Browning Cynergy Sporting

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
valperik
Full Member

Re: Browning Cynergy Sporting

Δημοσίευση από valperik »

kypros έγραψε:Ολα τα browning ειναι εξαιρετικα οπλα. Σημασια εχει το σωστο κοντακι. Αν εχεις ενα καλο κοντακινθανερωτευτεις το οπλο και θα το καμνεις παντου φινιτζια. Εαν ειναι λαθος το κοντακι τοτε φταιει το οπλο....ξεχαστε τις καννες, το κοντακι ειναι που καμνει το οπλο

Συμφωνώ φίλε Κύπρο ότι το κοντάκι παίζει σημαντικό ρόλο. Για το adjustable comb τι γνώμη έχετε όσοι γνωρίζετε? Θα το προτιμούσατε η στο τέλος θα γίνει μπελάς και η μόνη σου εννιά θα είναι να το προσαρμόζεις με την κάθε αποτυχία? :?
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Πολλοί θα σου πουν το συνηθισμένο τροπάριο που μόλις ανέφερες.
Η αλήθεια είναι ότι εξαρτάται από εσένα και μόνο.
Αν το θες για να διορθώσεις ένα λάθος του κοντακιού σου για το λόγω οτι δεν βλέπεις ρίγα ή βλέπεις διαγώνια την ρίγα και θέλεις να το φέρεις κέντρο, τότε δουλεύει μια χαρά.
Αν το θές όμως διότι "νομίζεις" ότι δεν σου έρχεται το όπλο και έχεις αποτυχίες... και με αυτό θα κτυπάς καλύτερα, τότε δεν είναι η λύση.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

valperik έγραψε:
kypros έγραψε:Ολα τα browning ειναι εξαιρετικα οπλα. Σημασια εχει το σωστο κοντακι. Αν εχεις ενα καλο κοντακινθανερωτευτεις το οπλο και θα το καμνεις παντου φινιτζια. Εαν ειναι λαθος το κοντακι τοτε φταιει το οπλο....ξεχαστε τις καννες, το κοντακι ειναι που καμνει το οπλο

Συμφωνώ φίλε Κύπρο ότι το κοντάκι παίζει σημαντικό ρόλο. Για το adjustable comb τι γνώμη έχετε όσοι γνωρίζετε? Θα το προτιμούσατε η στο τέλος θα γίνει μπελάς και η μόνη σου εννιά θα είναι να το προσαρμόζεις με την κάθε αποτυχία? :?
Απλα να σου πω οτι ολα μου τα κοντακια ειναι αdjustable επειδη χρειαζομαι neutral cast ( μηδεν κλιση δεξια αριστερα). Αλλα σφραγιζει στο σημειο και δεν το αλλαζω πλεον
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Filippos
Full Member

Δημοσίευση από Filippos »

ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ BROWNING CYNERGY LIGHT GR3?
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Θέλω τζιε εγώ :D
Filippos
Full Member

Δημοσίευση από Filippos »

istriano ® έγραψε:Θέλω τζιε εγώ :D
ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ? :) ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΣΤΑ ΣΙΕΡΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.?
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Filippos έγραψε:
istriano ® έγραψε:Θέλω τζιε εγώ :D
ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ? :) ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΣΤΑ ΣΙΕΡΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.?
Έχω το sporting φιλέ. Το light θα με βολευκε παραπανω όμως!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”