ΔΟΚΙΜΕΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ
-
- Full Member
Re: ΔΟΚΙΜΕΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ
Λεύκιε μπορείς να μας πείς και λίγα λόγια για την Fiocchi τάππα μιας και στον πίνακα δεν αναφέρεις μετρήσεις?
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-
- Full Member
Φίλε αυτο που λεω με το 12>8 σημένει οτι απο τα 12 σκαγια που κτυπησαν στο πατ με τις σελιδες τα 8 εβγηκαν απο την αλλη ενω τα υπολοιπα εμεινα μεσα στα 160 η 150 κλπ.spyrosspyrou851 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διατρητικότητα σας παρακαλώ; Καταλαβαίνω το 170 στην παρένθεση αλλά το 12>8 τι σημαίνει;
- spyrosspyrou851
Ευχαριστώ για την επεξήγηση.LEFKIOS έγραψε:Φίλε αυτο που λεω με το 12>8 σημένει οτι απο τα 12 σκαγια που κτυπησαν στο πατ με τις σελιδες τα 8 εβγηκαν απο την αλλη ενω τα υπολοιπα εμεινα μεσα στα 160 η 150 κλπ.spyrosspyrou851 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διατρητικότητα σας παρακαλώ; Καταλαβαίνω το 170 στην παρένθεση αλλά το 12>8 τι σημαίνει;
-
- Full Member
Φίλε το φυσιγγιο αυτο ειναι με ταππα(οχι πλαστική) , χάρτινος κάλυκας, 33 γρ Νο6 με ταχύτητα 386μ/δ στα 2.5μ. συστήνεται για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις. Εγώ το δοκίμασα για να δω το άνοιγμα του σε σχέση με φυσιγγιο διασποράς. Παντως το λάκτισμα του ηταν απαλο, επισης η κατανομη του οπως το ειδα ειναι αρκετα ομοιόμορφη.vti-chris έγραψε:Λεύκιε μπορείς να μας πείς και λίγα λόγια για την Fiocchi τάππα μιας και στον πίνακα δεν αναφέρεις μετρήσεις?
- Sergios
Πάντος εγώ θα ήθελα να δω μιά κατανομή της Olympia Scatter 35gr No.6 στα 20 μέτρα με τσόκ κάτω από 4......νομίζω οτι θα βάλει πολλά σκάγια μέσα στον κύκλο....
- kyriakos304
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- Konstantinos beretta
- Full Member
o kalamaras έγραψε:.... και ο φίλος Λευκιος να βάλει καμιά δοκιμή αν έχει κρατήσει φωτογραφίες
Kopelia 3erei kanenas gia ti kairo kamni i mirage kai i victory special game nickel?
- Konstantinos beretta
- Full Member
Γεια σου φιλε.. Ξερεις για τι καιρο καμνουν οι victory sonic Νο 6 οι μπλε?Breda Pegaso έγραψε:Μπορουμε να λεμε γενικα για οποια φυσιγγια δοκιμασε ο καθε ενας και θελει να μοιραστει μαζι μας πληροφοριες.
Εγω εκαμα μια δοκιμη θα βαλω και foto συντομα.
Οπλο: BREDA Pegaso, Αυλοι 18.4 στην κατω και 18,5 στην πανω. 28 ιντζες βαρος 3200 γρ.
Ηθελα ενα φυσιγγι (για ενδημικο) για την πρωτη 5 choke που να μην ειναι συγκεντρωτικο στα 20 μετρα και να με αφηνει ικανοποιημενο μεχρι τα 30 μετρα.
Δοκιμασα στα 20 μετρα στην αρχη:
Victory Ασπρη 35 γρ νο.6 πιστονι
FOB Ultra HV 35 γρ νο.6 ταππα
FOB Gibier Noble 38 γρ νο.6 ταππα
Δεν ξερω αλλα καποιες ταππες εξωτερικες οπως και Golden Wing που δοκιμασα πιο παλια και χρησιμοποιω, ειναι για μεσαιες αποστασεις. Στα κοντινα δεν πολλο ανοιγουν.
Τα συμπερασματα μου οτι το πιστονι της 35γρ Victory ειχε το σχεδον ιδιο ανοιγμα με τις αλλες
2 ταππες και ειχε και καλυτερη, ομοιομορφη κατανομη!
Οσον αφορα διατρηση και καταλογους δεν εκανα. η δοκιμη αφορουσε μονο την κατανομη.
- spyrosspyrou851
H Mirage κάνει όταν βγει ο ήλιος, δλδ όταν ξημερώσει και όταν υπάρχει και αέρας. Την Nickel δεν την χρησιμοποιώ.Konstantinos beretta έγραψε:o kalamaras έγραψε:.... και ο φίλος Λευκιος να βάλει καμιά δοκιμή αν έχει κρατήσει φωτογραφίες
Kopelia 3erei kanenas gia ti kairo kamni i mirage kai i victory special game nickel?
- Konstantinos beretta
- Full Member
Φιλε η victory sonic για τι καιρο καμνει?spyrosspyrou851 έγραψε:H Mirage κάνει όταν βγει ο ήλιος, δλδ όταν ξημερώσει και όταν υπάρχει και αέρας. Την Nickel δεν την χρησιμοποιώ.Konstantinos beretta έγραψε:o kalamaras έγραψε:.... και ο φίλος Λευκιος να βάλει καμιά δοκιμή αν έχει κρατήσει φωτογραφίες