oliviapoint5_full.jpg
Καθαροαιμα η Ιμιαιμα σκυλια
Re: Καθαροαιμα η Ιμιαιμα σκυλια
δημιουργια απαντησης-> προσθηκη συνημμενου->βρισκεις την φωτογραφια σου που προσεχεις να την εχεις μικρανει πρωτα και βαλεις την'petros' έγραψε:ρε παιδκια εχει κανενα να μου εξηγησει πως μπορω να βαλω φωτος ?????τζε εχω πολλες![]()
![]()
- Anthimos
- Moderator
miky55 έγραψε:ΤΟΥΤΗ Η ΦΕΡΜΑ ΑΡΕΣΚΗ ΣΟΥ ΑΝΘΙΜΕ

99% Φραγκολινα!!!???
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
respect .....RESPECT έγραψε:ολιβια ισως το καλητερο θυλικο σκυλι .Φερμα 2,5 μηνων 10 μετρα σε ορτικι
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Anthimos
- Moderator
Και του φίλου του RESPECT εν επιπλα όμως
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΒΑΡΤΟΥΣ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΦΕΡΜΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΛΛΟΥΤΖΙΗΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑsotiris!129 έγραψε:δημιουργια απαντησης-> προσθηκη συνημμενου->βρισκεις την φωτογραφια σου που προσεχεις να την εχεις μικρανει πρωτα και βαλεις την'petros' έγραψε:ρε παιδκια εχει κανενα να μου εξηγησει πως μπορω να βαλω φωτος ?????τζε εχω πολλες![]()
![]()

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
εγω μονο με video μπορω να τους το φιξω ρε LUI γιατι με την φωτογραφια χανεις πολλα παρα πολλα!!! πχ ζιαμε στον ποταμο που εφκαλε 8-10 φραγγολινες μαζι ενα σικομα μεσα σε 1 δευτερολεπτο ασπουμε πια φωτογραφια μπορει να το διξει??? ευτιχως ευτιχως που εισουν ζεσι ζιαμε γιατι εν 8α επιστεφκε ο Αθιμος , παρολο που ειμαι σιουρος πως ακομα εν πιστεφκει
ε Αθιμε φερτον μιτσι που μου επεπσες εχτες με τα σεττερ, αν φερμαρουν ετσι καλα οπως λαλις μεσα σε 1 ωρα εν να εν τελιομενη η δουλεια!!! ΑΑΑΑ ζε ειβρα αλλο ενα τοπο με τριφιλια ερεσα με το αυτοκινητο ειδα 3ς σκεφτου να κατεβασεις σκυλο ακομα ζιαμε
ε lui δευτερα να παρουμε το lui να του βαλουμε 2-3 ορτικια μες το τριφιλλι γιατι αρκις πολλα ζε εν κριμα το σκυλλι!!!

ε Αθιμε φερτον μιτσι που μου επεπσες εχτες με τα σεττερ, αν φερμαρουν ετσι καλα οπως λαλις μεσα σε 1 ωρα εν να εν τελιομενη η δουλεια!!! ΑΑΑΑ ζε ειβρα αλλο ενα τοπο με τριφιλια ερεσα με το αυτοκινητο ειδα 3ς σκεφτου να κατεβασεις σκυλο ακομα ζιαμε

ε lui δευτερα να παρουμε το lui να του βαλουμε 2-3 ορτικια μες το τριφιλλι γιατι αρκις πολλα ζε εν κριμα το σκυλλι!!!
- andros
- Full Member

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.