkwtis

Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Δημοσίευση από axerkwtis »

Πανικος Setter έγραψε:όπως πάμε εννα κλείσουμε το φόρουμ του ψαρέματος :lol: :lol:
χθες βράδυ μαζί με το βουρκατορα Αχερκωτη τζαι για το Χρύσανθο ( Laurona ) που θέλει λεπτομέρειες
οι τρεις σηκωτές και οι 2 ρεχτες :lol:
Πανικο αφηνεις κενα στην δηλωση σου..δεν περιγραφεις την διαδικασια φερμας και σηκωματος
Εβαλε κ πουλια εψες αλλα εν εκαταλαβαμε εν φασσες τρυωνια ζευκαλατες..αλοπως εν η παγωνιερα π εφταιε
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αφιερωμενο στους φιλους μου Ααχερκωτη και Πανικο....που τους εμεινε το καρφωμα......στα σιειλη :lol:

Τωρα ετσι σοβαρα........που ηντα ψαραγορα ψουμνιζεται ειπαμεν? ;) Πιανει πολλυν ''ψαριν'' να παενω τζιε εγω :lol:

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΤΑ ΨΑΡΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΣΑΙΖ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΨΑΡΑΓΟΡΑ. :lol: :lol: :lol:
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Laurona έγραψε:Αφιερωμενο στους φιλους μου Ααχερκωτη και Πανικο....που τους εμεινε το καρφωμα......στα σιειλη :lol:

Τωρα ετσι σοβαρα........που ηντα ψαραγορα ψουμνιζεται ειπαμεν? ;) Πιανει πολλυν ''ψαριν'' να παενω τζιε εγω :lol:

αααααλαα
ψημενες φρεσκες μαζι με μιαν τσακριιννννν εμουσκομυριζε η γεριμη αλλα ωστε να τελειςωσει το τραγουδι ρε Χρυσανθε εμεινα κ εθωρουν το πιατο οφκερο
εν μας εμεινε τιποτε για να καταλαβεις ειχε 2 "γοργονες" εκαμναν τα ωραια τους διπλα που τον Πανικο αλλα ο πελλος ειπε τους εν σας καμνω ζαφτιν μονος μου κατσετε να ερτει ο Αχερκωτης..εκοπηκαν του βουρου εξαναειδες εκατοσταρι μες την θαλασσα???
ειπα σου το κ πριν ηρταν εξω τα ψαροκαικα κ ειπαν του ρε Πανικο πουλα μας λιο να μεν φκουμε εξω με τες ζεμπιλες μονο κ εδωσε τους οι να καταδεχτουμε να πιασουμε εμεις που κεινους..

για να καταλαβεις τι εγινε..
σε μια φαση τσιμπα το ενα..παμε φκαλουμεν το τσιππουρα μες την βουρκα..την ωρα που εδολοναμε 3 τσιμπιματα το αλλο δυναμενα..φκαλουμε εγελασε μας δολονουμε κ καθουμαστε κ λαλει ο Πανικος εν θελω να ταραξει τιποτε για 10 λεπτα να πιω την μπυρα κ το τσιαρο μ..εν κ τελειωσε την κουβεντα του "εσηκωστηκε του".........το φωσφορο..αφησε το τζιαμεαψε το τσιαορο τ ανετος κ μετα να παει να το φκαλει...το ατζιστρι ομως..χαζιρι να το φκαλει π το κωλο..
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Με μιαν ανάσα....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Panmoy έγραψε:Με μιαν ανάσα....
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

kyriakos304 έγραψε:
Panmoy έγραψε:Με μιαν ανάσα....
Μπορουν να γινουν πολλα στο λιγο χρονο της μιας ανασας.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μπράβο σου φίλε Παντελή! Έκαμες τες (ή μάλλον "έκαμες τα") μάτσαν! ;)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Προς το παρόν ξαναθκιεβάζω τα περιοδικά μου τζιαι μετρώ τις μέρες μέχρι να έρτει το όπλο μου. :)
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Κουρκουνουες , νακκο καππαρι , νακκο σκοπευτήριο , νακκο μάππα , λιες αναγνωρίσεις για καμια σταινλες στηλ , πλωμα στη θάλασσα δίνουν οι φουκούες τζι αφτουν , βρεθετε η συνοπαρτζια κάμποσο λαφαζανικι για περασμένα κυνήγια νεκατωνουμε ξανανεκατωνουμε φυσίγγια.....ετο παριορκουμαστε οστι να περάσει ο καιρός να έρτει το κυνήγι....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”