Εν παίζονται οι ανθρώποι

Δεν αμφιβάλλω ότι είναι καταπληκτικές βολές. Όμως θα ήθελα να ξέρω τζαι πόσα βέλη εσύραν σύνολοPathfinder έγραψε:ειδα το 5 φορες και ακομα εν το πιστευκω....εν παιζουντε οι ανθρωποι
Θα λαλούν "ρε κουμπάρε με την ίδιαν χαρτούτσιαν έπιασα 2 πουλιά..."canastas έγραψε:δεν κάνει για τους Κυπρίους γιατί μετά πως θα λέμε ότι έκαναν ντουπλέ...
Μπραβο σας ρε ...κανονιζετε τζιε βρεθεστε μονοι σας αμπα τζιε μαθουν κανενα μυστικο σας οι πιο ασχετοι...εν πειραζει ρε...εν πειραζει!!;):):)WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ!!
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΑΣΣΑΡΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! ΟΣΟΙ ΕΝ ΗΤΑΝ ΕΧΑΣΑΝ !! ΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!
ΑΣΤΕΙΕΥΚΩ ΣΑΣ!!!![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ![]()
ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΖΙΤΙΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ!!
ΧΑΡΗΚΑ Κ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ - ΝΤΟΠΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Ο Κ ΣΟΛΩΝΑΣ!!!![]()
![]()
δεν υπαρχουν μυστικα φιλε μου!! απλα καποια πραγματα μαθενοντε με κοπο στο βουνο!!!Pathfinder έγραψε:Μπραβο σας ρε ...κανονιζετε τζιε βρεθεστε μονοι σας αμπα τζιε μαθουν κανενα μυστικο σας οι πιο ασχετοι...εν πειραζει ρε...εν πειραζει!!;):):)WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ!!
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΑΣΣΑΡΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! ΟΣΟΙ ΕΝ ΗΤΑΝ ΕΧΑΣΑΝ !! ΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!!!
ΑΣΤΕΙΕΥΚΩ ΣΑΣ!!!![]()
![]()
![]()
ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΖΙΤΙΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ!!
![]()
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:δεν υπαρχουν μυστικα φιλε μου!! απλα καποια πραγματα μαθενοντε με κοπο στο βουνο!!!Pathfinder έγραψε:Μπραβο σας ρε ...κανονιζετε τζιε βρεθεστε μονοι σας αμπα τζιε μαθουν κανενα μυστικο σας οι πιο ασχετοι...εν πειραζει ρε...εν πειραζει!!;):):)WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ!!
ΑΣΤΕΙΕΥΚΩ ΣΑΣ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk![]()
και φυσικα μην ρωτησεις το φασσαρη να σου πει τοποθεσια!! η που θα σου πει ψεματα η που θα σου εξηγησει οτι δεν γινεται να πει τους τοπους του!!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΕΝ ΕΤΣΙ !!! εκεινος που ξερει φασσοτοπο και σου τον λεει μαλλον δεν ειναι αρρωστος και μαλλον ειναι τοπος που πανε αλλοι 10!!
ο φασσαρης θελει την υσηχια του !!!