SKB 705 vs MERKEL 2000
-
- Full Member
Re: SKB 705 vs MERKEL 2000
Θα βαλω φωτο αυριο παιδια. Σημερα δουλεύω (24ωρο) .Μου "έρχεται" παντως με την μια !!!! 3.580 εδειξε η ζυγαριά. 71 κανες ειναι. Το μονο πρόβλημα που εχω ειναι οτι Λυπάμαι να κανω τρυπες για αορτηριουχους. Κι το mk70 που εχω δεν το περνω κυνήγι γ αυτο τον λογο.
για αυτο δεν το παιρνεις μας κανεις χάρη ?πανικος έγραψε:ΚΑλοριζικο βαλε καμια φωτο.εχω κΑι εγω το 705ς ρυθμιζομενο κοντακι 32ιντζες πολυτσιοκ.ειναι σκοτωστρα θα το ευχαριστηθεις

εχω και εγω SKB και MERKEL εχασες την ευκαιρια σου να αγορασεις MERKEL ομως. Καλοριζικο!!! Αν σου εδωσαν και τα briley εισαι μια χαρα.
-
- Full Member
Δημητρη εχει 5 τσοκ . Δεν ειδα να γραφει briley.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΝΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣNikosgreece έγραψε:Σήμερα το παρέλαβα. !

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Ευχαριστώ solon. Δημήτρη οχι δεν ειναι briley. Eχει τα εσω τα κανονικα. Τωρα μιλησα με το καταστημα που το πηρα κι δεν το ειχε προσεξει κι αυτος. Σιγουρα μας ειχαν πει οτι εχει briley μου ειπε με τομαγαζι. Θα τους παρει αυριο τηλ να το ξεκαθαρηση. Κανουν κι στο mk70 τα τσοκ η οχι??
δεν ξερω αν κανουν , ξερω οτι το SKB που φερνουν στην Κυπρο εχουν τα briley με το οπλο . θα δεις μεγαλη διαφορα.Nikosgreece έγραψε:Ευχαριστώ solon. Δημήτρη οχι δεν ειναι briley. Eχει τα εσω τα κανονικα. Τωρα μιλησα με το καταστημα που το πηρα κι δεν το ειχε προσεξει κι αυτος. Σιγουρα μας ειχαν πει οτι εχει briley μου ειπε με τομαγαζι. Θα τους παρει αυριο τηλ να το ξεκαθαρηση. Κανουν κι στο mk70 τα τσοκ η οχι??
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Γεια να δουμε αυριο τι θα πουν!
- πανικος
Φετος κυνηγησα μαζι σας ειπα να αφηνω και τιποτα να περνα για σας .του χρονου ομωςdimitris savva έγραψε:για αυτο δεν το παιρνεις μας κανεις χάρη ?πανικος έγραψε:ΚΑλοριζικο βαλε καμια φωτο.εχω κΑι εγω το 705ς ρυθμιζομενο κοντακι 32ιντζες πολυτσιοκ.ειναι σκοτωστρα θα το ευχαριστηθεις![]()
![]()
![]()
εχω και εγω SKB και MERKEL εχασες την ευκαιρια σου να αγορασεις MERKEL ομως. Καλοριζικο!!! Αν σου εδωσαν και τα briley εισαι μια χαρα.

Οσο για τα τσιοκ το 2002 που τον αγορασα καινουργιο δεν ηταν με μπριλει .
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....