Manufrance, St Etienne
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Re: Manufrance, St Etienne
Στα robust είναι συνήθως κάτω από την πεταλούδα μαζί με τον σηριακό αριθμό του όπλου. 

-
- Full Member
Και τι φυσίγγια χρησιμοποιείται για το 221;
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Οι περισσότεροι κάτοχοι αυτών των όπλων χρησιμοποιούν από 28 μέχρι 32 γραμμάρια.
-
- Full Member
Με τέτοιο βάρος όπλου 32 γρ.?σε 28 τι συστήνεις?
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Ο κανόνας λένε για να έχουμε ανεκτή ανακρουση του όπλου στον ώμο μας είναι το βαρος του όπλου διά 96 φορές,
πχ. 3000 γραμμάρια βάρος όπλου / 96 θα μας δώσει βάρος γόμωσης περίπου 31 γραμμάρια .
Από εκεί και πέρα,μπορείς να αυξήσεις λίγο το βάρος της γόμωσεις τον χειμώνα και να την μειώσεις το καλοκαίρι.
Μην ξεχνούμε επίσης ότι είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα της ανάκρουσης, για τον καθένα μας. Εγώ που είμαι 100 κιλά μπορεί να μην με ενοχλά το κλώτσημα ενός όπλου με 32 γραμμάρια και κάποιον άλλο που είναι 80 κιλά να τον ενοχλεί.
Εννοείτε πάντα η επώμιση μας είναι σωστή και το κοντάκι στα μέτρα του σωματότυπου μας. Είναι η αφετηρία για όλα τα υπόλοιπα.........
πχ. 3000 γραμμάρια βάρος όπλου / 96 θα μας δώσει βάρος γόμωσης περίπου 31 γραμμάρια .
Από εκεί και πέρα,μπορείς να αυξήσεις λίγο το βάρος της γόμωσεις τον χειμώνα και να την μειώσεις το καλοκαίρι.
Μην ξεχνούμε επίσης ότι είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα της ανάκρουσης, για τον καθένα μας. Εγώ που είμαι 100 κιλά μπορεί να μην με ενοχλά το κλώτσημα ενός όπλου με 32 γραμμάρια και κάποιον άλλο που είναι 80 κιλά να τον ενοχλεί.
Εννοείτε πάντα η επώμιση μας είναι σωστή και το κοντάκι στα μέτρα του σωματότυπου μας. Είναι η αφετηρία για όλα τα υπόλοιπα.........